Ola164 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Łiiii :loveu: Już całe żarcie i smaczki mam dla psa. Ryś nie zapomnij naszych suszonek! Ile Ci za nie wiszę? I mój odwieczny dylemat... Ile smyczy? Ile obroży itp... Dziś prałam smycze i nie wiem skąd namnożyło się ich 16... jak je niosłam po schodach to moja mama miała wzrok jak nigdy :diabloti: Quote
Guptasek Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 30 : ) Ja ide na zakupy jeszcze nie wiem kiedy ;) Quote
Ola164 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja w sobotę, ale to raczej po rzeczy dla siebie i przy okazji do weta po zaświadczenie zdrowia. Quote
Aleksandrossa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ja biorę chyba 4 obroże (3 zwykłe i półzacisk), 2 smycze (zwykła i automat), linka i szelki (choć czarnuch w nich chodzić nie chce)... Moi sąsiedzi dostali psiaka- w typie labka. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt, że pies ma... miesiąc :roll: Toż to jeszcze bobas :( A jak Wam się podoba Nerka dostylowa obróżka ;D? [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/882/dsc0966wi.jpg[/IMG] [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/3442/dsc0967o.jpg[/IMG] Quote
Ola164 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Lubie grube obroże, ale na nim słabo to wygląda... Może ktoś ma wolny czas i odrobinę chęci porobić jakieś ogłoszenia? [url]http://www.dogomania.pl/threads/211971-Jamnicze-ciotki-przybywajcie!-Szorstkow%C5%82osa-staruszka-Becia-ga%C5%9Bnie-w-schronisku!?p=17342665#post17342665[/url] Quote
:** Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Eta_carinae']Weźmy taką Lenkę - psa Natalii. Ona boi się wszystkiego i wszystkich, a na chłopaków cięta jak nie wiem co. Na obozie z tego co wiem radziła sobie nieźle ;) Z resztą niech się wypowie Natalia. Jest tu jako: ;**[/QUOTE] Prawda i tylko prawda. Pracuję nad nią ale co zrobić jak coś ją wystraszy i znów od nowa i od nowa muszę ją do wszystkiego przyzwyczajać ale szczeze powiedziawszy po obozie jest znacznie radośniejsza i pewna siebie. Ale dziś zdarzył się cud bo mój wójek przyjechał ze swoją suczką foksteriera (która rzuca się na wszystko i wszystkich) siedziałą w samochodzie i szczekałą warczała i prawie zbiła szybę a Lenka siedziałą sobie spokojnie i nawet nie obszczekała wójka tylko sobie go obwąchała. Quote
MakeBelieve Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 wreszcie neeeet. ja czekam na saszetke, obroza i opak. pringlesów dojdzie na obóz ;D w poniedzialek załatwie swojego lekarza i moze weta i tylko do lidla po orlando smaki pojechac <3 no i skocze do carrefoura po jakies duperele, dezodorant nowy kupie, szczoteczkę do zębów, mleko takie słodzone <33 co do smyczy i obroży, ja jestem dziwna, bo biore tylko.. 2 obroże i 2 smycze oO obroża lupina i rogza, smycz rogza i linkowa, wychodzi komplet czerwony i niebieski ;D i wezme taką moro łapki jeszcze na wszelki wypadek. szelki miałam wziąć flyballowe, ale sa źle dopasowane i dupaa ;/ Quote
karola&gacek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To ja jestem dziwniejsza bo biore jedna smycz, jedna obroze, kantar i linke :-) Juz nie moge doczekac sie obozu! Quote
MakeBelieve Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 no ale ja byłam ogółem maniaczką psich akcesoriów, Daisy miała po 9 obróżek, prawie tyle samo smyczy i jeszcze szelki, haha ; DD ja też, ja też! już tylko 4 dni.. o której zamierzacie przybyć?:) Quote
Estowa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja zorganizowanym więc... 16? xD A dla Szagiego biorę obrożę i smycz, dla Esty dwie obroże, smycz i linkę. Quote
Ola164 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja na ogół mam tego więcej z racji, że przychodzimy ze spaceru i rzucam gdzie popadnie, a potem jest szukanie... Cóż... Chyba przebiłam wszystkich... Co prawda dzieli to się na 3 psy wiec nie jest źle, ale ja mam w domu 16 smyczy, 5 par szelek i 9 obroży jeśli dobrze zliczyłam... Quote
MakeBelieve Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 smyczy więcej niż obrózek? : D haha, a ja przenoszę sie znowu na 10 mm dla Daisy, więc activdogi odpadają, rogzy już mi się tak nie podobają, red dingo drogie, lupiny też chociaż z wyprzedaży jeden na obóz dojdzie i tyle ; ) znowu mam schizę ile wziąć par spodni i bluz oO Quote
Ola164 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tak, bo dwa moje psy chodzą na łańcuszkach wiec tylko zmieniam smycze, a obroże wciąż te same ;) Ja ostatnio kupiłam promocyjnie hamiltona :loveu: Kurcze no, ale to nie wątek obrożowy... Ostatni byłam u weta na szczepieniach... Szczęka mi opadła... Wścieklizna - 25 zł Choroby zakaźne - 42 zł Ale podrożało... :shake: Quote
:** Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 To ja za wściekliznę płacę 16 a za zakaźne 40 ale to różnie jest zależy czy szczepisz w mieście na wsi czy na obrzażach miast. Quote
Ola164 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja jeszce poprzedni płaciłam za wścieklizne 18, a choroby zakaźne 35... Quote
Merenwen Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja tam nie wiem, mój pies żyje na jednej parze szelek od siedmiu lat. Zmienia się, jak wyrośnie, ale tak to nie widzę niczego fajnego w kupowaniu cały czas nowych... Ludziska! Ja już chcę środę! :loveu: Wyczyszczę obie karty pamięci z wakacji, więc będę Was molestować aparatami :evil_lol:. Quote
Guptasek Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Cóż. Ja dziś byłam w zwierzęcym i wydałam 170zł.. a to jeszcze nie jest wszystko [karme na obóz miałam wcześniej] plus 30zł za zamówione rzeczy z Olką... Rodzice mnie już chyba nie lubią:eviltong: Quote
Guptasek Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ej. weszłam na jakieś forum o goldenach i na nasz turnus jadą dwie dziewczyny :) Jedna z Goldenem a jej kuzynka z cockerem :) no to kolejny spanielek :) i jest nas już 18 :) Quote
MakeBelieve Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Rysiu, te co ja pisałam też tam? ; ) To tutaj już dziewczyny są zapisane ; ]] Wgl na ktorej stronie jest lista uczestników i lista rzeczy do wzięcia?:> Co do szczepień, to ja zapłaciłam za komplet 55 zł, ale u innych wetow to się wacha od 60 zł wzwyż. Aaa i w sumie przypomnę temat.. Byłby ktoś chętny na koszulki obozowe? Bo ja farby wezmę, jeśli ktoś chce koszulkę to wziąć swoją czystą bo łatwiej załatwić kilka koszulek gdzieś w sklepie niż np. 20 ;d Quote
Guptasek Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tak te co pisałaś :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts