Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O jeny... Sylwia dopięła swego. :-) Skorygowałam wpis o płatności za hotelik. Widniało 300zł, według wyliczeń Sylwii należało się 264zł. U Sylwii jest wobec tego nadwyżkowe 36zł. Przy kolejnej płatności w rozliczeniu realnie zostanie już wpisane 300zł natomiast ja przeleję kwotę 264zł skoro już to 36zł Sylwia ma.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czy Niunie mozna podciagnac pod gonczego ??? jest podobno dom szukajacy takiego psiaka...a tu watek gdzie mozna ja wstawic [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199806-GO%C5%83CZE-i-ich-mixy-w-potrzebie-w%C4%85tek-zg%C5%82oszeniowy-i-dyskusyjny?p=16073153#post16073153"]http://www.dogomania.pl/threads/199806-GO%C5%83CZE-i-ich-mixy-w-potrzebie-w%C4%85tek-zg%C5%82oszeniowy-i-dyskusyjny?p=16073153#post16073153[/URL]

Posted

Koleżanka gończej Niuni - boska!
Trochę jak Mania, no nie?

Od __Lary w sprawie telegazety nie mam wieści na razie.
W sprawie GW też nic nie wiem....

Posted

To i w typie mojego Reksia troszkę.
Tylko Reksio szczuplaczek.

Majko - czy potrzebujesz ...ekhm...pomocy w opłaceniu hoteliku?
Mołabym zrobić bazarek....:oops:

Posted

Jaszko, ja nie śmiem prosić. :-( Dziękuję, że pomyślałaś.
Zróbmy tak, rozpatrzę się jak stoję z fantami. Dam znać. Jeśli coś by się miało zmienić, okazałoby się, że jednak nie możesz, pisz śmiało. Udało mi się z jednym, pewno i uda się z pchnięciem drugiego.

Posted

Majqus nigdy nie prosi . Ja niestety zostalam sama ze swoimi psami tzn oplatami za hotel ,leczenie ,dowozy itp i strasznie mi glupio ,ze nie moge nic pomoc:oops:..
modlcie sie prosze by nie zdecydowaly sie wszystkie teraz chorowac jak Hunter ....bo nawet nie chce myslec.....:shake:

Posted

[quote name='IVV'](...) Ja niestety zostalam sama ze swoimi psami tzn oplatami za hotel ,leczenie ,dowozy itp i strasznie mi glupio ,ze nie moge nic pomoc:oops:..
(...) [/QUOTE]
Nawet mi nie pisz, że Ci głupio, bo ja się czuję zażenowana... :-(
Nie wiem jak Ci pomóc, myślę o tym choć nie piszę, dręczy mnie to. Cholera no!!! :-( Parszywy ten świat.