Merenwen Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A, widzisz Marta, już miałam pytać, bo coś sprawa ucichła. Mam pomysł na logo, podeślę jutro, to powiecie, czy może być. ; ) Quote
Aleksandrossa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Eh, Nero znów kontuzjowany :( Jutro do weta jedziemy. Jakiś baran na motorze go potrącił :( Kuleje na tylną łapkę, ma na niej skórę zdartą... Myślę że agility na obozie będziemy musieli odpuścić Quote
MakeBelieve Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Haha, no właśnie ;D A byłby wgl ktoś chętny? Myślicie, że jak coś to w Rynie gdzieś byłyby farby akrylowe? ; PP Bo ja swoje wezme, ale to starczy max. na parę koszulek.. Ola- ale to jak Nero biegł, że go potrącił? Heh, nie będziemy same jedyne nieagilitowane ; ]] chociaż jak coś, to bd biegać hopki z tyczką na ziemii, bez stołu i skoku w dal. Quote
Aleksandrossa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 nas w domu nie bylo, Nero zostal na podworku, brama byla zamknieta... Sasiadka miala na niego zwracac uwage... Nie mam pojecia jak to sie stalo :( Quote
Merenwen Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ciup, to jak go ktoś na motorze potrącił, to miał chłopak farta, że jest tylko okulawiony o.O! Oby Wam weterynarz wystawił zgodę na obóz...! Ja akrylową mam tylko białą, ale tam są chyba jakieś markety, to i farba pewnie się znajdzie... Quote
Guptasek Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ale biedaczek.. :-( Właśnie , wstawił wam zgodę na obóz? Quote
Estowa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Według mnie wystawi, np. z zastrzeżeniem właśnie o agility. To na ozp będzie aż 3 nieagilitowych psów. POdbudowujecie mnie z jednej strony :P Ale Ola bardzo współczuję :( Marta, lista jest na 252 str :) Quote
MakeBelieve Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nono, Sandra to szczęście duże, że tylko łapka jedna, a przecież potrącenie to jednak poważny wypadek :( Mi się wydaje, że jeśli wet spoko, to wystawi zaświadczenie jeśli powiemy, że pojedziemy tam rekreacyjnie, wyłączymy agi i wgl ;) Quote
:** Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A dlaczego te 2 pozostałe psy nie będą ćwiczyć na agility? Quote
MakeBelieve Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 1. Daisy ma problemy z łapami- rzepka i staw skokowy to nie może skakać 2. Shaggy Pauli jest szczeniakiem ;d Tzn. my będziemy ćwiczyć, ale nie skoki itp.;] Quote
Guptasek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wasza paczka przyszła ;) Ja już chce ten obóz ; D Teraz chce mi się na niego jechać jeszcze bardziej ;) Quote
Eta_carinae Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A jak się jedzie na dwa turnusy pod rząd (interesują mnie 1 i 2, lub 2 i 3) to są jakieś zniżki, czy cuś? Quote
Aleksandrossa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Właśnie się dowiedziałam że na 99% OZP5 się nie odbędzie bo za mało osób na niego jedzie. Wróciliśmy właśnie od weta. Na szczęście Nero nie ma nic połamanego, jedynie mocno stłuczone. Wet zauważył na prześwietleniu malutkie pęknięcie kości, dosłownie minimalne. Dostał leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, jutro znów mamy iść. Mieliśmy przekładać wyjazd na ozp5 ale skoro się nie odbędzie to pojedziemy w środę z tym że w większości zajęć nie będziemy uczestniczyć, agility na pewno odpuścimy, musimy łapę oszczędzać. Mamy w sumie szczęście w nieszczęściu. Grunt ze nie jest połamany. Quote
Guptasek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ale z niego biedaczek.. :-( Nie sądzisz ,że ten wyjazd będzie dla niego dużym stresem ? jeszcze ta łapa.. :-( A tak wgl jak ktoś się bedzie bawił listą osób to wyrzućcie mnie z ozp5 :lol: Quote
MakeBelieve Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ola, skąd wiesz, że się nie odbędzie? :(( Quote
Aleksandrossa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 tak mojej mamie facetka z biura gadała. Gdyby OZP5 było to bym się przeniosła z 4 z Nerkiem ze względu na jego łapę. Quote
Estowa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Guptasek, super, że doszła :D nie muszę martwić się o smaaki <3 A ja jestem ciekawa czy mnie wywalą z obozu oO. Bo Shaggy nie będzie miał szczepienia na wściekliznę. Ma w zaświadczeniu napisane 'Pies nie wykazuje oznak choroby zakaźnej i wścieklizny. Na wściekliznę będzie szczepiony po ukończeniu 4 miesiąca życia.' chyba nie powinno być problemu? XD Quote
Merenwen Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kurczę no, pecha macie, że akurat przed obozem... Paula, jak będą chcieli Cię wywalić, to przywiążemy do drzewa i będziemy strajkować :diabloti:. A mój pies przy szczeniakach cofa się w rozwoju...! :lol: Quote
MakeBelieve Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 nonono ;d Ola- to przepisz się, zadzwon do biura czy jak będą 3 osoby to się odbędzie, wtedy byłabyś Ty, ja i Klaudia ;) zresztą p. Piotr mi kiedyś pisał, że wystarczą 3-4 osoby.. Proszęęę? : ) Quote
Ola164 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ej, o której mamy pociąg z Kato? :diabloti: bo ja nie wiem xD A mam problemy ze stroną wandrusa... Quote
MakeBelieve Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 4.25 : ) my wyjeżdżamy ok. 7, żeby mieć spokojne 3 h na dojazd i jeszcze gdzieś posiedzieć ;D Quote
Estowa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Marta mnie wyprzedziła :P Ja jednak mam pociąg o 9.45, a myślałam, że o 9.15 xD. Ja wyjeżdżam jutro o 15 do cioci do Otwocka ;). Quote
Recommended Posts