Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Wiem, wiem, ze czyta, ale ja lubie takie domki hmm... na odludziu od kontroli np. czystosci w domku ^^. ii ogolnie ^^.
bylam kiedys na obozie konnym[nie z Wandrusa] i bylam blisko kadry i co chwile przychodzili, ze juz jest cisza nocna i zeby isc spac ^^.
a ogolnie to ile jest tych domkow przeznaczonych dla nas? ;D

Posted

Wszędzie jest sprawdzana czystość domków . ..
Ja w sumie to mogła bym mieć domek obok kadry ;) nie robi mi to mega różnicy . I powiem wam ze to sprawdzanie czystości ma sens . [nie bijcie xD ]
Bo na OZP5 nam nie sprawdzali i był meeeega syf !!

Posted

To ja do tej super hiper odjazdowej kadry ;] domek fajnie by było mieć obok tych pierdółek czyli koło 12 ;p Bo mam szczeniaka a one zaproponowały pomoc w pierwszych krokach ;] po drugie jak to są domki oddalone to będzie miał spokój a tak to będzie zestresowany ;] z góry dziękuję ;]

Posted

[quote name='Guptasek'] I powiem wam ze to sprawdzanie czystości ma sens . [nie bijcie xD ]
Bo na OZP5 nam nie sprawdzali i był meeeega syf !![/QUOTE]
noo w sumie ma sens, ale jak sie jest blizej kadry to wypada miec wiekszy porzadek ^^ przynajmniej mi sie tak wydaje ^^

Posted

do konca jeszcze nie wiem. rozwazam 1 i 2. Na 2 bbeda 2 husky takze mi chyba bardziej odpowiada...
Wiem, ze na 99% jade na ozp5.
Co do reszty - odp. dam moze w tym tyg. co bedzie ;p

Posted

Ej, a tak wracając do sprawdzania porządków - nie wiem, jak na innych turnusach, nam tylko sprawdzano czy woda jest w michach, czy zabawki się nie walają i czy psy nie mają możliwości zrobienia sobie czymś krzywdy, na rozwalone jak Kasztanka Piłsudskiego łóżka chyba nikt nawet nie zwrócił specjalnej uwagi :cool1:.
(A to, że zamiast zamieść wszelkiej maści śmieci z tej cholernej wykładziny, zarywało się ten bajzel sobą, to na marginesie :evil_lol:.)

Posted

Byłaś na turnusie pana Marka ? :eviltong::eviltong::eviltong:
Ja pamiętam ze jak byłam na turnusie p.Marka to właśnie na to zwracał uwagę ,
A na turnusach bez niego to był sprawdzany ogólny porządek :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

z tym sprawdzaniem wody w michach itp. to bardzo dobrze ;)
bo moze sie np. trafic jakies dziecko co pierwszy raz zajmuje sie pieskiem, bo w domu to mamusia wszystko robila i ten ktos sobie zapomni, ze pieska sie karmi? ;D Nie no mysle, ze takich akcji nie bedzie ^^.

Posted

noo wlasnie ^^.
odnosnie obozu to mam pytanie jeszcze jedno; czy w domkach jest prad? ;D
bo jakbym jakims cudem na oboz autem jechala to bym zabrala wiatraczek na upaly ^^

Posted

[QUOTE]odnosnie obozu to mam pytanie jeszcze jedno; czy w domkach jest prad? ;D[/QUOTE]Hahahahaha :D Nie no, aż TAK źle nie jest :D Ba, nawet radio jest :cool3: tylko u nas coś chyba nie działało....

Posted

no to teraz przekonuje mame zeby mnie odwiozla na ten oboz ;p;p
kurczee 9 godzin jazdy samochodem przez Wawe... jak beda korki to wiecej ;d
alee wiatraczek musze zabrac ^^.

Posted

[quote name='karola&gacek']Hahahahaha :D Nie no, aż TAK źle nie jest :D Ba, nawet radio jest :cool3: tylko u nas coś chyba nie działało....[/QUOTE]

bylam na kilku obozach w domkach letniskowych czy jak im tam i w wiekszosci nie bylo pradu zeby spobie krzywdy nie zrobic ^^. Taaa juz ktos by od razu palce do kontaktu wkladal ^^ xd

Posted

Teraz nasz obóz stoi pod znakiem zapytania :-( Daisy mało co z łóżka nie spadła jak wstawała, strasznie kuleje na tylne łapkii. A nasz weterynarz chyba dziś zamknięty :placz: Mam nadzieję, że to nic poważnego i może wczoraj na grillu o coś się potknęła czy coś... Oby do obozu wszystko było ok..:sad: