agusiazet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nie chodzi nawet o to że się nie zgadzają, oni mnie odsyłają do dyrektora, a ja nie mam czasu na stanie w kolejce do sekretariatu i umawianie się z dyrektorem szkoły kiedyś tam, jak ja chcę powiesić dzisiaj. Jeśli chodzi o woźnego to on na pewno by się zgodził ale pewnie chce być kryty! Kartkę powiesiłam na drzewie przed szkołą, bo tam chodzi masa ludzi i na pobliskim sklepie zoologicznym! Dzisiaj sprawdzę, czy są! Co do ogłoszeń - mogę zadzwonić do Korso, ale wiem, ze się czeka, bo raz u nich ogłaszałam tymczasowiczkę i chwilę to trwało, nim ogłoszenie się ukazało! Quote
some Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 dziewczyny nie chce sie wtracac ale ogloszenie w lokalnej prasie moze odniesc skutek! nie wiem jakie sa u Was koszta. ja w Szczecinie za ogloszenie w dobrym miejscu- ostatnia strona kolor zaplacilam 450 zl. Quote
agusiazet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Mnie nie stać zapłacić za ogłoszenie 450 zł! I nawet nie wiadomo, czy coś zmieni w zaistniałej sytuacji! Quote
bila1 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 zapytam jutro ile kosztowałoby kolorowe ogłoszenie w gazecie na dobrej stronie (ostatniej lub 3.); mogłabym wydębić zniżkę; myślę, że 4 moduły byłyby wystarczająca Quote
ageralion Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja tu wchodze z dobrymi nowinami, ze Dixi moze jechac z naszym Treworkiem do Szwecji juz w ten poniedzialek, a tu takie nieciekawe informacje :( Dixi wariacie, wracaj szybciutko, bo domek na Ciebie czeka :( Quote
agusiazet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ageralion']Ja tu wchodze z dobrymi nowinami, ze Dixi moze jechac z naszym Treworkiem do Szwecji juz w ten poniedzialek, a tu takie nieciekawe informacje :( Dixi wariacie, wracaj szybciutko, bo domek na Ciebie czeka :([/QUOTE] To chyba nierealne, nikt jej nie widział, nikt nie dzwoni z ogłoszeń, wszelki ślad po niej zaginął! Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='ageralion']Ja tu wchodze z dobrymi nowinami, ze Dixi moze jechac z naszym Treworkiem do Szwecji juz w ten poniedzialek, a tu takie nieciekawe informacje :( Dixi wariacie, wracaj szybciutko, bo domek na Ciebie czeka :([/QUOTE] Dzięki wielkie za pamięć. Jak widzisz, Dixie miała już transport i... zwiała :( Dosłownie na parę godzin przed celem :( 450 zł za ogłoszenie? Ło matko! nieźle się cenili. Ja sądzę, że jakiekolwiek ogłoszenie ze zdjęciem by się przydało. W Poznaniu np dawałabym do regionalnej Wyborczej i do Gazety Poznańskiej. Nie wiem jakie gazety są w Mielcu... Czy ktoś się orientuje w możliwości załatwienia takiego ogłoszenia w Metrze? Quote
Murka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja dawałam info o zaginięciu Dixie na paru stronach związanych z Mielcem. Martwi mnie ten brak wieści... :-( Quote
yoko100 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 ale moze u nas az takie drogie ogloszenie nie jest 450 zl szok. Najgorsze to ze nie wiadomo gdzie jej szukac Quote
bila1 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 niestety, ogłoszenia są drogie jak diabli; cennik Nowin: [url]http://www.nowiny24.pl/files/reklama/Nowiny_Cennik_modulowe.pdf[/url] a 1 moduł to za mało, muszą być co najmniej 2 i raczej na ogłoszeniowej, bo dużo taniej Quote
agusiazet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Porozwieszałam kilka plakatów wokół mieleckiego bazaru, bo jutro jest, może ktoś zerknie! Niestety, moje plakaty są notorycznie zdzierane, nie wiem przez kogo, bo głównie przypinam do drzew, bo do slupów ogłoszeniowych trzeba mieć specjalny klej, inaczej się nie trzymają! Dixie, gdzie jesteś? Quote
yoko100 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Agusiu a nie ebdziesz jutro gdzies w poblizu artemisu?? Quote
agusiazet Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Mogę podejść, a o której Ci pasuje? Bo wieczorem muszę córkę odebrać z Malinia! Tak koło 19, 20 będę zajęta! Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Cholerka, nie wiedziałam, że to ogłoszenia takie drogie :( Chyba i tak nie ma innego wyjścia... Są jeszcze jakieś inne gazety? Quote
agusiazet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ogłoszenie w formacie wizytówki z kolorowym mini zdjęciem to koszt 140 zł. Resztę info Pani z Korso ma mi przesłać na maila! Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Dzięki Agusiu za informację. Dixuniu, gdzie ty się szwendasz mała...? :( Quote
agusiazet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Obkleiłam plakatami Górkę Cyranowską i lasek za kościołem na osiedlu! Quote
Murka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [B]Agusiu[/B], dzięki wielkie za wszystko! W poniedziałek ma być artykulik o Dixie... Więcej napisze Bila :loveu: Właśnie wysyłam jej zdjęcia oryginalnej wielkości do druku. Quote
agusiazet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Murka'][B]Agusiu[/B], dzięki wielkie za wszystko! W poniedziałek ma być artykulik o Dixie... Więcej napisze Bila :loveu: Właśnie wysyłam jej zdjęcia oryginalnej wielkości do druku.[/QUOTE] Dobra wiadomość! Sylwia, postaram się podejść po szóstej i zostawić plakaty na recepcji! Quote
agusiazet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Będę koło 19!!! Zostawię na recepcji! Dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Dixie, ale tego psa, a nie suczkę to my widzieliśmy już dawno:( Quote
bila1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Super Nowości mogłyby zamieścić kolorowe 4 moduły na stronach redakcyjnych za 156 zł, ale obiecano mi mały artykuł w poniedziałkowym wydaniu, więc warto spróbować, jak nie wypali, to się zastanowimy; postaram się napisać wszystkie potrzebne informacje o Dixie; zdjęcie będzie tylko jedno, wybrałam takie, na którym sunia jest w całości i widać jej niesymetrycznie klapnięte uszy; Quote
agusiazet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='bila1']Super Nowości mogłyby zamieścić kolorowe 4 moduły na stronach redakcyjnych za 156 zł, ale obiecano mi mały artykuł w poniedziałkowym wydaniu, więc warto spróbować, jak nie wypali, to się zastanowimy; postaram się napisać wszystkie potrzebne informacje o Dixie; zdjęcie będzie tylko jedno, wybrałam takie, na którym sunia jest w całości i widać jej niesymetrycznie klapnięte uszy;[/QUOTE] Dziękujemy!!! Sylwia nie wyrobiłam się. Można przełożyć na jutro? Quote
Recommended Posts