IVV Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 dostalam instrukcje:crazyeye: i musze je przecwiczyc...zobaczymy co mi z tego wyjdzie ...:roll: mam dola troche ...dziewczyny wstawily nowe zdjecia ze schronu w Zamosciu i jestem chora ....:( Quote
majqa Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Domyślam się... Jest wiele takich schronów, tu i tak plus, że dziewczyny mogą tam wejść, zrobić psu zdjęcia, pokazać światu... Klucha w gardle staje z powodu świadomości, że jest i taka część schronów, z których podobnej relacji nie uświadczysz. Quote
irenaka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Wchodzę sobie na wątek Niuni, myśląc, że już w domu, a tu kicha:shake: Quote
IVV Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ale bezpieczna i szczesliwa!!!! a tu :( -moze bedziecie miec jakis pomysl ,nim hycel go zalatwi [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197218-ŁYSY-ZŁAMANA-łapa-porzucony-na-ulicy-sznaucer-olbrzym-MEGA-PILNE!-POMOCY!-ok-Lublina[/URL] Quote
sylwiaso Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 1.Irenko:calus::iloveyou::sweetCyb:jesteś!!!!!2.Majcia nasza uczyła mnie i męża na kompie my tylko patrzyliśmy :crazyeye:i podziwialismy jej umiejętności zna się pierwsza klasa-to Majcia!!!!3.Niuniuś i ciocia pozdrawia wszystkie swoje ukochane cioteczki [IMG]http://img808.imageshack.us/img808/3165/dscn4038.jpg[/IMG][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9750/dscn4037a.jpg[/IMG]:bye::bye::bye: Quote
majqa Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Uśmiech od ucha do ucha, kocham ją taką oglądać! :-) Dziękuję Sylwuniu!!! :-) Quote
sylwiaso Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cioteczki Niunia jest wyjątkowa!!!rano jak wychodzi z letniaczka to znika......a ona ucieka w kąt ogrodu i załatwia swoje sprawy!nigdy nie załatwiła się w letniaczku to świadczy o czystości i kulturze tej psinki!jest najczujniejszą psinką ze wszystkich wiecznie zadowolona i jak dam jej jedzenie to pilnuje miseczki,tańczy jak wyjdę z domu na około!Niuniu......gdybym mogła Cię zostawić u siebie!:onfire::confused: Quote
majqa Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Oj, zasiedziała się sunieczka u Ciebie... To, co opisujesz... ona uważa Cię za swoją panią, najukochańszą, która ją uratowała. Widzi, że inne psiaki odjeżdżają, a ona sama wciąż trwa... Quote
IVV Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 i ona sie doczeka !!! na dobre czasami trzeba troche poczekac ;) Quote
kora78 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 jest o wiele krocej, niz sunia ode mnie, Bella. nie martwcie sie, jeszcze czas, zeby zaczac. za wczesnie jest :) Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 To ja życzę Niuni, żeby w końcu spadała;) do domu. Wzorcowy pies a jeszcze siedzi w hotelu. Wstydu dziewczę nie ma:mad:;). Quote
majqa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='kora78']jest o wiele krocej, niz sunia ode mnie, Bella. nie martwcie sie, jeszcze czas, zeby zaczac. za wczesnie jest :)[/QUOTE] Nie w tym rzecz, nie rzecz w zmartwieniach, nie rzecz również w zniecierpliwieniu. To, o czym ja myślę to fakt, że im dalej w las tym bardziej Niunia przywiązuje się do Sylwii. Co się z tym wiąże? Cierpienie rozstania i dłuższy czas na przywiązanie się do nowych ludzi i podporządkowania ich regułom. Quote
IVV Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 niestety to prawda ,ale adopcje stoja jak zaczarowane ...:( Quote
majqa Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Yesooo, IVV :loveu:, wiem, myślałam, że spadnę z krzesła, bo zaczęłam maltretowanie kompa od maili i zobaczyłam powiadomienie... Dziewczyno nie wiem jak Ci dziękować :Rose: :iloveyou:, a jednocześnie... Zabijasz się własną ręką i ja to wiem! :-( Quote
IVV Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='majqa']Yesooo, IVV :loveu:, wiem, myślałam, że spadnę z krzesła, bo zaczęłam maltretowanie kompa od maili i zobaczyłam powiadomienie... Dziewczyno nie wiem jak Ci dziękować :Rose: :iloveyou:, a jednocześnie... Zabijasz się własną ręką i ja to wiem! :-([/QUOTE] musimy sobie pomagac :lol:!!!!! nie wiem co sie dzieje dzis z dogo -znowu nic nie mozna tu normalnie napisac:angryy: Quote
majqa Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 W chwili wpisu widzisz swój post wcześniej, jakby się godziny przestawiły, dopiero po odświeżeniu wsio wraca do normy. Quote
IVV Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 nie mialam rano czasu ,musialam leciec na lyzke strawy i kosc dla suczy zarobic ;) teraz dopiero moge podniesc sunie :) Quote
majqa Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Myślę, że Niunia już na chodzie! ;-) Quote
Recommended Posts