Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Wiem, wiem, ze czyta, ale ja lubie takie domki hmm... na odludziu od kontroli np. czystosci w domku ^^. ii ogolnie ^^. bylam kiedys na obozie konnym[nie z Wandrusa] i bylam blisko kadry i co chwile przychodzili, ze juz jest cisza nocna i zeby isc spac ^^. a ogolnie to ile jest tych domkow przeznaczonych dla nas? ;D Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Wszędzie jest sprawdzana czystość domków . .. Ja w sumie to mogła bym mieć domek obok kadry ;) nie robi mi to mega różnicy . I powiem wam ze to sprawdzanie czystości ma sens . [nie bijcie xD ] Bo na OZP5 nam nie sprawdzali i był meeeega syf !! Quote
pucek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 To ja do tej super hiper odjazdowej kadry ;] domek fajnie by było mieć obok tych pierdółek czyli koło 12 ;p Bo mam szczeniaka a one zaproponowały pomoc w pierwszych krokach ;] po drugie jak to są domki oddalone to będzie miał spokój a tak to będzie zestresowany ;] z góry dziękuję ;] Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Guptasek'] I powiem wam ze to sprawdzanie czystości ma sens . [nie bijcie xD ] Bo na OZP5 nam nie sprawdzali i był meeeega syf !![/QUOTE] noo w sumie ma sens, ale jak sie jest blizej kadry to wypada miec wiekszy porzadek ^^ przynajmniej mi sie tak wydaje ^^ Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Klaudia - ty w końcu jedziesz na OZP1 czy nie ? Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 do konca jeszcze nie wiem. rozwazam 1 i 2. Na 2 bbeda 2 husky takze mi chyba bardziej odpowiada... Wiem, ze na 99% jade na ozp5. Co do reszty - odp. dam moze w tym tyg. co bedzie ;p Quote
Merenwen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ej, a tak wracając do sprawdzania porządków - nie wiem, jak na innych turnusach, nam tylko sprawdzano czy woda jest w michach, czy zabawki się nie walają i czy psy nie mają możliwości zrobienia sobie czymś krzywdy, na rozwalone jak Kasztanka Piłsudskiego łóżka chyba nikt nawet nie zwrócił specjalnej uwagi :cool1:. (A to, że zamiast zamieść wszelkiej maści śmieci z tej cholernej wykładziny, zarywało się ten bajzel sobą, to na marginesie :evil_lol:.) Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Byłaś na turnusie pana Marka ? :eviltong::eviltong::eviltong: Ja pamiętam ze jak byłam na turnusie p.Marka to właśnie na to zwracał uwagę , A na turnusach bez niego to był sprawdzany ogólny porządek :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
MakeBelieve Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ja mam nadzieję, że w tym roku wytrwam do końca obozu, w 2009 się pochorowałam -.-.-.-.-.-.- Tylko uwaga, ja z Ryyysiową jesteśmy lekko..piźnięte?;P Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 z tym sprawdzaniem wody w michach itp. to bardzo dobrze ;) bo moze sie np. trafic jakies dziecko co pierwszy raz zajmuje sie pieskiem, bo w domu to mamusia wszystko robila i ten ktos sobie zapomni, ze pieska sie karmi? ;D Nie no mysle, ze takich akcji nie bedzie ^^. Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Uprzedzamy żeby nie było :eviltong::eviltong: Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 noo wlasnie ^^. odnosnie obozu to mam pytanie jeszcze jedno; czy w domkach jest prad? ;D bo jakbym jakims cudem na oboz autem jechala to bym zabrala wiatraczek na upaly ^^ Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 bo jesli nie to zadna przyjemnosc wlec sie z takim gratem pociagiem ;p Quote
karola&gacek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [QUOTE]odnosnie obozu to mam pytanie jeszcze jedno; czy w domkach jest prad? ;D[/QUOTE]Hahahahaha :D Nie no, aż TAK źle nie jest :D Ba, nawet radio jest :cool3: tylko u nas coś chyba nie działało.... Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 no to teraz przekonuje mame zeby mnie odwiozla na ten oboz ;p;p kurczee 9 godzin jazdy samochodem przez Wawe... jak beda korki to wiecej ;d alee wiatraczek musze zabrac ^^. Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='karola&gacek']Hahahahaha :D Nie no, aż TAK źle nie jest :D Ba, nawet radio jest :cool3: tylko u nas coś chyba nie działało....[/QUOTE] bylam na kilku obozach w domkach letniskowych czy jak im tam i w wiekszosci nie bylo pradu zeby spobie krzywdy nie zrobic ^^. Taaa juz ktos by od razu palce do kontaktu wkladal ^^ xd Quote
MakeBelieve Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kontakt jest ;) A wiatraczek faktycznie by się przydał ^^ Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jak ma byc goraco to sobie pozwole na luksus, bo moja psinka by sie tam ugrillowala w tym domku ;p Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Mam małe pytanie do kadry , lodówka będzie czy moze jednak nie ? :eviltong: Quote
Gosia W. Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 będzie. musi być! zrobie wszystko żeby nam dali lodówke bo bez tego w upały nie damy rady. a tak zawsze będziecie mieli cos zimnego do picia Quote
Isles Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Taaa i robaków nie będzie w psich kiełbasach :lol: Quote
MakeBelieve Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ostro! Ej, Rysiek, ja serio wezme wiatraczka! Będziem się chłodzić ^ Jeśli ja będe SAMA się budzić przed 7 to się zabiję -.- W tamtym roku przez calutki obóz tak się budziłam. Quote
MakeBelieve Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Teraz nasz obóz stoi pod znakiem zapytania :-( Daisy mało co z łóżka nie spadła jak wstawała, strasznie kuleje na tylne łapkii. A nasz weterynarz chyba dziś zamknięty :placz: Mam nadzieję, że to nic poważnego i może wczoraj na grillu o coś się potknęła czy coś... Oby do obozu wszystko było ok..:sad: Quote
Recommended Posts