Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JUŻ W NOWYM DOMKU !!!
Teddy - sliczny ok. 5-miesięczny szczeniak porzucony wraz z siostrą na środku ruchliwej ulicy. Tylko szybki telefon do przytuliska uchronił je przed niechybną smiercią.
Pieski spały w przytulisku w jednej budzie, razem wspierały się i przytulały w chłodne noce. Ale Lenka kilka dni temu poszła do adopcji i Teddy został sam, malutki, bezbronny...Jest bardzo smutny, tęskni za siostrą, leży zrezygnowany w zimnym boksie i żałosnym wzrokiem spoziera zza krat.....
To śliczny, kochany szczeniaczek, wyciągnięty z boksu tuli się do człowieka, przywiera całym ciałkiem, liże po rękach....To jeszcze psie dziecko które potrzebuje opieki, miłości i stałego kontaktu z człowiekiem. Nie pozwólmy mu zatracić jego dziecięcej wrażliwości.
Teddy przebywa w przytulisku w Boguchwale pod Rzeszowem.
Kontakt [email protected] tel.606262450

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To żeby było jasne podsumuje ogłoszenia które ma Teddy.
1. allegro założone przez Figę33, ważne jeszcze 4 dni
http://allegro.pl/szczeniak-nieduzy-...255281279.html

2. oraz pakiet ogłoszę zafundowany przez Dziką_Figę.
Nie wiem co w tym pakiecie jest ale majuska bardzo cię proszę zrób mu na Rzeszów i okolice, sherlocka i takie tam. Qurcze, u nas w nocy już mrozi kilka stopni poniżej zera, a to takie drobniutkie z krótką sierścią...:shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']To ja jutro zrobie swój pakiet.:)[/QUOTE]

Karolciu proszę cię bardzo - uwzględnij w ogłoszeniu zdjęcie nr4 z pierwszego postu bo oprócz tych na rączkach, trzeba pokazać Teddiego w całości.

Posted

[quote name='Becia66']Karolciu proszę cię bardzo - uwzględnij w ogłoszeniu zdjęcie nr4 z pierwszego postu bo oprócz tych na rączkach, trzeba pokazać Teddiego w całości.[/QUOTE]
Obiecanki cacanki...:roll: nie zrobiłam ogłoszeń sory ale o 18 wróciłam dopiero ze szkoły bo se wymyślili czwartą godzinę wf.... ale to tylko w pon i raz w 2 razy w miesiącu ;-)

Posted

Ogłoszenia ( jeszcze mi par zostało do zrobienia)
cafeanimal,
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja ps,
morusek,
gumtree,
e-zwierzak,
e-oferty,
olx,
szerlok,
rzeszowiak,
podkarpacie24,
kraków ogłoszenia24,
petsy,
kokosy,
najpewniej,
krakusik,
psiamania,
ojej

Posted

Karolciu dziękuję bardzo, kurczę nikt nie dzwoni....Mailuje z jedną studentką / majuska też ale z inną/ ale to wszystko jakieś niemrawe i pełne wątpliwości...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']pakiecik z bazarku jest w trakcie produkcji - pewnie dziś wieczorem będzie (mam nadzieję)[/QUOTE]

no to ogłoszeń full wypas i mieć nadzieję, że coś z tego będzie...

Posted

A teraz historyjka ,,Jak Teddy wykończył Bono czyli mały górą "

- Mówię ci chłopie wstawaj !!!
- Nieeeeeee.
....

na prawdę mały, nie dam rady.....:shake:

- Wykończyłeś mnie dzieciaku....:shake:

- Wstawaj stary i nie pękaj !!! a mówili żeś ty nie do zdarcia...

- spadaj mały, ja Bono poddaję się !!! :diabloti:

Posted

Łolaboga:evil_lol::evil_lol:

Beciu do tych fotek to jeszcze tylko przydałoby się dodać Agatę, która łazi z tą miotła z gałęzi i jak Bono szaleje to go przez doopsko pociągnie:evil_lol::evil_lol:...a on a se z tego nic nie robi:p

Foty po prostu boskie :)