rita60 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kava czy ci twoi sponsorzy sa z Polski ?:razz: Quote
tula Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 O i tak będzie najlepiej, ja potem podam Rita Tobie mój nr konta i jak juz będą wszystkie wpłaty u Ciebie to przelejesz mi to 130 za transport, ok?:) Quote
rita60 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='tula']O i tak będzie najlepiej, ja potem podam Rita Tobie mój nr konta i jak juz będą wszystkie wpłaty u Ciebie to przelejesz mi to 130 za transport, ok?:)[/QUOTE] Ok,juz wyslalam PW do Kavy i migdaleny,jeszcze cioteczka [B]GoWa [/B]dorzuci grosik:lol: Quote
BoWa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wysłałam 50,0 zł. Jeżeli ktoś potrafi zrobić bazarek dla Dodka, to mam parę filmów, ja niestety jestem noga w tym temacie... Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 jesteście niesamowite:) jak ktos bedzie potem czytal ten watek to się sam zagubi :P hihihih Quote
Kava Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='GoWa']Wysłałam 50,0 zł. Jeżeli ktoś potrafi zrobić bazarek dla Dodka, to mam parę filmów, ja niestety jestem noga w tym temacie...[/QUOTE] tez mam kilka , moglabym dolozyc. jakby cos kiedys to pytajcie Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='anita_happy']jesteście niesamowite:) jak ktos bedzie potem czytal ten watek to się sam zagubi :P hihihih[/QUOTE] No co ty Anitka,taki przejrzysty watek:evil_lol: Nasz terierek ma zapewniony SPA w Poznaniu dzieki miłej Pani:multi: Quote
dusje Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='rita60']No co ty Anitka,taki przejrzysty watek:evil_lol: Nasz terierek ma zapewniony SPA w Poznaniu dzieki miłej Pani:multi:[/QUOTE] Cokolwiek bym nie dopisala i tak bedzie malo powazne :evil_lol::lol: Dodek ma szczescie :razz: do ciotek :loveu: To juz jego przedostatnia nocka w Radomiu i bye i hallo Poznan :multi: Rita, a umiesz dziergac bazarki? ;) Ja sama chetnie kupie, niech tylko ktos wystawi dla Dodka cykl .............Nad Rozlewiskiem, kto ma te ksiazki do odsprzedania? ;) Idzie nam jak po masle, tfu tfu, zeby nie zapeszyc, ale sie ciesze :multi: Trzymaj sie Dodziu :loveu: Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Sorry,nie umiem robic bazarku,nigdy nie robiłam:shake: doszły wpłaty:multi: - migdalena - 50,-/jednorazowa/ -GoWa - 50,-/ ? / -pani Regina -100,-/jednorazowa/ Pieknie dziekujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
dusje Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Moze znajdziemy dobrego sprzedawce :cool3: Dodziowi przyda sie kazdy grosz :multi: Hopaj Dodek :loveu: juz coraz blizej do obiecanej wycieczki i do szczescia w domowych pieleszach :lol: Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Dziewczyny organizujace transport,mam zapytania:razz: -o ktorej planujecie wyjechac -czy macie dokladny adres DT i numer telefonu To ważne !!!!!!!! Quote
tula Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja dostałam od Dusje namiary dokładne na BeaBono i przesłałam je Elmirze, ona na pewno sie skontaktuje. Jeszcze nie wiem o której dokładnie Elmira wyrusza ale na pewno bardzo wcześnie rano, jak tylko da mi znac to dogadam sie z kims od nas z radomia żeby był wtedy w schronie. Co do suni z Pionek to dziewczyny juz ze soba rozmawiały. Pieniądze za transport wczoraj przesłałam na konto Elmiry, mam nadzieję ze szybko dojdą. Quote
dusje Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Tula,jak myslisz, czy Elmira dowiezie malego pod drzwi Bea? Przed chwila sprawdzalam odleglosc - wychodzi ok 41 km na trasie Srem - Poznan :lol: Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='tula']Ja dostałam od Dusje namiary dokładne na BeaBono i przesłałam je Elmirze, ona na pewno sie skontaktuje. Jeszcze nie wiem o której dokładnie Elmira wyrusza ale na pewno bardzo wcześnie rano, jak tylko da mi znac to dogadam sie z kims od nas z radomia żeby był wtedy w schronie. Co do suni z Pionek to dziewczyny juz ze soba rozmawiały. Pieniądze za transport wczoraj przesłałam na konto Elmiry, mam nadzieję ze szybko dojdą.[/QUOTE] Rozmawiałam dzisiaj z pania Magda,ma byc przy pozegnaniu Dodka,jutro bede dzwonic do pani Adaty w sprawie umowy. tula Dodek doplaca 130,- ? bo sie troche pogubilam,prosze tez przesłac mi konto Elmiry to uzupełnie wkład :razz: Quote
dusje Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='rita60']Rozmawiałam dzisiaj z pania Magda,ma byc przy pozegnaniu Dodka,jutro bede dzwonic do pani Adaty w sprawie umowy. tula Dodek doplaca 130,- ? bo sie troche pogubilam,prosze tez przesłac mi konto Elmiry to uzupełnie wkład :razz:[/QUOTE] Hahaha, Tuli trzeba przeslac kase.......Rita, mocno przezywasz :lol: Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='tula']Ja dostałam od Dusje namiary dokładne na BeaBono i przesłałam je Elmirze, ona na pewno sie skontaktuje. Jeszcze nie wiem o której dokładnie Elmira wyrusza ale na pewno bardzo wcześnie rano, jak tylko da mi znac to dogadam sie z kims od nas z radomia żeby był wtedy w schronie. Co do suni z Pionek to dziewczyny juz ze soba rozmawiały. Pieniądze za transport wczoraj przesłałam na konto Elmiry, mam nadzieję ze szybko dojdą.[/QUOTE] dusje napisane jest wyraznie- ostatnie zdanie:cool3: Quote
dusje Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='rita60']dusje napisane jest wyraznie- ostatnie zdanie:cool3:[/QUOTE] Haha, Tula zalozyla i przeslala Elmirze :evil_lol::lol: / post 178 / Kawunie rozwoze - zapraszam ciotki:razz: [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/koffie/animaatjes-koffie-05453.gif[/IMG] Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 To ja sie chyba tej kawki napije:p Quote
dusje Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Rita, Bea poddaje dobra mysl,dogadaj sie z kim trzeba w sprawie umowy, dobrze ? :lol: Juz serwuje kawunie :lol: Co do transportu, nie zabieram glosu, bo nic nie wiem :roll: ale na pewno bedzie dobrze dograne, za co trzymam nieustajaco kciuki :multi: Quote
dusje Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='BeaBono']dusje, rozmawiałyśmy z Ritą przez telefon. Najpierw ja (ale równocześnie karmiłam Dyzia i nie słuchałam uważnie :oops:), potem mama zadzwoniła jeszcze raz i mówiła, jak to z Alpim było...[/QUOTE] Bedzie dobrze, jeszcze jutro jest czas na dogranie. Umowa - wazna sprawa dla interesow obu stron. Sie Panie czestuja [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/koffie/animaatjes-koffie-07999.gif[/IMG] Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Jutro zadzwonie do pani Agaty i załatwie sprawe umowy,BeaBono poprosze o te dane:razz: Quote
Recommended Posts