Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza']IVV - u Ciebie tak mroźnie? (brrr..)[/QUOTE]

tak bylo kilka dni temu ,a w wietrze bylo -40C...teraz -12 C zupelnie cieplo ;) uwazajcie ,poniewaz ta pogoda zawsze po 7-10 dniach dociera do Europy.
brrrr nie dalo sie powiedziec bo w polowie zamarzalo...
moja sucz poubierana ,az prawie nie mogla sie ruszac bidulka, wychodzila na sekunde tylko siu i biegusiem do mnie na rece

Posted

[quote name='IVV']tak bylo kilka dni temu ,a w wietrze bylo -40C...teraz -12 C zupelnie cieplo ;) uwazajcie ,poniewaz ta pogoda zawsze po 7-10 dniach dociera do Europy.
brrrr nie dalo sie powiedziec bo w polowie zamarzalo...
moja sucz poubierana ,az prawie nie mogla sie ruszac bidulka, wychodzila na sekunde tylko siu i biegusiem do mnie na rece[/QUOTE]
O nieeeee......

Posted

Tak Majciu zaczipujemy!zobaczcie jak wygląda zimny poranek na ziemi łowickiej i nie jest tak mroż[IMG]http://img593.imageshack.us/img593/1174/dscn3897.jpg[/IMG][IMG]http://img809.imageshack.us/img809/8513/dscn3896.jpg[/IMG]no jak u Ciebie IVV

Posted

tak ,tylko ja niemota jestem i nie wiem jak sie zdjecia tu wstawia ...
Izus czy ja Ci wyslalam zdjecia na Twoj email ???
jesli nie ,to podesle a Ty jestes pro to moze cos wstawisz ;)

Posted

Tak, dziś doszła cudna prezentacja. :-) Niestety, z niej się nie da, a przynajmniej ja nie mam takich umiejętności, odseparować fotek, by pojedynczo je wstawiać.
Wiesz, będę dziś miała, na co liczę, jakiś wolniejszy moment to na maila puszczę Ci opis, krok, po kroku, jak wstawić fotkę na forum, a wtedy próbuj, skoro mnie się udało (komputerowemu gamoniowi, samoukowi) to Ty z powodzeniem sobie poradzisz. :-)