Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie mam żadnego pomysłu..
Jak już nawet o Cacka nikt nie dzwoni, to ja nie wiem co się dzieje....
A może jakieś ogłoszenia w gazetach, typu Dziennik Zachodni,GW itp?

Posted

Jaszo, jeśli masz orientację, jak się w tych gazetach daje ogłoszenia, czy w przypadku takiego psiaka są płatne, bezpłatne, w jakim dziale poproszę o podpowiedź.

Posted

Właśnie nie mam orientacji.
Kiedyś robiłam sms-owe ogłoszenia w DzZ ale króciutkie, bez zdjęć.
Co prawda dzięki takiemu ogłoszeniu dom znalazła Bella, dzieciaczek z przepukliną, ale to szczeniorek...
Poza tym, czy w Łodzi jest Dziennik Zachodni??
Chyba nie...

__Lara miała patent na zamieszczanie ogłoszeń w telegazecie.
Odzew spory - choć chyba wiele telefonów beznadziejnych.
Po jednym z nich byłam na wizycie przedadopcyjnej i zabrałam Olusia przywiązanegodościany.
A rodzinka chciała amstaffa "byle za darmo".

Popytam jeszcze o ogłoszenia w GW.

Posted

Ogłoszenie w DzZ:
[B][U]DZWSZO[/U][/B] - wpisuje się taki kod (określa on rubrykę [I][U]Zwierzęta[/U][/I]).
Potem treść: - do 75 znaków razem z kodem.
Potem wysyła się na numer 7268.
Koszt 2.44 PLN.

Ogłoszenie ukazuje się w sobotnim wydaniu, jeżeli wyśle się do czwartku.

Posted

Jaszko, wrzuciłam tekst w worda, okroiłam go na max, sprawdziłam statystyką wyrazów ilość znaków. 75, według wymogów, to absurd. Wejdzie raptem kod, dane kontaktowe do Sylwii i treść w stylu - [I]Weźcie, bo biiidna[/I]. Nie wiem, czy ma to sens. Telefon może się i owszem rozdzwonić ale wtedy Sylwia uświerknie przy nic nieznaczących rozmowach. Waham się, czy w to brnąć.
Czekam, jak zrobisz orienta na GW. Podpytaj też Larkę proszę o telegazetę. Z góry przeserdeczne dzięki. :-)

Posted

Oczywiście do Lary już napisałam, żeby sobie przypomniała jak to było z telegazetą.

O GW popytam też.
Zresztą sama sprawdzę na ich stronie.

Ogłoszenie sms-owe fakt - niewiele się da napisać, chociaż tak jak pisałam,j edno szczęśliwe zakończenie dzięki takiemu ogłoszeniu miało miejsce.

Posted

Ja tam nic nie mówię , ale mam wrażenie , że Niunia gabarytowo idealnie się komponuje z Majqowymi psiami ( Remiś , Mania , Jolka już też dobija )