Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ooo szeltik:D to te małe kudłate kuleczki:loveu: ja mam szorstkie i kudłate małe białe coś :eviltong: Jak sie nazywa Twój psin? Quote
Aleksa. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Laura:)']Ja mam owczarka szetlandzkiego Jest juz na avatarku[/QUOTE] ooo. :loveu: ładne psiaki. :) Quote
Guptasek Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Więc jesteśmy na obozie. jest spoko :loveu: ukradłyśmy na noc laptopa chłopakom z jakiegoś obozu :) tzn smi go nam przynieśli :) jest pro ! Siedzimy w 5 osób i 6 psów na 3 łóżkach :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Guptasek']Więc jesteśmy na obozie. jest spoko :loveu: ukradłyśmy na noc laptopa chłopakom z jakiegoś obozu :) tzn smi go nam przynieśli :) jest pro ! Siedzimy w 5 osób i 6 psów na 3 łóżkach :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] ale Wam dobrze.. :( :) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 o tak dobrze im:(.... a jakie tam są jeszcze obozy? Quote
kasia8579 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A my siedzimy w domu i się nudzimy, bynajmniej ja xD Quote
Eta_carinae Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jest obóz survivalowców, jakieś "12 przygód", obóz żeglarski, taneczny... wiele jest ;) Quote
Aleksa. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A jak to jest z tym obozem ? kolczatki nie można ? a zaciskową obroże ? Quote
kamila lakusiowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Hej, Bardzo tęsknię za wszystkimi :* Zapraszam :) [URL]http://obozzpsem****************[/URL] Quote
kasia8579 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='kamila lakusiowa']Hej, Bardzo tęsknię za wszystkimi :* Zapraszam :) [URL]http://obozzpsem****************[/URL][/QUOTE] Nie działa ta strona Quote
Laura:) Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kolczatek pisalo że nie morzna , ale nieweim jak z zaciskowymi Quote
:** Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 zaciskowe mogą być żelka miała i nic nie mówili Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ja bede mieć na pewno szelki,obrózki zwykłe i smycze, .... tylko z tym kagańcem :roll: jakie najlepsze na mały westowy pyszczek...? tuba chyba nie najlepsza.. Quote
kamila lakusiowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='kasia8579']Nie działa ta strona[/QUOTE] www. obozzpsem. mojeforum. net Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Fajne zdjęcia, szkoda, że mnie nie było... [quote name='Eta_carinae']Tak, mam ONkę (obecnie ma jakieś 16 miesięcy). Ona bawi się jak typowy owczarek - biega jak głupia (uwielbia gonić), "capie" łapą, podgryza nogi... to raczej nie towarzysz zabaw dla westa, czy yorka :diabloti:. Ale z huskym by się bez problemu dogadała - przyjaciółka ma takiego psa, a wiedomo, że haszczak jak to haszczak - raczej bieganie ;) Więc myślę, że spokojnie by się bawiły, jeżeli przypadną sobie do gustu :cool3: Jadę z Gdańska prawdopodobnie pociągiem - może rodzice mnie zawiozą samochodem - jeszcze nie wiem, przecież to za rok :lol:[/QUOTE] Ulubioną zabawą Kali jest zaganianie królików ;) Szkoda, że za królika robił mój pies :roll: Kasia, świetne ujęcia Blanki :loveu: czy mogę porzyczyć na stronkę? Dominika, czy mogę jakieś z twoich zdjęć użyć na stronce? Quote
basza95 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Basza także chciałaby pogonić "królika". W Sopocie będzie za nią ganiać :) Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='basza95']Basza także chciałaby pogonić "królika". W Sopocie będzie za nią ganiać :)[/QUOTE] Oj już sobie Basza pogoniła, biednego królika :) W Sopocie będzie wyścig chartów za "sztucznym królikiem" Quote
basza95 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dzisiaj przyjechała od dziadków. Od jutra będę ją strzyc. Módl się żeby wyszło dobrze. :D Quote
kamila lakusiowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='basza95']Dzisiaj przyjechała od dziadków. Od jutra będę ją strzyc. Módl się żeby wyszło dobrze. :D[/QUOTE] Będzie dobrze :) Quote
Eta_carinae Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jasne, moje zdjęcia są niepodpisane i ogólnodostępne ;) Kto chce, niech kopiuje. A co do kolczatek - nie chcę nikogo urazić, ale kolczatka to najgorsze cholerstwo - nigdy nie widziałam na ulicy psa z prawidłowo założoną kolczatką ani dławikiem. Poza tym kolczatka NIE JEST OBROŻĄ -.- Z nią się nie chodzi na spacery, tylko na niej szkoli - pies po kilku spacerach się do niej przyzwyczaja i masz g*wno. Jak pies ciągnie to kupuje się halter, nie kolczatkę - ona nie służy do oduczania ciągnięcia na smyczy. A z halterami nie ma problemu na obozie. Co do obroży półzaciskowych - to zwykłe obroże, tyle że uniemożliwiają psu wywinięcie się z nich - Kala mi takie numery robiła, że jak coś było nie tak, to krok w tył i tyle ją widziałam. Jak kupiłam półzacisk, to była zaskoczona xd. A dławiki... nie polecam - są jeszcze gorsze od kolczatek, bo tym na prawdę można zrobić krzywdę. Psa się wychowuje lub idzie na szkolenie, a nie używa takich rzeczy - one są pomocami szkoleniowymi, nie rozwiązaniami problemów. Ja z Kalą chodzę na zwykłej obroży lub na szelkach, a dławik jej założyłam TYLKO na obozie kiedy mieliśmy wystawianie, bo to ładnie wyglądało, a ringówki nie miałam. Quote
kasia8579 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja wezmę 2 obroże dla Suni. A dla Tośki szelki i obroże (i tak nie wiem po co bo ona obroży nie nawidzi xD). I do tego 2 lub 3 smycze. Quote
Kasia&Mela Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [QUOTE]Kasia, świetne ujęcia Blanki :loveu: czy mogę porzyczyć na stronkę?[/QUOTE] Tak, oczywiście ;) Częstujcie się :-) Quote
Recommended Posts