Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany boskie! Znowu ludziom pomyślunku zabrakło. Biedna psina, jak on musi cierpieć. Nie mogę się dorzucić w tym miesiącu, a bazarek wiele nie pomoże. Może akcja cegiełkowa fundacji na Allegro? Tam chyba największe szanse na zebranie jakiejś sensownej kwoty. O bazarku pomyślę, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Taki ładny piesek. Szkoda...

A jak on się wabi?

Posted

[quote name='wawer']Rany boskie! Znowu ludziom pomyślunku zabrakło. Biedna psina, jak on musi cierpieć. Nie mogę się dorzucić w tym miesiącu, a bazarek wiele nie pomoże. Może akcja cegiełkowa fundacji na Allegro? Tam chyba największe szanse na zebranie jakiejś sensownej kwoty. O bazarku pomyślę, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Taki ładny piesek. Szkoda...

A jak on się wabi?[/QUOTE]
Psiak ma na imię Bukiet i ma około 8 lat.
Dzisiaj poznałam go osobiście, jest bardzo sympatyczny, mimo ogromnego bólu i nowego otoczenia był grzeczny do momentu pobierania krwi, na szczęście w kilka osób udało nam się go utrzymać i lekarz pobrał krew z tylnej łapy.
Ta rana jest straszna on ma palce tylko są zmiażdżone i pozawijały się do środka tam rosną pazury! Dlatego wygryza łapę i ciągle się jątrzy.
Co do allegro jak zwykle brakuje czasu, każda wolną chwilę spędzam na klinice no i nie wszystko ode mnie zależy.
Będę wdzięczna za przyciągnięcie ludzi na ten wątek.
No i najważniejsze badania pozwalają na operację pozostanie tylko kwestia uregulowania faktur.

Posted

[quote name='bela51']Jak sie biedak czuje? Czy duzo tej łapki stracił ?[/QUOTE]
Ma się aż za dobrze, rozrabia strasznie. To była wysoka amputacja, uważam,że inne to kompletna porażka, pies podpiera się o kikuta i często go rani, a tak może normalnie funkcjonować.

Posted

Może jemu trzeba zrobić allegro cegiełkowe? Nie możecie jako fundacja wystawić czegoś takiego? Bo wiem, że inne fundacje wystawiają.

U mnie na bazarku ogłoszeniowym jest nieco kasy, jako że Joy poszła do domu, to wpłacę na tego malucha - tylko zapytam, czy się wszyscy zgadzają.

Posted

[quote name='ladySwallow']Może jemu trzeba zrobić allegro cegiełkowe? Nie możecie jako fundacja wystawić czegoś takiego? Bo wiem, że inne fundacje wystawiają.

U mnie na bazarku ogłoszeniowym jest nieco kasy, jako że Joy poszła do domu, to wpłacę na tego malucha - tylko zapytam, czy się wszyscy zgadzają.[/QUOTE]
Musze wreszcie zmolestować szefostwo o założenie konta na allegro.
Jeśli się zgodzą to będzie wspaniale.

Posted

[quote name='MaDi']Z tego co rozmawiałam w wielkiej promocji:evil_lol: pewnie około 300zł.[/QUOTE]

Ja z obecnego bazarku mogę dać taki pi razy oko ok. 70-80 zł. Dziś się bazar kończy, więc wystawię od razu drugi.

Posted

[quote name='ladySwallow']Ja z obecnego bazarku mogę dać taki pi razy oko ok. 70-80 zł. Dziś się bazar kończy, więc wystawię od razu drugi.[/QUOTE]
Myślę,że Bukiet się nie obrazi:evil_lol: