Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Ha. Kolejne wyzwanie. Zdjecia robić moze tylko wyznaczona wolontariuszka, która bywa w schronisku raz w miesiącu.

Spoko. Wyciągniemy stamtąd Marysię tak czy siak. W najgorszym przypadku za miesiąc będzie u mnie ;)

Posted

Jeszcze nikt nie napisał tej rewelacyjnej wiadomości? Marysia opuściła schronisko!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='luka1']Jeszcze nikt nie napisał tej rewelacyjnej wiadomości? Marysia opuściła schronisko!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Gdzie się wszyscy podziali ??? :mad::mad::mad:Nikogo to nie interesuje, że Marysia wyszła ze schroniska??? :angryy:
To nic Wam nie napisze... Nic a nic ;)
I zdjęć też Wam nie wkleje !!!

:loveu::loveu::loveu:
No dobra, może jedno ;) kocham ja :D

Posted

No więc od początku ;)
Podesłałam Marysię Pani, która dzwoniła po moją tymczasowiczkę Szisze i Marysia bardzo się Pani spodobała :) Dom z ogrodem pod Warszawą, Marysia będzie miała do towarzystwa podobnej wielkości kudłacza Bobbiego (przybłędę). No to po ustaleniu wszystkiego z luką1 pojechałam dziś do schroniska i zabrałam stamtąd Marysie :D
Marysia jest BOOOSKA !!! Typ osiołka - mój ulubiony :D słodka i grzeczna :)
Na razie jest u mnie - czekamy na nową Panią, która niedługo powinna po Marysie przyjechać :)

Marysia i moja Nelka :D Who is who?

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No Andzike, Ty taki Harry Potter, kurde, jesteś . :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Zaimponowałaś mi.Nie ma co.I klonować zwierzątka umiesz...:turn-l:
To co teraz potrzeba ?

Teraz to domku dla Szoko potrzeba ;)
Dzwoniła przyszla Pani Marysi... Już po nią jedzie... :( :D
Idę się pomiziać z dziewczynką, bo mało czas nam zostało ... :(

Dogo07 napisał(a):
A czy one wszystkie są jednakowej wielkości ?

Nelka jest największa :) Marysia to taka trochę mniejsza wersja Nelki a Szoko ma najkrótsze łapki, ale na długość jest taki jak Nelka :)
Piękne wszystkie razem i każde z osobna :D