Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Niech go ktoś wrzuci na parówki, bo mi brakuje czasu. Julek zdał test na koty bardzo dobrze - darował im życie ;) Może mieszkać z kotami, zostaje też sam bez problemu - na początku trochę drapnął w drzwi, potem siedział grzecznie i spał.[/QUOTE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/173391-WIOSENNE-PORZ%C4%84DKI-U-PAR%C3%93WEK-JESIENI%C4%84-patrz-1wszy-post!/page105"]http://www.dogomania.pl/threads/173391-WIOSENNE-PORZ%C4%84DKI-U-PAR%C3%93WEK-JESIENI%C4%84-patrz-1wszy-post!/page105[/URL] Julek na parówkach :)

muszę jeszcze dodać info o kastracji, szczepieniach, czipie. Lokalizacja Warszawa?

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leni356']To czarno-białe to cudna Balbinka :loveu:

Julkiem interesuje się jeden domek, czekam na potrzebne info ze schroniska. Możemy się chwilowo wstrzymać z ogłoszeniami, ja robiłam trochę i Dogo07 zrobiła Gumtree - dziękujemy

Julek musi być sprawdzony na koty, więc czekamy..[/QUOTE]

i co z tym domkiem Julka?
bo chyba został już sprawdzony na koty?

Posted

Mam nadzieję że ogłoszeń nie będzie trzeba. Szukamy kogoś na wizytę przedadopcyjną w Krakowie. Ja mam kiepski dostęp do internetu, proszę pomóżcie znaleźć kogoś kto może sprawdzić domek. Państwo mogą wziąć Julka po 15 listopada, trzeba by też sprawdzić opcje transportowe.. Julek jest w Krotoszynie koło Ostrowa Wlkp

Posted

[quote name='leni356']Mam nadzieję że ogłoszeń nie będzie trzeba. Szukamy kogoś na wizytę przedadopcyjną w Krakowie. Ja mam kiepski dostęp do internetu, proszę pomóżcie znaleźć kogoś kto może sprawdzić domek. Państwo mogą wziąć Julka po 15 listopada, trzeba by też sprawdzić opcje transportowe.. Julek jest w Krotoszynie koło Ostrowa Wlkp[/QUOTE]

Qrcze, trzymam mocno kciuki ... :)

Posted

[quote name='salibinka']Leni, rozmawiałam z panią Kamilą, jesteśmy umówione na wizytę p/a w sobotę o 17.
Do soboty przejrzę dokładnie wątek, jakby co, będę do Ciebie dzwonić.[/QUOTE]

Świetnie, dzięki :)

aniao, dzięki za pomoc

trzymajcie wszyscy kciuki za Julkowy domek