Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O i tak będzie najlepiej, ja potem podam Rita Tobie mój nr konta i jak juz będą wszystkie wpłaty u Ciebie to przelejesz mi to 130 za transport, ok?:)

Posted

[quote name='tula']O i tak będzie najlepiej, ja potem podam Rita Tobie mój nr konta i jak juz będą wszystkie wpłaty u Ciebie to przelejesz mi to 130 za transport, ok?:)[/QUOTE]
Ok,juz wyslalam PW do Kavy i migdaleny,jeszcze cioteczka [B]GoWa [/B]dorzuci grosik:lol:

Posted

[quote name='GoWa']Wysłałam 50,0 zł.
Jeżeli ktoś potrafi zrobić bazarek dla Dodka, to mam parę filmów, ja niestety jestem noga w tym temacie...[/QUOTE]

tez mam kilka , moglabym dolozyc. jakby cos kiedys to pytajcie

Posted

[quote name='anita_happy']jesteście niesamowite:)
jak ktos bedzie potem czytal ten watek to się sam zagubi :P
hihihih[/QUOTE]
No co ty Anitka,taki przejrzysty watek:evil_lol:
Nasz terierek ma zapewniony SPA w Poznaniu dzieki miłej Pani:multi:

Posted

[quote name='rita60']No co ty Anitka,taki przejrzysty watek:evil_lol:
Nasz terierek ma zapewniony SPA w Poznaniu dzieki miłej Pani:multi:[/QUOTE]

Cokolwiek bym nie dopisala i tak bedzie malo powazne :evil_lol::lol:

Dodek ma szczescie :razz: do ciotek :loveu: To juz jego przedostatnia nocka w Radomiu i bye i hallo Poznan :multi:

Rita, a umiesz dziergac bazarki? ;) Ja sama chetnie kupie, niech tylko ktos wystawi dla Dodka cykl .............Nad Rozlewiskiem, kto ma te ksiazki do odsprzedania? ;)

Idzie nam jak po masle, tfu tfu, zeby nie zapeszyc, ale sie ciesze :multi: Trzymaj sie Dodziu :loveu:

Posted

Sorry,nie umiem robic bazarku,nigdy nie robiłam:shake:
doszły wpłaty:multi:

- migdalena - 50,-/jednorazowa/
-GoWa - 50,-/ ? /
-pani Regina -100,-/jednorazowa/

Pieknie dziekujemy:Rose::Rose::Rose:

Posted

Moze znajdziemy dobrego sprzedawce :cool3: Dodziowi przyda sie kazdy grosz :multi:
Hopaj Dodek :loveu: juz coraz blizej do obiecanej wycieczki i do szczescia w domowych pieleszach :lol:

Posted

Ja dostałam od Dusje namiary dokładne na BeaBono i przesłałam je Elmirze, ona na pewno sie skontaktuje. Jeszcze nie wiem o której dokładnie Elmira wyrusza ale na pewno bardzo wcześnie rano, jak tylko da mi znac to dogadam sie z kims od nas z radomia żeby był wtedy w schronie. Co do suni z Pionek to dziewczyny juz ze soba rozmawiały.
Pieniądze za transport wczoraj przesłałam na konto Elmiry, mam nadzieję ze szybko dojdą.

Posted

[quote name='tula']Ja dostałam od Dusje namiary dokładne na BeaBono i przesłałam je Elmirze, ona na pewno sie skontaktuje. Jeszcze nie wiem o której dokładnie Elmira wyrusza ale na pewno bardzo wcześnie rano, jak tylko da mi znac to dogadam sie z kims od nas z radomia żeby był wtedy w schronie. Co do suni z Pionek to dziewczyny juz ze soba rozmawiały.
Pieniądze za transport wczoraj przesłałam na konto Elmiry, mam nadzieję ze szybko dojdą.[/QUOTE]
Rozmawiałam dzisiaj z pania Magda,ma byc przy pozegnaniu Dodka,jutro bede dzwonic do pani Adaty w sprawie umowy.
tula Dodek doplaca 130,- ? bo sie troche pogubilam,prosze tez przesłac mi konto Elmiry to uzupełnie wkład :razz:

Posted

[quote name='rita60']Rozmawiałam dzisiaj z pania Magda,ma byc przy pozegnaniu Dodka,jutro bede dzwonic do pani Adaty w sprawie umowy.
tula Dodek doplaca 130,- ? bo sie troche pogubilam,prosze tez przesłac mi konto Elmiry to uzupełnie wkład :razz:[/QUOTE]

Hahaha, Tuli trzeba przeslac kase.......Rita, mocno przezywasz :lol:

Posted

[quote name='tula']Ja dostałam od Dusje namiary dokładne na BeaBono i przesłałam je Elmirze, ona na pewno sie skontaktuje. Jeszcze nie wiem o której dokładnie Elmira wyrusza ale na pewno bardzo wcześnie rano, jak tylko da mi znac to dogadam sie z kims od nas z radomia żeby był wtedy w schronie. Co do suni z Pionek to dziewczyny juz ze soba rozmawiały.
Pieniądze za transport wczoraj przesłałam na konto Elmiry, mam nadzieję ze szybko dojdą.[/QUOTE]
dusje napisane jest wyraznie- ostatnie zdanie:cool3:

Posted

[quote name='rita60']dusje napisane jest wyraznie- ostatnie zdanie:cool3:[/QUOTE]

Haha, Tula zalozyla i przeslala Elmirze :evil_lol::lol: / post 178 /

Kawunie rozwoze - zapraszam ciotki:razz:

[IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/koffie/animaatjes-koffie-05453.gif[/IMG]

Posted

Rita, Bea poddaje dobra mysl,dogadaj sie z kim trzeba w sprawie umowy, dobrze ? :lol:

Juz serwuje kawunie :lol:

Co do transportu, nie zabieram glosu, bo nic nie wiem :roll: ale na pewno bedzie dobrze dograne, za co trzymam nieustajaco kciuki :multi:

Posted

[quote name='BeaBono']dusje, rozmawiałyśmy z Ritą przez telefon. Najpierw ja (ale równocześnie karmiłam Dyzia i nie słuchałam uważnie :oops:), potem mama zadzwoniła jeszcze raz i mówiła, jak to z Alpim było...[/QUOTE]

Bedzie dobrze, jeszcze jutro jest czas na dogranie. Umowa - wazna sprawa dla interesow obu stron.

Sie Panie czestuja

[IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/koffie/animaatjes-koffie-07999.gif[/IMG]