Therion Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Niedlugo bedzie rok, jak Habana trafila na tymczas do Missieek. Quote
Ela_and_Krzys Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Missieek, jak zrobisz havanie nowe zdjecia to zrobie jej allegro. Quote
angie123 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Czy nikt nie zagląda do Havany? Sympatyczna psina szuka domu już rok. Czy znajdzie teraz? Quote
Therion Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Juz rok havana jest u Missiek i dalej szuka domu na stałe. Quote
missieek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Havu na spacerze - wczoraj i tydzien temu odpoczynek po spacerku Quote
morisowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kiedyś przeglądałam ten wątek, ale jeśli mozna prosić o kilka odpowiedzi: -czy sunia jest sprawdzona do kotów, jak się dogaduje z kotami? -w jakim jest wieku? -wiem, że była operowana, ale teraz biega normalnie? znaczy nie musi miec ograniczeń w ruchu? dom z długimi spacerami oraz wycieczki rowerowe mogą być? -ona jest domowa i nie ma z nią problemów jakiś konkretnych? -jest spora, ale od ONka mniejsza? -mogę ją zaproponować takim jednym ludziom z Wawy, mieszkanie w bloku, kot i aktywny tryb życia? Quote
missieek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 morisowa napisał(a):Kiedyś przeglądałam ten wątek, ale jeśli mozna prosić o kilka odpowiedzi: -czy sunia jest sprawdzona do kotów, jak się dogaduje z kotami? -w jakim jest wieku? -wiem, że była operowana, ale teraz biega normalnie? znaczy nie musi miec ograniczeń w ruchu? dom z długimi spacerami oraz wycieczki rowerowe mogą być? -ona jest domowa i nie ma z nią problemów jakiś konkretnych? -jest spora, ale od ONka mniejsza? -mogę ją zaproponować takim jednym ludziom z Wawy, mieszkanie w bloku, kot i aktywny tryb życia? do kotow super przyzwyczajona ma ok 2 lat porusza sie normalnie, nie ma przeciwskazan co do duzej ilosci ruchu jest domowa spi ze mna w lozku czasami zdazy jej sie jeszcze zalatwic w domu np w nocy, ale tylko wtedy jak sie dokladnie nie wysikala wieczorem - nie obudzi za potrzeba bo nie sygnalizuje jak chce wyjsc wazy 24kg, moglaby schudnac kilo jest na BARFie i ta dieta jej sluzy na spacerze troche wyrywa sie do innych psow i szczeka zajadle jak psa zna jest ok dlatego nie nadaje sie na chodzenie bez smyczy gdy w poblizu sa obce psy na widok smyczy wpada w dzika radosc - wydaje z siebie komiczne dzwieki, ani to szczek, ani ujadanie, jeszcze mi sie nie udalo tego opanowac, ale robimy postepy coraz szybciej sie uspokaja Warszawa.... strasznie daleko chcialabym dla niej domu blisko ale jak ludzie sa fajni.. tak fajni ze powierzylabys im swojego kochanego psa gdybys nie miala wyboru to mozesz im ja zaproponowac Quote
morisowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 missieek napisał(a): Warszawa.... strasznie daleko chcialabym dla niej domu blisko ja nic na siłę, ale jak widzę, że ona tyle czeka, to pomyślałam, że ją podeślę, bo mam sympatycznych chętnych na większego psiaka, ale mają kota i dlatego boją się brać dorosłego ze schronu. Quote
missieek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 zacytowalas tylko poczatek za tym idzie ale... :p mamy jeszcze jedna suczke i pasowalaby wprost wysmienicie!!!! nie wiem czemu wczesniej nie wpadlam Fanta toleruje koty w mieszkaniu,traktuje je zupelnie neutralnie ma mase energii dlatego nadaje sie do ludzi aktywnych kondycje i linie ma super wazy 16-17kg wiek 1-1,5 roku ma dlugie nogi odpowiednio czesto wyprowadzana zalatwia sie na zewnatrz jedyne co, to trzeba podniec jej mniemanie o sobie bo jest psem za bardzo uleglym swietnie reaguje na imie jest juz po sterylizacji jednym szczepieniu z wygladu tak jak Mamba tylko w troche wiekszej wersji :loveu: spodobala by sie? Quote
missieek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 zapomnialam o linku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62907 jechala do nas z dwoma kotami bedacymi luzem w samochodzie a ja wprost zaskoczona bylam pies nic nie robi sobie z kota pakujacego sie kolo niej na siedzenie a wieksze oczy zrobilam na kota ktory nic sobie nie robil ze sporego psa przy okazji jak ktos ma psa a szuka kota to wlasnie ta kotka szuka domu toleruje psy niesamowicie jakby sie z nimi wychowala do tego ma wymarzony charakter po prostu cudo niestety uroda przecietna i posiedzi u nas pewnie dlugo :shake: Quote
morisowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Prześlę dziś i zobaczymy. Ludzie myśleli o dorosłym, ale ze względu na kota stanęło na szczeniaku. Dlatego chciałam im podesłać "coś" fajnego doroslego sprawdzonego do kotów. Hava .... właśnie mi wpał pewien pomysł... ale to dom jeszcze dalej, bo w Białystoku... za to ludzie wspaniali, jak to ujęłaś, moglabym im oddać swego psa, gdybym musiała... ZCy Hava musi byc wg Ciebie na BARFie czy moglaby jeść suchą karmę? co do kota - to sama mam w tej chwili kicię psiolubną na tymczasie, czarna, zwykła, ale przesympatyczna - jakbyś miała chętnych, to chętnie oddam w dobre ręce ;) Quote
masienka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 i co? i co? i co? czyzby i dla Havany zaswiecila iskierka? Quote
Therion Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tez Jestem Ciekaw , Kiedy Havana Znajdzie Staly Dom. Quote
Recommended Posts