Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Borówka16']Już odbyłam takich wiele.
Ale pierwszą z nauczycielem i w szczególności biologii :mad:[/QUOTE]
Oj, to miałaś i tak szczęście albo ja miałam niefarta. ;-)

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Hej, hej chętnie pomogę z kumpelą w łapaniu tej bidy. Piąt lub sobo odpowiada, jak coś dajcie proszę znać, o której dokładnie, mój nr 507 73 12 73. Kumpela z Retkini, a ja za chwil parę też:lol:.[/QUOTE]
Maryniu - extra , super :loveu:

Posted

[quote name='nika28']No, już mamy sporą grupkę osób :)
Jeszcze ktoś chętny ?[/QUOTE]
Dziewczyny , nie wiem czy uda się go w pt./sob. łapać ,bo jeszcze nie zgadałyśmy się z tym panem :(
Mam nadzieję ,że jutro , max w pt. rano będzie już dogadane ;)

Posted

[quote name='Marycha35']Super:lol:, trzeba Dzwońca wyłapać, bo idzie pogo raczej niełaskawa. Ja już na rowerze marznę;). Czekam na wieści kiedy odławiamy, pozdrawiam.[/QUOTE]
Jak coś Marysiu będzie wiadomo to albo złapię Cię jak będziesz na dogo ,albo zadzwonię :)

Posted

[quote name='Borówka16']Dziewczyny , nie wiem czy uda się go w pt./sob. łapać ,bo jeszcze nie zgadałyśmy się z tym panem :(
(...) [/QUOTE]
Pan jest zainteresowany tak na 100%? I jeszcze dopytam. Ma świadomość, że to b.nieufny psiak, że może chcieć wiać i, że prawie nic nie wiadomo o jego charakterze, że trzeba w niego włożyć prawdopodobnie sporo pracy przy udziale cierpliwości?

Posted

[quote name='majqa']Pan jest zainteresowany tak na 100%? I jeszcze dopytam. Ma świadomość, że to b.nieufny psiak, że może chcieć wiać i, że prawie nic nie wiadomo o jego charakterze, że trzeba w niego włożyć prawdopodobnie sporo pracy przy udziale cierpliwości?[/QUOTE]
Tak , pan chce go na 100%.
Już próbował go łapać sam ze znajomymi ,ale im się nie udało - bo on ganiał go z obrożą ,a wiadomo ,że tu wchodzi w grę tylko zarzucenie i zaciśnięcie smyczy.
Po za tym pan stracił niedawno swoją suńkę i chce towarzysza :)

Posted

Witam,
Jestem nowa na tym forum ale nie nowa jeśli chodzi o pomoc zwierzakom. Jeśli potrzebujecie pomocy w łapaniu psa - jestem dostępna z mężem od 11 w sobotę. Lub też niedzielę. Proszę pisać!

Posted

[quote name='jezzbel']Witam,
Jestem nowa na tym forum ale nie nowa jeśli chodzi o pomoc zwierzakom. Jeśli potrzebujecie pomocy w łapaniu psa - jestem dostępna z mężem od 11 w sobotę. Lub też niedzielę. Proszę pisać![/QUOTE]

[quote name='jezzbel']Mój email to [email][email protected][/email] Proszę śmiało pisać jak zostaną ustalone szczegóły.[/QUOTE]
Jazzbell - super ,wielkie dzięki :loveu:
Odezwę się na pewno :)

Posted

Borówka, podaj mi w miarę szybko termin łapanki, bo w sobotę Matylda ma transport, muszę ją dowieźć, później przytulisko, więc muszę sobie wszystko zaplanować żeby się jakoś wyrobić jeśli łapanka byłaby w sobotę :) Jutro mogę od 14-tej.

Posted

[quote name='nika28']Borówka, podaj mi w miarę szybko termin łapanki, bo w sobotę Matylda ma transport, muszę ją dowieźć, później przytulisko, więc muszę sobie wszystko zaplanować żeby się jakoś wyrobić jeśli łapanka byłaby w sobotę :) Jutro mogę od 14-tej.[/QUOTE]
Nika ,ale niestety to nie wszystko ode mnie zależy - tylko od pana co chce dać bidzie DS. ;)

Posted

[quote name='Borówka16']Nika ,ale niestety to nie wszystko ode mnie zależy - tylko od pana co chce dać bidzie DS. ;)[/QUOTE]

Ja wiem... Ale w takim razie skąd wziął się ten Pan ? Nikt nie ma z nim kontaktu ?

Posted

[quote name='nika28']Ja wiem... Ale w takim razie skąd wziął się ten Pan ? Nikt nie ma z nim kontaktu ?[/QUOTE]
Pan to osoba mieszkająca niedaleko gdzie błąka się pies.
O tym ,że owy pan chce psiaka pani Aneta dowiedziała się od sąsiadki ,której to mówił przy okazji spotkania się w sklepie.
Więc to jest coś w stylu "sąsiadka - sąsiadce".
Teraz musimy wyczekiwać spotkania z tym panem...inaczej się nie da :(

Posted

[quote name='Marycha35']Jasne Boróweczko, telefonuj śmiało;), czekam na wieści, z takim teamem damy radę Dźwońca odłowić na bank, a przy okazji się poznamy:lol:, czekam więc, pa pa.[/QUOTE]
Na pewno damy radę ,z taką ekipą to na 100% ! :) :loveu:
Mi też bardzo miło ,że się poznamy :)
Maryniu ,a Ty gdzie na Retkinii będziesz mieszkać ? :)

Posted

O cholera, dobre pytanie... Przy Macku, koło Wyszyńskiego, w takim dłuuuuuugaśnym łamańcu wieżowcu. Wstyd przyznaż, ale doopam z ulic! A mieszkam w Łodzi od urodzenia! Czyli od dinozaurów, hi.

Posted

[quote name='Marycha35']O cholera, dobre pytanie... Przy Macku, koło Wyszyńskiego, w takim dłuuuuuugaśnym łamańcu wieżowcu. Wstyd przyznaż, ale doopam z ulic! A mieszkam w Łodzi od urodzenia! Czyli od dinozaurów, hi.[/QUOTE]
Jeest ! :)
To nawet nie tak daleko mnie :D
Nie będziesz ze mną miała kochana tak łatwo , będę Cię wykorzystywać okrutnie do łapania psich bid :evil_lol: :diabloti:
Ja jestem z Kusocińskiego ;)