Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostalam instrukcje:crazyeye: i musze je przecwiczyc...zobaczymy co mi z tego wyjdzie ...:roll:

mam dola troche ...dziewczyny wstawily nowe zdjecia ze schronu w Zamosciu i jestem chora ....:(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Domyślam się... Jest wiele takich schronów, tu i tak plus, że dziewczyny mogą tam wejść, zrobić psu zdjęcia, pokazać światu... Klucha w gardle staje z powodu świadomości, że jest i taka część schronów, z których podobnej relacji nie uświadczysz.

Posted

ale bezpieczna i szczesliwa!!!!

a tu :( -moze bedziecie miec jakis pomysl ,nim hycel go zalatwi [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197218-ŁYSY-ZŁAMANA-łapa-porzucony-na-ulicy-sznaucer-olbrzym-MEGA-PILNE!-POMOCY!-ok-Lublina[/URL]

Posted

1.Irenko:calus::iloveyou::sweetCyb:jesteś!!!!!2.Majcia nasza uczyła mnie i męża na kompie my tylko patrzyliśmy :crazyeye:i podziwialismy jej umiejętności zna się pierwsza klasa-to Majcia!!!!3.Niuniuś i ciocia pozdrawia wszystkie swoje ukochane cioteczki [IMG]http://img808.imageshack.us/img808/3165/dscn4038.jpg[/IMG][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9750/dscn4037a.jpg[/IMG]:bye::bye::bye:

Posted

Cioteczki Niunia jest wyjątkowa!!!rano jak wychodzi z letniaczka to znika......a ona ucieka w kąt ogrodu i załatwia swoje sprawy!nigdy nie załatwiła się w letniaczku to świadczy o czystości i kulturze tej psinki!jest najczujniejszą psinką ze wszystkich wiecznie zadowolona i jak dam jej jedzenie to pilnuje miseczki,tańczy jak wyjdę z domu na około!Niuniu......gdybym mogła Cię zostawić u siebie!:onfire::confused:

Posted

Oj, zasiedziała się sunieczka u Ciebie... To, co opisujesz... ona uważa Cię za swoją panią, najukochańszą, która ją uratowała. Widzi, że inne psiaki odjeżdżają, a ona sama wciąż trwa...

Posted

[quote name='kora78']jest o wiele krocej, niz sunia ode mnie, Bella.
nie martwcie sie, jeszcze czas, zeby zaczac. za wczesnie jest :)[/QUOTE]
Nie w tym rzecz, nie rzecz w zmartwieniach, nie rzecz również w zniecierpliwieniu.
To, o czym ja myślę to fakt, że im dalej w las tym bardziej Niunia przywiązuje się do Sylwii. Co się z tym wiąże? Cierpienie rozstania i dłuższy czas na przywiązanie się do nowych ludzi i podporządkowania ich regułom.

Posted

Yesooo, IVV :loveu:, wiem, myślałam, że spadnę z krzesła, bo zaczęłam maltretowanie kompa od maili i zobaczyłam powiadomienie... Dziewczyno nie wiem jak Ci dziękować :Rose: :iloveyou:, a jednocześnie... Zabijasz się własną ręką i ja to wiem! :-(

Posted

[quote name='majqa']Yesooo, IVV :loveu:, wiem, myślałam, że spadnę z krzesła, bo zaczęłam maltretowanie kompa od maili i zobaczyłam powiadomienie... Dziewczyno nie wiem jak Ci dziękować :Rose: :iloveyou:, a jednocześnie... Zabijasz się własną ręką i ja to wiem! :-([/QUOTE]

musimy sobie pomagac :lol:!!!!!
nie wiem co sie dzieje dzis z dogo -znowu nic nie mozna tu normalnie napisac:angryy: