Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście wielka podróż najprawdopodobniej w sobotę :multi:. Tylko z tą podróżą to mogą być kłopoty bo......prawdopodobnie Uran pojedzie do stolicy jak jakiś król albo co najmniej przezydent :diabloti:
Jak rozmawiałam z Grażyną o transporcie to mówiłam żeby szukała w miarę taniego, najlepiej samochodu na gaz. Tymczasem ona dzwoni do mnie dziś i mówi, ze prawdopodobnie Uran uda się na podbój stolicy Land Roverem albo Jaguarem :crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Bo na razie taki transport udało jej się załatwić...... Jestem w szoku - to lekko powiedziane...
W związku z tym że Królewicz wybiera się do swojego domku czy zechce ktoś dołożyć się do jego podróży życia?????? Koszt wstępnie oszacowano na 200 zł. Podobno może drgnąć tylko w dół, choć ja dopóki nie zapłacone i rozliczone to niczego nie jestem na 100 % pewna :cool3: Czy ktoś ma zbędne parę złotówek dla Uranka???????? Bardzo prosimy o pomoc :modla::modla::modla:

A ja zupełnie oddzielnie chciałabym bardzo, bardzo podziękować w imieniu Uranka, swoim i chyba nas wszystkich złotej_wildze.. Pojawienie się jej na wątku zapoczątkowało dobre wydarzenia dla Uranka. Ona założyła mu profil, blog / muszę tam zajrzeć co nowego Uranek doniósł/. Ona zrobiła mu ogłoszenie na które trafiła KułAga. Ona jest dobrym duchem Uranka. Złota_wilgo bardzo serdecznie Ci dziękuję za to wszystko. I chyba dobrze się stało że w końcu Uranek jedzie do Warszawy bo może jak los pozwoli to Cię kiedyś spotka i osobiście podziękuje za pomoc. Na razie od nas :Rose::Rose::Rose:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
to gdzie wpłacamy kasiorkę na tą "podróż życia"? Do Ciebie Alfa?

Do mnie :lol:. Grażyna nie ma czasu śledzić konta i pisać na Dogo :shake:. Ona pomaga w realu :lol:

Nikuś dzięki za odwiedzenie Uranka, dawno Cię tu nie widziałam ;)

Posted

AlfaLS napisał(a):
Do mnie :lol:. Grażyna nie ma czasu śledzić konta i pisać na Dogo :shake:. Ona pomaga w realu :lol:

Nikuś dzięki za odwiedzenie Uranka, dawno Cię tu nie widziałam ;)

wiem:oops: mało mnie ostatnio na dogo,ale to nie znaczy,że nie wiem co się dzieje:eviltong: Zajrzyj na konto:)

Posted

Ja na początku następnego tygodniu wyślę moją zbiorczą deklarację dla tyszaków, żeby znów było te parę miesięcy do przodu i dwie dyszki wtedy dołożę na konto transportu Uranka...:lol:

Posted

Nikus napisał(a):
wiem:oops: mało mnie ostatnio na dogo,ale to nie znaczy,że nie wiem co się dzieje:eviltong:

To niedobrze, że Cię mało... Ja jeszcze Cię zastaję na wątku Elzy z FS, która teraz jest szczęściarą równoległą wobec Uranka. Coraz mniej takich osób, jak Nikuś, Livka, Teresa Borcz, a coraz więcej głupich kłótni ambicyjek, udziału w dogo i udawania troski o psiaki jako sposobu na rozładowanie osobistych frustracji. Całe szczęście, że wątki tyskie cały czas skutecznie się przed tym bronią i wciąż najważniejsze są tu psy...

Posted

[FONT=Arial Black]Za górami, za lasami:roll:[/FONT]
[FONT=Arial Black]Czeka na mnie piękny domek,:lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black]Lecz pieniążków nie mam wcale.:shake:[/FONT]
[FONT=Arial Black]Czy na wieki będę w schronie???...:-(:-(:-([/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

Uranku, tu Kruczek, Alfa nas zaprosiła, więc jesteśmy przesłać Ci dobre fluidy i powiedzieć, że w domku się uda! Kto wie, może zamieszkasz gdzieś blisko i się kiedyś poznamy? Śliczny z Ciebie psiak, głowa do góry, teraz czeka Cię już tylko radość:)

Posted

Kalva witamy serdecznie u Uranka. Musi sie udać bo Uran to pies idealny, taki jak Kruczek :loveu:i moja Tara :loveu: bo Dylaneczka odrobinkę mniej idealna jest, ale tylko odrobinkę :loveu:.

Uranku ale piękny domek na Ciebie czeka :lol:

Posted

KułAga napisał(a):
Szelki, smycz, obroża nabyte;D niebieskie z odblaskiem;P mam nadzieję, że młodemu się spodobają:) wielki dzień najprawdopodobniej w sobotę:)
Tylko chwilę trwało zanim zaskoczyłam jak te cuda techniki działają;)

Jeszcze adresówka, koniecznie adresówka!!!!!

Nikus napisał(a):
wiem:oops: mało mnie ostatnio na dogo,ale to nie znaczy,że nie wiem co się dzieje:eviltong: Zajrzyj na konto:)

Zajrzałam - Uranek dostał od Nikusia i Livki 50 zł. Bardzo dziękujemy!!!!!!!

UBOCZE napisał(a):
Cudnie!!!:multi::multi::multi:

Alfa, może zmienić tytuł: np. Wystraszony Uran - czeka na mnie domek, nie mam na podróż...

Jak Ci się wydaje?

Dopiero teraz zobaczyłam ten wpis, zaraz coś pozmieniam bo choć do tamtego tytułu się przywiązałam to chętnie się "odwiążę" i dam inny :lol:

Posted

AlfaLS napisał(a):
......prawdopodobnie Uran pojedzie do stolicy jak jakiś król albo co najmniej przezydent :diabloti:
prawdopodobnie Uran uda się na podbój stolicy Land Roverem albo Jaguarem :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:) zaczynam się obawiać, czy zechce wysiąść z tego samochodu;) u Pani Olgi niebo, transport królewski...

AlfaLS napisał(a):

A ja zupełnie oddzielnie chciałabym bardzo, bardzo podziękować w imieniu Uranka, swoim i chyba nas wszystkich złotej_wildze.. Pojawienie się jej na wątku zapoczątkowało dobre wydarzenia dla Uranka. Ona założyła mu profil, blog / muszę tam zajrzeć co nowego Uranek doniósł/. Ona zrobiła mu ogłoszenie na które trafiła KułAga. Ona jest dobrym duchem Uranka. Złota_wilgo bardzo serdecznie Ci dziękuję za to wszystko. I chyba dobrze się stało że w końcu Uranek jedzie do Warszawy bo może jak los pozwoli to Cię kiedyś spotka i osobiście podziękuje za pomoc. Na razie od nas :Rose::Rose::Rose:

Uranek na pewno merda teraz z radości ogonkiem dziękując za pomoc, My także dziękujemy, że dzięki Złotej_wildze odnalazłam Urana...jednak.. zobowiązuję się zamieścić oficjalne podziękowania jak juz Uran do nas dotrze i będzie możliwość zamieszczenia "wspólnych" podziękowań;D

Posted

AlfaLS napisał(a):
Jeszcze adresówka, koniecznie adresówka!!!!!

:lol:

Adresówka, miski, smakołyki dzisiaj. W najgorszym wypadku posłucham się rady i napisże na szelkach lub obroży (niebieska-więc będzie widoczne) dane do kontaktu. Widziałam wczoraj w sklepie smyczowym nawet nawet (także rogz wybór spory) takie do włożenia karteczki w środku, ale jak usłyszałam 36zł to mnie z lekka zmroziło...będę dziś w kakadu, myślę, ze tez znajdę, niekoniecznie tak pięknie kolorową:)

AlfaLS napisał(a):

Dopiero teraz zobaczyłam ten wpis, zaraz coś pozmieniam bo choć do tamtego tytułu się przywiązałam to chętnie się "odwiążę" i dam inny :lol:

A niedługo jeszcze jedna zmiana się szykuje;D

Posted

Ja tylko w biegu dzisiaj!
Kciuki mocne za sobotę!!!
Żeby nie śnieżyło, żeby drogi były szerokie a drzewa gumowe!!
I za pierwsze spotkanie!
Za pierwsze machnięcie ogonem!
Za pierwszy głask!

Posted

No, z tym o połamaniu nóg, albo pióra, to też nie rozumiem!
Ale z gumowymi drzewami - to jakoś bardziej.

A w ogóle jak Uran? Są jakieś wieści?

Posted

Sa są, start jutro o 9:) i osobiście przekonam się jak to będzie z tym duszeniem, bo sama Naczelna będzie nadzorowała akcję na każdym kilometrze i stadium :D

Posted

Ale jak on się zachowuje w tym tymczasowym swoim domku?
Garnie się do ludzi, czy jest jeszcze wystraszony?
Potrafi chodzić na smyczy?
Chudzina, czy nie jest źle?
Wiesz coś?

Posted

tak, z tą adresówka zakręcaną wiem, już mnie uczulała Alfa zeby o niej zapomnieć.

A co do Uranka, chłopak wyleguje się u Pani Olgi, jest grzeczny, lubi głaskotki:) i przytulak z niego mały, choć jeszcze lekko z dystansem, chętnie chodzi na spacery, spaceruje z innymi pasiakami podchodzi powolutku do nich, tylko jak jakiś na niego warknie to już go nie ma:), słupy sa ciekawe i interesujące, unika kąpieli:diabloti:, apatyt ma dobry, toaleta ta z kategorii większych (mała zazwyczaj też) na spacerze, przestał posikiwac na podłogę, ale za to zakosztował w listwie przypodłogowej:shake:
Chociaz Pani Olga mówi, ze to chyba dlatego, że wróciła sie do domu po parasolkę i Uran bardzo się ucieszył, ze już wróciła do niego, a niestety znów wyszła.

Moze moje relacje wydają się zbyt suche, ale podejrzewam, ze jak już chłopięcie przyjedzie do nas to całkowiecie przepadnę, i będziecie mnie wyrzucac z wątku bo będa same ochy i achy :loveu:

Posted

Kurdebalans, to Uran w zasadzie chłopak na medal????
Nie, żebym o tym nie wiedziała od dawna...:cool3::cool3:

Złota Wilgo, KułAga - jeżeli macie czas łazić po Dogo to może chciałybyście pokibicować w szukaniu domku dla Florci?:oops::oops::oops::oops::oops:
Wątek w moim banerku: