anna10025 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Może nie na darmo...Niko zrób proszę rozliczenie. Quote
nika28 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Rozliczenie zrobione. Rafi ma 169 zł na minusie :( :( :( Zapłaciłam za październik. Quote
betka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nika napisz w tytule, że szukamy/prosimy o deklaracje lub wsparcie jednorazowe. Bazarki też by się przydały. Jakieś allegro cegiełkowe? Gdyby były nowe, piękne zdjęcia, to trzeba spróbować z nowym allegro wyróżnionym. Quote
bela51 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zmiencie tytuł, na bardziej alarmujący, ze brakuje kasy. Biedny Raficzek, a tyle było chętnych i tyle plonelo słomianych zapalów do adopcji.:shake: Quote
katarzyna09 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ...a ja już myślałam,ze Rafi ma domek-a tu kurde minus. Wyślę psince chociaż trzy dyszki. Quote
nika28 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='katarzyna09']...a ja już myślałam,ze Rafi ma domek-a tu kurde minus. Wyślę psince chociaż trzy dyszki.[/QUOTE] Super, dziękuję. Masz numer konta czy wysłać ? Quote
nika28 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='betka'] Bazarki też by się przydały. Jakieś allegro cegiełkowe? Gdyby były nowe, piękne zdjęcia, to trzeba spróbować z nowym allegro wyróżnionym.[/QUOTE] Allegro wyróżnione wtedy tak pięknie poszło, może teraz też by się udało.. ? :oops: Quote
katarzyna09 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='nika28']Super, dziękuję. Masz numer konta czy wysłać ?[/QUOTE] Mam,dzięki ;) Quote
betka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Myślisz o ogłoszeniowym, czy cegiełkowym? To cegiełkowe było z okazji operacji.. Nika a Ty umiesz robić allegro ogłoszeniowe? Dziewczynki, czy Rafi ma wydarzenie na FB ( nie wiem jak to działa :oops:, ale chyba jest skuteczne ) Quote
anna10025 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 tak, dobrze byłoby zmienić tytuł na "skrzywdzony trójłapek" , lub coś chwytającego za serce. Quote
betka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Czarodziejko prosimy zrób Rafikowi jakieś wyjątkowo urocze zdjęcia do ogłoszeń, które oddałyby jego wdzięk i poczciwość. Kręcimy się jak na kole młyńskim. Ogłoszenia ma non stop, a odzew coraz słabszy. Czarodziejko masz jakiś pomysł? Prosimy zaczaruj Rafika, by się komuś spodobał :) Quote
Czarodziejka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 On się wszystkim podoba....tylko nikt go nie chce :-? Fotki mu zrobię, chociaż te z lata są również piękne i porywające. Póki co, Rafi szczęśliwie sobie żyje nie myśląc o przyszłości. Całe noce ujada wraz z Isią, Kają, Gromem i Bejkiem na podchodzące pod płot stada saren. Prowodyrem jest ojciec dyrektor, czyli małe g., czyli Bej ;) Kiedy on ryknie, lecą wszystkie i prują pyski jak oszalałe. Tak więc dziś Bejek opuścił wybieg i śpi z Reksiem w garażu na pontonie. A wokół jest cisza. Rafi prawie codziennie śmiga po łąkach, rezyduje w budzie - z Bejkiem pod pachą, a teraz z Isią ;) Okrągły się zrobił, japka uśmiechnięta. Nic tylko brać i kochać... Quote
ewu Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [B] [/B] [INDENT] Przesyłajcie proszę [B][COLOR=#ff0000]UWAGA![/COLOR][/B] Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] [/INDENT] Quote
nika28 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A dzisiaj mija dokładnie rok, jak Rafi jest w hospicjum... :( Quote
ewa36 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nikuś, przecież to dla niego dobrze że jest u Diany ! Znajdzie dom - a raczej dom znajdzie jego ! Quote
nika28 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Tak, u Czarodziejki ma raj, ale dlaczego nie znalazł się dotąd jego prawdziwy domek ? :( Tyle zapytań, i nic z tego nie wyszło. Nie może być u Czarodziejki w nieskończoność :( Quote
Czarodziejka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zgadza się.....:-? Siedzi i siedzi, a przecież niczego mu nie brak, żeby mieć własny dom. Quote
katarzyna09 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [INDENT] [COLOR=red][B]Uwaga- drastyczne! [/B][/COLOR]Podpiszcie,proszę:-( [URL="http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html"]http://www.photoblog.pl/marilynrosa/...i-petarda.html[/URL] :-( [/INDENT] Quote
Lida Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Raficzku, dokładam ci 20 zł/miesiąc mojej stałej deklaracji. Mało, ale za to będzie regularnie. No i trzymam kciuki za domek. Kremcia znalazła, to i ty znajdziesz. O konto prosiłam na wątku Kremci. Jesli nie dostanę, będę tutaj alarmować. Quote
betka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Lida dzięki serdeczne :loveu:. To bardzo dużo dla Rafika. Quote
magda222 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Z uwagi na to, że nasza kochana Kremcia ma dom na wniosek cioteczki Nano postanowiliśmy, że spadek po Kremci podzielimy na 2 części :) W związku z tym proszę o konto do wpłat :) Przeleję na konto Rafika 333 zł :) No i chyba już tu z Wami zostanę, bo bardzo mnie ujął za serce ten psiak :) Quote
betka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Magdo i Nano - Kochane :loveu: - to cały miesiąc hotelowania dla RAfika :loveu:. A dla Kremci - szczęścia w nowym domu. :multi: A Rafika będziemy dalej ogłaszać, może wreszcie ktoś go zechce. Zastanawiam się, czy go nadal ogłaszać jako ON-ka? Może nad niechcianym, biednym KUNDeLkiem (Rafi wybacz ;)), ktoś by się ulitował :roll:. Quote
nika28 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Lida, czy dostałaś już numer konta ? :loveu: :) magda222, strasznie się cieszę :multi: To cały miesiąc hotelikowania :) No i oczywiście zachęcamy do zostania z nami tutaj na wątku :) Bardzo dziękujemy w imieniu Rafika :loveu: Czy masz już numer konta ? Quote
nika28 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='betka'] Zastanawiam się, czy go nadal ogłaszać jako ON-ka? Może nad niechcianym, biednym KUNDeLkiem (Rafi wybacz ;)), ktoś by się ulitował :roll:.[/QUOTE] Myślę że można spróbować poogłaszać go jako kundelka :) Quote
Czarodziejka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Może jako zwykły kundelek kogoś zauroczy, bo przecież on jest troszkę więcej niż zwykłym kundelkiem ;) Quote
Recommended Posts