luka1 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Ha. Kolejne wyzwanie. Zdjecia robić moze tylko wyznaczona wolontariuszka, która bywa w schronisku raz w miesiącu. Quote
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 luka1 napisał(a):Ha. Kolejne wyzwanie. Zdjecia robić moze tylko wyznaczona wolontariuszka, która bywa w schronisku raz w miesiącu. Spoko. Wyciągniemy stamtąd Marysię tak czy siak. W najgorszym przypadku za miesiąc będzie u mnie ;) Quote
luka1 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 super, wszystko postaram sie przygotowac. Quote
Andzike Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 luka1 napisał(a):No Marycha, trzymaj się Trzymaj się :) Luka1 jak będziesz miało info zwrotne - zadzwoń do mnie to ustalę szczegóły ;) Quote
matrioszka2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ale ...a-a-a-a-a- ale ... osochozi ...?:drinking: Quote
luka1 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Jeszcze nikt nie napisał tej rewelacyjnej wiadomości? Marysia opuściła schronisko!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='luka1']Jeszcze nikt nie napisał tej rewelacyjnej wiadomości? Marysia opuściła schronisko!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Gdzie się wszyscy podziali ??? :mad::mad::mad:Nikogo to nie interesuje, że Marysia wyszła ze schroniska??? :angryy: To nic Wam nie napisze... Nic a nic ;) I zdjęć też Wam nie wkleje !!! :loveu::loveu::loveu: No dobra, może jedno ;) kocham ja :D Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Słodziak :loveu:. My chcemy więcej słodziaka :lol: !!! Quote
luka1 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 ja dopiero wróciłam z działki od swoich psiaków. Z ciekawości mnie aż ściska ' Quote
Mantis Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Aaaa, cudna wiadomość! :loveu: Andzike, nie bądź zołza :eviltong: Pisz, pokazuj. Baaardzo prosimy :lol: Quote
matrioszka2 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Andzike, chytrusie:mad: , wklejaj i pisz.:modla::loveu: Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No więc od początku ;) Podesłałam Marysię Pani, która dzwoniła po moją tymczasowiczkę Szisze i Marysia bardzo się Pani spodobała :) Dom z ogrodem pod Warszawą, Marysia będzie miała do towarzystwa podobnej wielkości kudłacza Bobbiego (przybłędę). No to po ustaleniu wszystkiego z luką1 pojechałam dziś do schroniska i zabrałam stamtąd Marysie :D Marysia jest BOOOSKA !!! Typ osiołka - mój ulubiony :D słodka i grzeczna :) Na razie jest u mnie - czekamy na nową Panią, która niedługo powinna po Marysie przyjechać :) Marysia i moja Nelka :D Who is who? Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Generalnie trochę mi się towarzystwo rozmnożyło... ;) Mam dość jasno sprecyzowany gust jeśli chodzi o psy...:cool3: Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Marysia chyba taka troszkę jeszcze wystraszona, niepewna bidulka. Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Marysia chyba taka troszkę jeszcze wystraszona, niepewna bidulka. Jeszcze nie wiem o co come on, ale będzie dobrze :) Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cie przepraszam bardzo Ciotka, ale nic nie piłam a mi się w oczach troi :cool3:. Quote
matrioszka2 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No Andzike, Ty taki Harry Potter, kurde, jesteś . :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Zaimponowałaś mi.Nie ma co.I klonować zwierzątka umiesz...:turn-l: To co teraz potrzeba ? Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 A czy one wszystkie są jednakowej wielkości ? Quote
matrioszka2 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Cie przepraszam bardzo Ciotka, ale nic nie piłam a mi się w oczach troi :cool3:. To się napij ;), a nie ludzi porządnych się czepiasz.:splat: Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 matrioszka2 napisał(a):No Andzike, Ty taki Harry Potter, kurde, jesteś . :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Zaimponowałaś mi.Nie ma co.I klonować zwierzątka umiesz...:turn-l: To co teraz potrzeba ? Teraz to domku dla Szoko potrzeba ;) Dzwoniła przyszla Pani Marysi... Już po nią jedzie... :( :D Idę się pomiziać z dziewczynką, bo mało czas nam zostało ... :( Dogo07 napisał(a):A czy one wszystkie są jednakowej wielkości ? Nelka jest największa :) Marysia to taka trochę mniejsza wersja Nelki a Szoko ma najkrótsze łapki, ale na długość jest taki jak Nelka :) Piękne wszystkie razem i każde z osobna :D Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Nelka to jest ta wytrymowana, a Marysia... to ta słodka, piękna, wzruszająca do łez. To zdjęcie mnie powaliło :loveu::loveu::loveu: No dobra, może jedno ;-) kocham ja :-D Quote
Recommended Posts