Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Zobaczysz, że wrócę z obozu z siną twarzą i bez ręki! xD Skoro już zapowiadasz, że zepsuje(my) (się) zlew... Mrrr <3 Nie no, ciekawe ile u nas ludu będzie! Boże, przeżyć ten tydzień, wtedy zacznę naprawdę rzeczy kupować! :D 20 dni do obozu!

Posted

[quote name='Vini.']Zobaczysz, że wrócę z obozu z siną twarzą i bez ręki! xD Skoro już zapowiadasz, że zepsuje(my) (się) zlew... Mrrr <3 Nie no, ciekawe ile u nas ludu będzie! Boże, przeżyć ten tydzień, wtedy zacznę naprawdę rzeczy kupować! :D 20 dni do obozu![/QUOTE]

Mój agresor Ci ją odgryzie ;)
Już ją na Ciebie naszczuwam , wiesz to z tymi łapami to od za dużej ilosci treningów ;d
STRZEŻ SIĘ ;D

Posted

A myślisz, że moja Daisy czemu kuleje? Bo ją uczę kung-fu, żeby na Ciebie naskoczyła! ; **** Weź, bo kadra będzie musiała wkroczyć w akcję!
Tak tak, zapomniałyśmy dzisiaj leków! :D

Posted

sorka, że przerywam fazkę, ale co do mojego wyjazdu na obóz z psem - na weekendzie nad jeziorem piesek był grzeczny i na 90% jade na 2 turnusy...
mam troche kłopot z dojazdem, także pojechałabym na 2 turnusy obok siebie[czytaj 4 i 5]
jak wszystko pójdzie dobrze to we wtorek lub środę rezerwuję ^^.

Posted

[quote name='Vini.']Mwahaha, very zabawne! Patrz, żebyś nie miała takiego ubawu, jak się okaże, że jestem Kazimierzem, lat 49 i przyjechaŁEM z krową! xD[/QUOTE]

UWODZENIE dzieci przez internet też jest karalne :p
Czemu Kazimierz ? xD Nazwij się Kuba ! miej chociaż imie fajne xD i pojedź z BYKIEM ;D

Posted

[quote name='Klaudia.']sorka, że przerywam fazkę, ale co do mojego wyjazdu na obóz z psem - na weekendzie nad jeziorem piesek był grzeczny i na 90% jade na 2 turnusy...
mam troche kłopot z dojazdem, także pojechałabym na 2 turnusy obok siebie[czytaj 4 i 5]
jak wszystko pójdzie dobrze to we wtorek lub środę rezerwuję ^^.[/QUOTE]
Hah, to się cały turnus czwarty cieszy :D. Jest nas wielu! xD. A z jakim psiorem jedziesz? ;>

Posted

wilczuropodobny, troche mniejszy ^^.
jadę na 90% jak już pisałam ^^
a tak ogólnie - kto z ozp4 nie ma być z kim w domku? Moja psinka jest koleżeńska także towarzystwo każdego psa jej odpowieda - czasami wkurzają ją jamniki ;p

Posted

Cisza nocna- od 22 :mad:
Swoją drogą to nie wiem czy to jest bezpieczne mieć 2 wariatki na obozie (bez urazy:diabloti:)
Oby tylko na kranie się skończyło..
A jeśli chodzi o "dzieci". Dopóki młodsi uczestnicy panują nad psem i dają radę kondycyjnie - brak sprzeciwu. Uczestników w wieku 10-13 jest całkiem sporo i zazwyczaj dobrze dogadują się ze starszymi, więc głowa do góry dziewczyny, będzie dobrze:cool3:

Posted

Ok, ok zobaczymy co będzie o 22 ;pp A jeśli ktoś nie będzie dał rady spać? :)
Bez przesady, jeśli Pani przeżyła prawie cały obóz ze mną (już 1 wariatka), to myślę, że z 2 taką da sie przeżyc xD Chociaż nie twierdzę, że to bezpieczne ;) Powiem tak- postaram się wyprosić lekarza o podwójną dawkę leków xD Mam nadzieję, że pomogą ^

Posted

[quote name='Klaudia.']wilczuropodobny, troche mniejszy ^^.
jadę na 90% jak już pisałam ^^
a tak ogólnie - kto z ozp4 nie ma być z kim w domku? Moja psinka jest koleżeńska także towarzystwo każdego psa jej odpowieda - czasami wkurzają ją jamniki ;p[/QUOTE]
Ja :cool3:. A jak reaguje tak generalnie na psy? Bo Chapsia jest pewnie dużo mniejsza i mogłaby się irytować, gdyby się odpędzić nie umiała :lol:.
Zresztą się jeszcze zobaczy na obozie, psica jest nieprzewidywalna :evil_lol:.