Kamila&Willy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Widziałam preznentację!!! Jest super!!!!:crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol::lol::lol: Musialas sie bardzo napracowac. Quote
Ola164 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Oj tam, oj tam :loveu: Cieszę się, że się podobało :loveu: Jak Willy? Quote
Kamila&Willy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 BArdzo dobrze. Jutro albo pojutrze beda wyniki z posiewu. Quote
żeglarka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jaka prezentacja?? ja też poproszę ;) wyściskaj Willego i nie martw się wszystko będzie dobrze ;) Co do obozów mi nie wypada się wypowiadać :P ale Klaudia ma racje dużo zależy od ekipy czy się zgra hihi mi się naprawdę miło z wami pracowało;) Quote
Merenwen Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Właśnie, jaka prezentacja?? Ja jak wrócę, to będę sklejać filmik z obozu :evil_lol:. Ktoś ma coś przeciwko? Żeby potem walki o prawa autorskie nie było :lol: Quote
Guptasek Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 A ja pierwsza dostałam tę prezentację ! :evil_lol: <33 Quote
Kamila&Willy Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Posiew wyszedł jałowy, czyli nie ma żadnej bakterii. Poszłam zatem z Willym do jednej z najlepszych pani weterynarz we Wrocławiu na konsultację. Zdecydowała, że trzeba to rozciąć i wyczyścić jak się po zabiegu okazało trzeba było również wyciąć martwą tkankę z tych miejsc. Ma teraz ogromniaste szwy i jest KLOSZardem. ;) W każdym razie póki co wszystko skończyło się dobrze. :):):):) Quote
Guptasek Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Najważniejsze że żyje ;) Ale om musi biedak uroczo wyglądać ! :loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Uroczo...? Biedny maly Willy :loveu: Wymiziaj go ode mnie i Korniszona :loveu: Quote
Kamila&Willy Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Już wymiziany :):) a jakiego Korniszona...? Quote
Guptasek Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Kamila ! JU FAJL :evil_lol: A do mnie wydzwania Nina i mówi że nie gada ze mna tylko z Olcysiem , że ona poznaje Oli głos :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karola&gacek Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Merenwen napisał(a): Ale myślę, że za rok zawitam już na jakiś inny obóz. Może agility...? Zobaczymy, zobaczymy :lol:. nieeee :-( ja chcę z tobą na drugi obóz :-( Poznałabyś Draco Quote
Merenwen Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Eeeej, mnie też właśnie oświeciło, że ja chcę Draculca poznać :D. Się zobaczy jeszcze, do następnych wakacji mamy trochę czasu ;> Quote
Dominika97 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Hello. Z OZP2 wróciłam już dawno,ale dopiero teraz mam stały dostęp do komputera;).\ Dla mnie obóz był super!Na pewno będę błagać mamę,żeby mi dała przyszłym roku pojechać. Jedzenie było dobre.Wiadomo,ze nie to co domowe,ale powiem szczerze,że zaskoczyło mnie to,że jest też opcja wegetariańska(z której korzystałam),ponieważ jak byłam gdziekolwiek,gdzie gotowane dla większej liczby osób takiej opcji nie było. Ogółem ludzie byli fajni,psy fajne,dobra organizacja(np. pierwsze zajęcia agility o 5),fajne było to,że zawsze można było się dogadać,np. jest upał-zamiast iść na spacer idziemy najpierw na kąpielisko z psami,a potem ludzkie(lub odwrotnie). Nic nie było na siłę,ani posłuszeństwo,ani agility.A jak się przyszło na zajęcia i np. pies wymiękał też można było zrezygnować. Ogółem ciesze się,że Lunka nie odniosła żadnych obrażeń tzn. nie wdała sie w żadną bójkę. Pozdrawiamy wszystkich z OZP2,Kadrę oczywiscie też ; )-Dominika i Luna. Quote
Merenwen Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dzień dobry. Przyszłam się pochwalić pewnym zdjęciem z obozu... http://img837.imageshack.us/img837/6745/obzzpsem2010004.jpg :D Quote
Gusiak Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Merenwen']Dzień dobry. Przyszłam się pochwalić pewnym zdjęciem z obozu... http://img837.imageshack.us/img837/6745/obzzpsem2010004.jpg :D Jakie słodziachne :) Nawet Mufsko się załapało ^^ Quote
Ola164 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Korka :loveu: Moje małe słoneczko :loveu: Sandra - jest jakaś możliwość zdobycia Twoich zdjęć? Bo mieli je przerzucić na mój aparat, ale zapomnieli... :/ Quote
Gusiak Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Przyłączam się do pytania Oli ;) Nie mam nic na tej karcie gdzie miały być fotki Sandry... Quote
Recommended Posts