Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Post zabrzmiał szczerze po prostu..dzwoniłam do Pani przedwczoraj..Pani sobie radzi..Pan..przyzwyczaja się.Pani twierdzi, że jest dobrze..dzwoniłą tez tam Zosia wczoraj, i Pani twierdzi, że jest ok.Wybierałam się tam dzisiaj, ale jeżeli stan mojego zdrowia do popołudnia nie zmieni się, to po prostu nie będę w stanie, i postaram się być tam jutro.Wezmę Simbę na spacer i zobaczę jej zachowanie.Optymistycznie nastraja to, że Pani jest bardzo chętna do współpracy.

Posted

Tak, dzwoniłam wczoraj i Pani powiedziała, ze jest w porządku. Mąż wychodzi z Simbą na soacery. Zdjęcia będą w przyszłym tyg. Jednak wizyta poadopcyjna wskazana

Posted

Ja myślę, że panu trzeba dać szansę i czas na przyzwyczajenie się. Jeżeli on nigdy nie miał psa, to musi się z tym oswoić, jak by na to nie patrzeć to dom mu się trochę przewrócił do góry nogami:-)

Posted

[quote name='Shania']o tym samym dzisiaj pomyslałam, i stwierdziłam, że dam im kilka dni jeszcze...ale zadzwonię, jutro albo w czwartek[/QUOTE]
Dzwoniłas moze, Shaniu ?

Posted

dzwoniłam dzisiaj, wszystko jest ok, Pan coraz bardziej się przyzwyczaja do Simby...Niunia ma cieczkę i teraz jest niespokojna..ciągnie małpę do psów:):)Dzisiaj Simbusia jest na działce i wyleguje się w słoneczku:)Tylko nie chce się bawić co martwi Panią...W przyszłym tygodniu wybieram się do Państwa:)

Posted

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/406/9ac2a44d1f9c8410med.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/242/753502a78c4ee7b8med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

nie no pisałam przecież, że rozmawiałam z Panią pod koniec tamtego tygodnia a na wizytę mam jechać w tym...służbowo powinnam być w któryś dzień tam, to wtedy wskoczę przy okazji..zresztą pisałysmy, żeby dać Panu troszkę czasu na oswojenie z pieskiem, czyż nie tak??:):):)

Posted

[quote name='Shania']nie no pisałam przecież, że rozmawiałam z Panią pod koniec tamtego tygodnia a na wizytę mam jechać w tym...służbowo powinnam być w któryś dzień tam, to wtedy wskoczę przy okazji..zresztą pisałysmy, żeby dać Panu troszkę czasu na oswojenie z pieskiem, czyż nie tak??:):):)[/QUOTE]

Pewnie tak, ale zal mi strasznie Paris, ktora tkwi w niepewnosci, czy pojedzie do Czarodziejki, czy nie.:roll:

Posted

a to ja nie wiedziałam , przepraszam, wiesz będę szczera strasznie mi czasu brak, sama wiesz,..nie mam kiedy iśc nawet do banku, dzisiaj nawet na zebraniu u syna nie byłam, jedyne co jeszcze mogę to dogo...bo to mogę w pracy nadrobić, dlatego tak wszystko się przedłuża...wybaczcie..postaram się jak najszybciej..

Posted

Dzisiaj byłam na wizycie u niuni..Simbusia jakas troszkę smutna,,Pani zakochana w niej nad zycie, z Panem ciężej, będę ich odwiedzała. Mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia Pana do niuni, bo napisze szczerze jego stosunek do niej mnie niepokoi...zresztą Simba to wyczuwa, ponieważ przy Pani szaleje i się bawi, przy Panu leży..Pan nie miał psów wcześniej, więc trzymam kciuki, żeby przekonał się do Simby...Co z umową???

Posted

Shanio, Simba do radosnych i uśmiechniętych psów raczej nigdy nie należała. Cieszęsię, że teraz chociaż przy pani jest rradosna. Pamiętajmy, że ma cieczkę i burza hormonalna ją pewnie też nieco dołuje. Carmen teraz dostała i siedzi nadęta jak balon ;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Cieszę się, że byłaś na wizycie. Trochę jestem zaniepokojona, jak i ty stosunkiem pana do Simby. To taka fajna niuńka. Może się przyzwyczai.... Simbunia, trzymaj się słoneczko...[/QUOTE]
Sądzicie, ze to bedzie juz dom NA ZAWSZE ?
Jesli chodzi o Kore, to juz sie uspokoiłam, tam kochaja ja wszyscy domownicy, a o Simbe troche sie boje.