Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosia W.']dobra jak pomysł się podoba to będziemy próbować :) sprzęt do muzyki będzie a Wy jak wiecie jaka muzyka do tego jest odpowiednia to proszę weźcie jakieś płyty bo ja kompletnie nie wiem czym to się je.
będą też zabawy z freezby bo wiem że zostało zakupione 6 kompletów :) i jest nowy duży tunel kupiony, także myślę ze w tym roku nie będzie takich koszmarnych komentarzy jak w zeszłym roku po wakacjach:)[/QUOTE]

A czy to musi być muzyka typowo taka jak na zawodach Dog Dancing, czy może być coś "mojego" ? ;)
Aha i frisbee nie sądzę że wypali. W zeszłym roku było mało psów skupiających się na agility, co dopiero na frisbee. Będzie to zabawa dla 2-3 psów, a reszta pewnie będzie siedzieć i się nudzić... lepiej by było postawić większy nacisk na agility/posłuszeństwo.

Posted

Głównie chyba pytanie do kadry... Czy wie ktoś na jakiej ulicy w Rynie jest przystanek PKS? Albo gdzie jest przystanek PKS najbliżej ośrodka? Bo jadę z koleżanką na początku PKP do Giżycka, potem z Giżycka do Rynu PKS i potem do ośrodka trzeba dotrzeć.

Posted

witam wszystkich ;) w końcu i mnie przywiało na forum:D
Vini przystanek pks-u jest na przeciwko zamku, niby nie daleko ale z gratmi droga dziwnie się wydłuża :/

Posted

ojoj nie przedstawiłam się przez to logowanie, tak więc jestem kolejną częścią waszej ulubionej kadry:p Pani Agnieszka też was będzie teraz szpiego0wać na forum:evil_lol:

Posted

muzyka na dogdancing - jakakolwiek ja sie na tym nie znam jak juz mowilam, takze od Was bedzie zalezec jak będą wyglądac te zajęcia ;)
następna sprawa - ognisko tak jak wyżej napisała Pani Karolina - napewno będa ogniska integracyjne ale nie pierwszego dnia! najpierw Wy sami ze soba musicie sie zintegrowac ;)
pks w rynie - jak pisała Pani Agnieszka to jest kawalek drogi (ok 10 minut) ale przystanek w Rynie jest tylko jeden wiec mysle ze sie zorintujesz :) ale nie wiem jak ta ulica sie nazywa ale w Rynie jest tylko jedna ulica taka głowna w zasadzie :)
wydaje mi się że to juz wszystko o co pytałyście.

WITAMY Pania Agnieszke :*

Posted

[quote name='Vini.']Czy ktoś mi powie, jak mam zabrać się pociągiem: z psem na rękach, klatką w jednej ręce, torbą w drugiej, plecakiem na plecach i gitarą.. gdzieś?:D[/QUOTE]

To co Ci nie będzie potrzebne w podróży - wyślij pocztą!

[quote name='żeglarka']witam wszystkich ;) w końcu i mnie przywiało na forum:D
Vini przystanek pks-u jest na przeciwko zamku, niby nie daleko ale z gratmi droga dziwnie się wydłuża :/[/QUOTE]

Witamy :D

[quote name='Gosia W.']muzyka na dogdancing - jakakolwiek ja sie na tym nie znam jak juz mowilam, takze od Was bedzie zalezec jak będą wyglądac te zajęcia ;)[/QUOTE]

Hmm to można by zrobić tak, że na zajęciach z dd uczymy psy jakichś sztuczek, pojedyńczych elementów, a na koniec obozu każdy sam układa jakiś krótki układ, gdzie może wykorzystać też sztuczki które pies znał przed obozem ;)
Pani będzie na OPZIII, dobrze zrozumiałam?

Posted

a witam Pani Agnieszko :).w sumie od zamku dałoby się jakoś dojść. Ja coś tam pamiętam. Najwyżej będziem dzwonić ;p najgorzej w giżycku od pkp do pks jest 4 km i nie wiem co mam robić... Ryś musimy się kontrolować! Coraz więcej kadry tu jest! A ja mam pytanie. Czy jakbym była z koleżanka tak po 11 przed 12 to nie byłoby strasznie za wcześnie? Bo w giżycku będziemy o 9.20 pks do rynu mamy o 10.40