Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nika napisz w tytule, że szukamy/prosimy o deklaracje lub wsparcie jednorazowe.

Bazarki też by się przydały. Jakieś allegro cegiełkowe?
Gdyby były nowe, piękne zdjęcia, to trzeba spróbować z nowym allegro wyróżnionym.

Posted

[quote name='katarzyna09']...a ja już myślałam,ze Rafi ma domek-a tu kurde minus.
Wyślę psince chociaż trzy dyszki.[/QUOTE]

Super, dziękuję. Masz numer konta czy wysłać ?

Posted

[quote name='betka']
Bazarki też by się przydały. Jakieś allegro cegiełkowe?
Gdyby były nowe, piękne zdjęcia, to trzeba spróbować z nowym allegro wyróżnionym.[/QUOTE]

Allegro wyróżnione wtedy tak pięknie poszło, może teraz też by się udało.. ? :oops:

Posted

Myślisz o ogłoszeniowym, czy cegiełkowym? To cegiełkowe było z okazji operacji..

Nika a Ty umiesz robić allegro ogłoszeniowe?
Dziewczynki, czy Rafi ma wydarzenie na FB ( nie wiem jak to działa :oops:, ale chyba jest skuteczne )

Posted

Czarodziejko prosimy zrób Rafikowi jakieś wyjątkowo urocze zdjęcia do ogłoszeń, które oddałyby jego wdzięk i poczciwość.

Kręcimy się jak na kole młyńskim. Ogłoszenia ma non stop, a odzew coraz słabszy.

Czarodziejko masz jakiś pomysł? Prosimy zaczaruj Rafika, by się komuś spodobał :)

Posted

On się wszystkim podoba....tylko nikt go nie chce :-?
Fotki mu zrobię, chociaż te z lata są również piękne i porywające. Póki co, Rafi szczęśliwie sobie żyje nie myśląc o przyszłości. Całe noce ujada wraz z Isią, Kają, Gromem i Bejkiem na podchodzące pod płot stada saren. Prowodyrem jest ojciec dyrektor, czyli małe g., czyli Bej ;) Kiedy on ryknie, lecą wszystkie i prują pyski jak oszalałe. Tak więc dziś Bejek opuścił wybieg i śpi z Reksiem w garażu na pontonie. A wokół jest cisza. Rafi prawie codziennie śmiga po łąkach, rezyduje w budzie - z Bejkiem pod pachą, a teraz z Isią ;) Okrągły się zrobił, japka uśmiechnięta. Nic tylko brać i kochać...

Posted

[B] [/B]

[INDENT] Przesyłajcie proszę

[B][COLOR=#ff0000]UWAGA![/COLOR][/B] Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] [/INDENT]

Posted

Tak, u Czarodziejki ma raj, ale dlaczego nie znalazł się dotąd jego prawdziwy domek ? :( Tyle zapytań, i nic z tego nie wyszło.
Nie może być u Czarodziejki w nieskończoność :(

Posted

[INDENT] [COLOR=red][B]Uwaga- drastyczne!
[/B][/COLOR]Podpiszcie,proszę:-( [URL="http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html"]http://www.photoblog.pl/marilynrosa/...i-petarda.html[/URL] :-( [/INDENT]

Posted

Raficzku, dokładam ci 20 zł/miesiąc mojej stałej deklaracji. Mało, ale za to będzie regularnie. No i trzymam kciuki za domek. Kremcia znalazła, to i ty znajdziesz. O konto prosiłam na wątku Kremci. Jesli nie dostanę, będę tutaj alarmować.

Posted

Z uwagi na to, że nasza kochana Kremcia ma dom na wniosek cioteczki Nano postanowiliśmy, że spadek po Kremci podzielimy na 2 części :)
W związku z tym proszę o konto do wpłat :)
Przeleję na konto Rafika 333 zł :)
No i chyba już tu z Wami zostanę, bo bardzo mnie ujął za serce ten psiak :)

Posted

Magdo i Nano - Kochane :loveu: - to cały miesiąc hotelowania dla RAfika :loveu:.
A dla Kremci - szczęścia w nowym domu. :multi:

A Rafika będziemy dalej ogłaszać, może wreszcie ktoś go zechce.

Zastanawiam się, czy go nadal ogłaszać jako ON-ka? Może nad niechcianym, biednym KUNDeLkiem (Rafi wybacz ;)), ktoś by się ulitował :roll:.

Posted

Lida, czy dostałaś już numer konta ? :loveu: :)

magda222, strasznie się cieszę :multi: To cały miesiąc hotelikowania :) No i oczywiście zachęcamy do zostania z nami tutaj na wątku :)

Bardzo dziękujemy w imieniu Rafika :loveu:
Czy masz już numer konta ?

Posted

[quote name='betka']
Zastanawiam się, czy go nadal ogłaszać jako ON-ka? Może nad niechcianym, biednym KUNDeLkiem (Rafi wybacz ;)), ktoś by się ulitował :roll:.[/QUOTE]

Myślę że można spróbować poogłaszać go jako kundelka :)