matrioszka2 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Może zdarzyć się tak, że jak "w domu nikogo nie zastanie", to spod drzwi jakiś DS go capnie i po krzyku.:pTak ekspresowej adopcji jeszcze nikt nie dokonał.Przeszłabyś do historii.Nie pragniesz ?:cool3: Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='matrioszka2']Może zdarzyć się tak, że jak "w domu nikogo nie zastanie", to spod drzwi jakiś DS go capnie i po krzyku.:pTak ekspresowej adopcji jeszcze nikt nie dokonał.Przeszłabyś do historii.Nie pragniesz ?:cool3:[/QUOTE] Przejść do historii niekoniecznie, ale znaleźć tak szybko dla niego idealny dom jak najbardziej ;) Quote
matrioszka2 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 To kiedy przyjeżdża ten szczęśliwiec ? Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='matrioszka2']To kiedy przyjeżdża ten szczęśliwiec ? W sobotę :) http://www.dogomania.pl/threads/194083-ma%C5%82y-kud%C5%82aczek-i-staruszek-ich-dom-zostanie-zburzony-a-one-nie-maj%C4%85-gdzie-i%C5%9B%C4%87-%28 Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='matrioszka2']No to bibka ?:cool3:[/QUOTE] Bibka to będzie jak do domu pójdzie ;) Quote
E-S Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Andzike']Bibka to będzie jak do domu pójdzie ;)[/QUOTE] Czyli w sobotę ? :D Quote
luka1 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Chyba ciotki nie dadzą Marysi zginąć. Zima w schronisku jest straszna, nie wszystkie psiaki przeżyją, może jej się uda. Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='luka1']Chyba ciotki nie dadzą Marysi zginąć. Zima w schronisku jest straszna, nie wszystkie psiaki przeżyją, może jej się uda.[/QUOTE] Nie ma opcji, żeby Marysia spędziła zimę w schronie. Co to to nie ! Quote
luka1 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 poranne pozdrowienia dla cioteczek od Marysi Quote
matrioszka2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ojej, a dlaczego nikt nie zagląda do Marysieńki ? Quote
Mantis Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 matrioszka2 napisał(a):Ojej, a dlaczego nikt nie zagląda do Marysieńki ? No jak nie, jak tak :eviltong: Andzike napisał(a):Nie ma opcji, żeby Marysia spędziła zimę w schronie. Co to to nie ! Andzike, dobrze prawisz! :p Quote
matrioszka2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jak tak, jak nie :eviltong: Puchy totalne.:-( Ja w sprawach technicznych , to noga stołowa do kwadratu ..., ale dziewczyny kochane, trzeba jej ogłoszeń dużo walnąć ... :roll: Ktoś umie ? Kto zrobi ? Quote
Andzike Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ja zaglądam na chwilę, bo mam od dzisiaj nowego tymczaska... Trochę chlopak nieogarnięty, na smyczy nie chodzi i ma mnie gdzieś ;) Musze troche na nim popracować i wyslać do super domu :) A jak wyślę, to wiecie co? wiecie? ;) Quote
luka1 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 ciotki, nie opuszczajcie Marysi :-( Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 luka1 napisał(a):ciotki, nie opuszczajcie Marysi :-( Ja o Marysi cały czas pamiętam :) Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jak Szoko pójdzie do domu, to Marysia będzie grzala doopkę w Warszawie na DT... Ale to chyba jeszcze trochę potrwa... http://www.dogomania.pl/threads/194825-zSZOKOwany-kud%C5%82acz-marzy-o-swoim-ciep%C5%82ym-domu!!! Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Andzike napisał(a):Jak Szoko pójdzie do domu... Albo Lipton... He, teraz będziemy z Andzike "wypychać" nasze psy, żeby "dostać" Marysię :lol: A poważnie... cudna jest i mam nadzieję, że nie będzie czekała na adopcję Szoko i Liptona, tylko wyfrunie do super domku. Mooocno trzymam kciuki. Quote
matrioszka2 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Trzymajcie rękę na pulsie w temacie zdrowotności Marysi, żeby nam się nie "rozłożyła"; żebyśmy szybko zareagowali na ile to możliwe w schronisku. Quote
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Mantis napisał(a):Albo Lipton... He, teraz będziemy z Andzike "wypychać" nasze psy, żeby "dostać" Marysię :lol: A poważnie... cudna jest i mam nadzieję, że nie będzie czekała na adopcję Szoko i Liptona, tylko wyfrunie do super domku. Mooocno trzymam kciuki. Hehe, to kto pierwszy ??? ;) Dziewczyny, bo się doczytać nie mogę... Marysia jest wysterylizowana? A jeśli nie, to czy będzie zanim wyjdzie ze schronu? Quote
luka1 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Andzike napisał(a): Marysia jest wysterylizowana? A jeśli nie, to czy będzie zanim wyjdzie ze schronu? Jest wysterylizowana. Zdrowia nie dopilnuję, nie mam władzy w schronisku. Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Niech szybko te tymczasy idą do dobrych DS, bo Marysia biedna śliczna czeka w kolejce .... Quote
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S napisał(a):Niech szybko te tymczasy idą do dobrych DS, bo Marysia biedna śliczna czeka w kolejce .... Nooo, niech idą chłopaki do domów - miejsce na kanapie u mnie lub u Mantis czeka ... A w międzyczasie reklamuję ją "poza kolejką" ;) ale póki co bez odzewu :( Ślepi ludzie ...:( jestem pewna, że gdyby miała piękne zdjęcia na trwace, kocyku czy posłanku to nie opędziłybyśmy się od telefonów ...:( Quote
Recommended Posts