Biutka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A właśnie, możecie powiedzieć za co były te puchary i medale na tym ognisku pożegnalnym? :D Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 nie ma rozpisanej : pp Ej ! ale ja też byłam zajarana że jest chłopak na obozie ! Quote
Ola164 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Czytanie nie boli :P Ooo! Jak dobrze, że Pan Marek to oaza spokoju, w sam raz dla mojego wypłosza :loveu: [B]Merenwen[/B] - jedź pociągiem to się nasze kundliszony już w drodze poznają :) Szczerze to w tamtym roku wygodniej mi bylo w autokarze niż w upchanym wagonie... W autokarze zajęłam sobie 4 siedzenia, bo było pusto... Wszystko się zmieściło. Pół drogi z Korką przespałyśmy :P Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 I pisałyście ze mną esemesy o collie na krótkich łapkach ;D Quote
Isles Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Biutka']A właśnie, możecie powiedzieć za co były te puchary i medale na tym ognisku pożegnalnym? :D[/QUOTE] Puchary dla psów które zajęły miejsca od 1-3 A medale i dyplomy to wszyscy dostają ; ) I jest jeszcze inny dyplom dla 3 osób które w kategorii przewodnik+pies miały najwięcej punktów. P.S sprzątaj pokój xd To też się zalicza ;D Quote
Merenwen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nasze sprzątanie ograniczało się do wymienienia wody psu, ewentualnie schowania rzeczy zbędnych pod kołdrą albo za łóżkiem i zasłonięcia sobą śmieci na podłodze xD. Quote
karola&gacek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [QUOTE]I jest jeszcze inny dyplom dla 3 osób które w kategorii przewodnik+pies miały najwięcej punktów.[/QUOTE]O, a tego to chyba nie mieliśmy na obozie :( A ze sprzątaniem nie było najgorzej :cool3: z podłogą zawsze był problem, ale dało radę wybrnąć bez zamiatania:diabloti: ED: [INDENT] [QUOTE]Nasze sprzątanie ograniczało się do wymienienia wody psu, ewentualnie schowania rzeczy zbędnych pod kołdrą albo za łóżkiem i zasłonięcia sobą śmieci na podłodze xD. [/QUOTE][/INDENT] I miałyśmy max punktów! :cool3: Quote
Ola164 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 My tam nie sprzątałyśmy bo byłyśmy w jednym pokoju, jedyne na obozie, więc to bez znaczeni.... A pamiętasz Misiu Pysiu kości z kury na szafie? :D Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Hahahahaha ! Ja byłam pewna że Enya nam domek za rzygała xD Quote
Merenwen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Ola164']Czytanie nie boli :P Ooo! Jak dobrze, że Pan Marek to oaza spokoju, w sam raz dla mojego wypłosza :loveu: [B]Merenwen[/B] - jedź pociągiem to się nasze kundliszony już w drodze poznają :) Szczerze to w tamtym roku wygodniej mi bylo w autokarze niż w upchanym wagonie... W autokarze zajęłam sobie 4 siedzenia, bo było pusto... Wszystko się zmieściło. Pół drogi z Korką przespałyśmy :P[/QUOTE] No się zobaczy jeszcze :D. Ja tam lubię pociągi, a raczej rzadko mam okazję jeździć nimi, także kto wie, kto wie. Tylko dobrze by było, żeby się poznały jeszcze przed spotkaniem w pociągu, bo Chapsiowate się łatwo irytuje w takich sytuacjach i potem będą problemy, żeby się dogadały ;). A, a wiesz może gdzie się ten pociąg już na Mazurach się zatrzymuje i jak się potem dostać do tego ośrodka? Bo ja nie bardzo... Za to mnie jakaś dziewczyna przede mną wzięła pewnie za kogoś niespełna rozumu. Słyszała moje gadanie, ale psa nie widziała i potem była zdziwiona, że jednak nie gadam sama do siebie ;D... Quote
Ola164 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja pewnie bede juz godzinę/30 minut wczesniej, wiec będą miały czas dla siebie. Z domu muszę wyjechać minimum o 1 w nocy jeśli nic sie nie zmieni... Na mnie też ludzi dziwnie reagowali widząc mnie z psem... Jechałam z osobami, które jechały na inne obozy i aż do Wawy byłam sama z psem... Potem się dosiadła Agatka z Luneczką :D Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Słuchajcie, a o której w tamtym roku przyjechałyście i o której w tym zamierzacie być? Quote
Isles Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jeśli chodzi o pociąg to może się trafić z przesiadką. Pociąg jedzie aż do Mrągowa a później autobusem dojeżdża się do ośrodka. Quote
Isles Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja byłam ostatnia razem z dziewczyną z terierem. I jako jedyna jechałam pociągiem xd Quote
Gosia W. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 pani Gosia jest straszna naprawdę!!!!!! ja bym się jej bala ;) Ola... z tą "męską postawą" to nie tak... przecież wygląd masz kobiecy tu chodziło o to ze Marysia nazywała Cie swoim chłopakiem i to dlatego no... i to nie był tylko i wyłącznie mój pomysł wiec się nie oburzaj ... ;) do zobaczenia :) Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mam głupie pytanie , miałyśmy na obozie teriera ? ;D Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 gŁuptasku, pytam sie o której, a Ty mówisz, że pierwsza ;pp Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Gosia W.']pani Gosia jest straszna naprawdę!!!!!! ja bym się jej bala ;) Ola... z tą "męską postawą" to nie tak... przecież wygląd masz kobiecy tu chodziło o to ze Marysia nazywała Cie swoim chłopakiem i to dlatego no... i to nie był tylko i wyłącznie mój pomysł wiec się nie oburzaj ... ;) do zobaczenia :)[/QUOTE] Toć to my przecież jesteśmy lesbijkami xDD " - Jak będę duża też zostanę lesbijką ' Hahahhaha xD Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ej, nie można nic pisać na temat kadry, bo potem mi się jeszcze dostanie na obozie ^ Quote
Isles Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Guptasek Bulba była terierem irlandzkim. Chociaż york też terier. Pani Gosiu ja sie nie oburzam tylko po prostu nie wiedziałam dlaczego xd A będzie pani Mirka w tym roku? ; ) Quote
Recommended Posts