Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

4 października, w godzinach wieczornych, w okolicach ul. Wałuszewskiej (Białołęka) znaleziono suczkę, bokserkę, brązową , pręgowaną, z długim ogonem. Jest bardzo miła i pogodna. Suczka jest młoda, żywiołowa jak to bokser, lubi dzieci.

Sunia nie ma tatuażu ani czipa. Ma za to ogromną gulę pod brodą, wet mówi, że to zapalenie ślinianki, dostała baterię leków, antybiotyk i coś przeciwzapalnego.

Mam wielką nadzieję, że odnajdzie się jej właściciel, sunia jest zadbana.

kontakt: 503 143 355 lub 506 403 514

Posted

tyle juz czasu, w neci sa ogloszenia, wywieszone plakaty w okolicy znalezienia, szkole, lecznicy i nic....
obawiam sie ze gula wyrosla i won! tym bardziej ze nie schodzi po antybiotykach, bedzie chyba trzeba operowac:(

Posted

O tak, coraz trudniej o wiarę w ludzi - tylko psy nigdy jej nie tracą...
Rozumiem, że Niunia jest u Ciebie i zostanie do czasu znalezienia DS? Może powinnaś się skontaktować z SOS Bokserom lub z Bokserami w potrzebie?... Mam ogromny sentyment do boksiów - moją Nutkę miałam 13 lat i pomimo, że przez mój dom wciąż przewijają się psiaki, wciąż tęsknię za aksamitnymi fafelkami...

Posted

sunia jest w DT, nie jest niestety w domu tylko w boksie, ale lepsze to niz schron

szukamy jej pilnie domku!

napisalam juz do bokserow, ale na razie nie mam odp

Posted

Dziewczyny, poszukujemy kogoś do pilnej wizyty przedadopcyjnej w okolicach ulicy Puławskiej w Wawie, dla długowłosej, 10tygodniowej szczeniorki. Pomożecie?

Posted

Kurczę, minimalny ruch na tym wątku :( Taka śliczna sunieczka i co?... Może ktoś zrobi banerek - ja niestety nie umiem :( Żadne boksiowe kręgi nie są zainteresowane pomocą w szukaniu domu?...

Posted

KimaData dodania ogłoszenia: 2010-09-09
Rodzaj ogłoszenia: Zaginiony

Pies rasy - bokser
Miejsce zaginięcia lub znalezienia psa:
Warszawa - Mazowieckie

Treść ogłoszenia:
W dniu 3.09.10 wieczorem w okolicach Saskiej Kępy w Warszawie zaginęła ciemna, pręgowana bokserka w szelkach. Wabi się Kima. Pies ma chipa nr:941000002347221. Znalazcę proszę o wiadomość.

Kontakt z włascicielem lub znalazcą:
Bartłomiej
tel. 601-54-89-83

A moze to ona....

Posted

tanitka napisał(a):
Niestety Fundacja boksiowe nie garna się do pomocy. To nie jest KIMA z Saskiej Kępy, to już sprawdzone zostało.

Dziwne... choć na stronie mogliby ją umieścić...