Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kluska4 napisał(a):
Bądźcie też w kontakcie ze schroniskiem w Cieszynie bo kiedyś psy w Czechowic tam właśnie trafiały, ale nie wiem jak jest teraz.

o kurcze...nie wiem czy oni są na dogo? Szczerze mówiąc to musiałabym kontakt do nich znalezc wogóle.

Posted

Dziękuję za odzew!!!Kocham Was!Dziś wzięłam mojego psa sa w jednym wielu znają się kochają jak rodzeństwo...Pojewchaliśmy pociągiem do Czechowic DziedzicMój pies zwęszył trop na jedno osiedle ludzie mówili że tam biegała...o całym mieście jest rozwieszonych 200 ogłoszeń ze zdjęciem...Najgożej bo psina jest strasznie bojazliwa,pan otwierał drzwi a ta się czegoś wystraszyła wyrwała się z rąk smycz wyciągana i gnała przed siebie na główna drogę na Bielsk...Dziś szukaliśmy Jej od 11 do 14,mój psiak był już zmęczony już nie czuł śladów...Ogłoszenia są na forum Cz-zdz.w radiu Gazecie wyborczej,powiadomiona Policja,Straż miejska,ja dałam do bazy psów zaginionych...Mam tylko nadzieję że ktoś Ją złapie i odda do jakiegoś schronu,Daliśmy znać do Bielska,Cieszyna,do Pszczyny nie znalezliśmy telefonu nic...Błagam czuwajcie...Nadzieja ma na sobie skórzana obróżkę podszywaną filcem brązową i obróżkę przeciw insektom tez brązową...

Posted

o mamo...biedulka...A moze popytac ludzi mieszkających wokół tej ulicy?...najgorzej jak ktos jechał sobie z Bielska i ją zabrał np na Warszawe... Tfe, znów czarne mysli sie mnie trzymią.

Posted

o mamo...biedulka...A moze popytac ludzi mieszkających wokół tej ulicy?Może zaplątała sie komus koło domu? nie każdy taki wiejski domek ma neta...najgorzej jak ktos jechał sobie z Bielska i ją zabrał jak latała przy drodze,np na Warszawe... Tfe, znów czarne mysli sie mnie trzymią.
dam ją na nk, wątpię,bo jeszcze sie to nie zdarzyło, ale może ktos ja ma?...
tu ją można tez dac;
widziałam ze tez jest na stronkach o zaginionych wiec nie wiem co jeszcze:(

a co do schronu Cieszyn...może opiekunka by zadzwoniła ona najlepiej opisze psinkę,tutaj znalazłam kontakt
http://schronisko.ustronet.com/

Posted

Pytaliśmy wszystkich ludzi napotkanych...Zresztą ludzie nas kojarzyli z ogłoszeniami,które są wywieszone wszędzie...Ja właśnie się tego boje że ktos mgł Ją zabrać z głównej ulicy...:(

Posted

No właśnie że ja Ją znam dużo lepiej niż nowi właściciele...Skontaktuję się z Cieszynem,wielkie dzięki!Napisałam meile do schronisk z zdjęciem...Te czekanie mnie dobija:(

Posted

Spotkałam moja sąsiadkę i mi opowiedziała jak Jej przyjaciółki sunia wróciła do Zabrza z Mazur w 3 tygodnie......Czy to możliwe że Nadziejka wróci do mnie? to 62km...jechałam pociągiem...

Posted

jak byłam mała mielismy problemowego psa, którego chcielismy oddac do adopcji na dom prywatny żeby hasał sobie w ogrodzie,bo w mieszkaiu straszne problemy robił. Pies za każdym razem wracał.Najwiecej przeszedł 30 km...

Ale czy sunia Nadziejka tak szybko sie przyzwyczaiła?...w dodatku sądząc po jej strachliwosci, jest chyba w jeszcze gorszym szoku
:(:(

Posted

Nadzieja żyła w warunkach pół dzikich,jadła śrutę od cieląt,piła wodę z kałuży...Tyle że miała kontakt z człowiekiem,czyli ze mną i koleżanką...Wszystkie schrony na tej trasie powiadomione,sprawdzane nawet w Wawie...