Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']Soema - jak mozesz:) lepsze niebieskie niz dopalacze;)
[/QUOTE]
masz rację cioteczka spać się nie chce ,serce krwawi bo jak tu wszystkim pomóc!!!!!!!!!!!!Ale takiej zgranej paki nie ma na całym dogo,bo wszędzie się tylko kłócą.A my oddajemy ostatni grosz aby uratować jakąś bide.

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']tyle że z Łodzi do Gdańska to jakieś 400 km w jedną str będzie :([/QUOTE]
już teraz wiem,sprawdziłam na mapie.na niebieskim amazonka71 napisała:Mogę pomóc, ale tylko w weekend, najlepiej sobota. No i w razie co raczej muszę wziąść ze sobą Brutusa. Na szczęście chłopak uwielbia inne psy [IMG]http://amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_wink.gif[/IMG]

Posted

[quote name='baster i lusi']już teraz wiem,sprawdziłam na mapie.na niebieskim amazonka71 napisała:Mogę pomóc, ale tylko w weekend, najlepiej sobota. No i w razie co raczej muszę wziąść ze sobą Brutusa. Na szczęście chłopak uwielbia inne psy [IMG]http://amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_wink.gif[/IMG][/QUOTE]
Zaczyna się super układać! Jaka to by była kwota za transport? Bo rozumiem, że to samochodem by było?

Posted

[quote name='Kundel_Bury']Ciotka a jaka karma??
Super że damy rade! Na pewno damy!
Jakby ktoś chcial wspomóc grosikiem Gracje to proszę uderzać na pw, podam numer konta Kany.
Kana ma bana do czerwca ;)[/QUOTE]
musimy dać rade ,razem możemy dużo

Posted

[quote name='Kundel_Bury']Ciotka a jaka karma??
Super że damy rade! Na pewno damy!
Jakby ktoś chcial wspomóc grosikiem Gracje to proszę uderzać na pw, podam numer konta Kany.
Kana ma bana do czerwca ;)[/QUOTE]
Właśnie miałam pytać jaka karma, bo małej pewnie coś specjalistycznego będzie potrzebne na początek.

Do czerwca?! O matko...:mdleje:

Posted

gadałam przez telefon z ciotką na banicji ;)

skontaktuje się z Agnieszką i ustalą kiedy Aga może zawieźć Grację do Ani.
Będziemy w tym czasie organizować kasiorę na utrzymanie dziewczynki.

dziewczyny PW z zaproszeniem na wątek trzeba rozsyłać
i tytuł zmienić na "przyciągający"

Posted

ja też polecam sunię i jęsli pozwolicie ciotki to umieszczę na swoim profilu na NK. nigdy nie wiadomo a może trafi się ktoś kto przeznaczy dla suni troche grosza.

Posted

Margol dziękuje!

[QUOTE][B]Uwaga uwaga!
Wlaśnie dzwonilam do Agnieszki ( aga1234), która w chwili obecnej jedzie po suńkę!!!!
Za jakieś 2 h Gracja będzie już pod opieką Ani w klinice!
O 16 będę dzwonić i będzie już więcej wiadomo.
Agnieszka, Ania... dziękuje! [IMG]http://amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/IMG][/B][/QUOTE][B][/B]