baster i lusi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='andzia69']Soema - jak mozesz:) lepsze niebieskie niz dopalacze;) [/QUOTE] masz rację cioteczka spać się nie chce ,serce krwawi bo jak tu wszystkim pomóc!!!!!!!!!!!!Ale takiej zgranej paki nie ma na całym dogo,bo wszędzie się tylko kłócą.A my oddajemy ostatni grosz aby uratować jakąś bide. Quote
baster i lusi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 znalazłam coś takiego:[url]http://www.dogomania.pl/threads/185103-Za-drobn%C4%85-op%C5%82at%C4%85-pojad%C4%99-do-200-km-od-Tomaszowa-Mazowieckiego?highlight=%C5%82%C3%B3d%C5%BC[/url] Quote
fioneczka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 tyle że z Łodzi do Gdańska to jakieś 400 km w jedną str będzie :( Quote
baster i lusi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='fioneczka']tyle że z Łodzi do Gdańska to jakieś 400 km w jedną str będzie :([/QUOTE] już teraz wiem,sprawdziłam na mapie.na niebieskim amazonka71 napisała:Mogę pomóc, ale tylko w weekend, najlepiej sobota. No i w razie co raczej muszę wziąść ze sobą Brutusa. Na szczęście chłopak uwielbia inne psy [IMG]http://amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_wink.gif[/IMG] Quote
ageralion Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ten smutek w jej oczach jest porazajacy :placz: Quote
Soema Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='baster i lusi']już teraz wiem,sprawdziłam na mapie.na niebieskim amazonka71 napisała:Mogę pomóc, ale tylko w weekend, najlepiej sobota. No i w razie co raczej muszę wziąść ze sobą Brutusa. Na szczęście chłopak uwielbia inne psy [IMG]http://amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_wink.gif[/IMG][/QUOTE] Zaczyna się super układać! Jaka to by była kwota za transport? Bo rozumiem, że to samochodem by było? Quote
chita Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ja przeleje cos na sunie pod koniec miesiaca;) Do kiedy Kana ma bana na dogo? Quote
baster i lusi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='chita']ja przeleje cos na sunie pod koniec miesiaca;) Do kiedy Kana ma bana na dogo?[/QUOTE] z tego co mi wiadomo to długo:placz::shake: Quote
oleska Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hej, ja moge zawieść sunie do Łodzi dzis po 18 albo jutro moge byc w Tomaszowie ok. 14. W transporcie do Gdańska też postaram sie pomoć. Quote
ocelot Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 My mamy jakieś zapasy suchej karmy. Podzielimy je między naszymi dzikuskami, a Gracją. Quote
baster i lusi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Brawo cioteczki.sunia już prawie uratowana Quote
Kundel_Bury Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ciotka a jaka karma?? Super że damy rade! Na pewno damy! Jakby ktoś chcial wspomóc grosikiem Gracje to proszę uderzać na pw, podam numer konta Kany. Kana ma bana do czerwca ;) Quote
baster i lusi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Kundel_Bury']Ciotka a jaka karma?? Super że damy rade! Na pewno damy! Jakby ktoś chcial wspomóc grosikiem Gracje to proszę uderzać na pw, podam numer konta Kany. Kana ma bana do czerwca ;)[/QUOTE] musimy dać rade ,razem możemy dużo Quote
Soema Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Kundel_Bury']Ciotka a jaka karma?? Super że damy rade! Na pewno damy! Jakby ktoś chcial wspomóc grosikiem Gracje to proszę uderzać na pw, podam numer konta Kany. Kana ma bana do czerwca ;)[/QUOTE] Właśnie miałam pytać jaka karma, bo małej pewnie coś specjalistycznego będzie potrzebne na początek. Do czerwca?! O matko...:mdleje: Quote
Kundel_Bury Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Czy specjalistyczna to się okaże jak sunia pojedzie do cioteczki kochanej do lecznicy. Być może wystarczy jakaś z wyższej półki która postawi ją na nogi. Quote
Czaruś Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ale super, że Gracji się udało wyjść ze schronu :) Quote
fioneczka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 gadałam przez telefon z ciotką na banicji ;) skontaktuje się z Agnieszką i ustalą kiedy Aga może zawieźć Grację do Ani. Będziemy w tym czasie organizować kasiorę na utrzymanie dziewczynki. dziewczyny PW z zaproszeniem na wątek trzeba rozsyłać i tytuł zmienić na "przyciągający" Quote
MARGOL Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ja też polecam sunię i jęsli pozwolicie ciotki to umieszczę na swoim profilu na NK. nigdy nie wiadomo a może trafi się ktoś kto przeznaczy dla suni troche grosza. Quote
Kundel_Bury Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Margol dziękuje! [QUOTE][B]Uwaga uwaga! Wlaśnie dzwonilam do Agnieszki ( aga1234), która w chwili obecnej jedzie po suńkę!!!! Za jakieś 2 h Gracja będzie już pod opieką Ani w klinice! O 16 będę dzwonić i będzie już więcej wiadomo. Agnieszka, Ania... dziękuje! [IMG]http://amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/IMG][/B][/QUOTE][B][/B] Quote
Soema Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Super! Jednak - da się! :) finansowo stoję tragicznie, ale może uda mi się jakoś wspomóc. Quote
ageralion Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Moje kciuki zacisniete z calych sil :kciuki: Bedzie dobrze :fadein: Quote
baster i lusi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='soema']super! Jednak - da się! :) finansowo stoję tragicznie, ale może uda mi się jakoś wspomóc.[/quote] cioteczki działają jak błyskawice Quote
fioneczka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 błyskawiczna akcja ... dziewczyny jesteście WIELKIE !!! trzymajcie kciuki żeby mała wróciła szybko "do żywych" Quote
Kundel_Bury Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cioteczko nawet kciuki i wsparcie fizyczne i psychiczne się przyda! A nawet musi być! A ja aż cala dygocze ... kiedy tylko będę mogla zadzwonić i dowiedzieć się co z sunią! Quote
Recommended Posts