MaDi Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Jutro psiak przyjeżdża do kliniki a tu taka cisza... Quote
MaDi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Dzisiaj zrobimy psiakowi badania i jak wszystko pójdzie dobrze w czwartek będzie operacja. Quote
wawer Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Rany boskie! Znowu ludziom pomyślunku zabrakło. Biedna psina, jak on musi cierpieć. Nie mogę się dorzucić w tym miesiącu, a bazarek wiele nie pomoże. Może akcja cegiełkowa fundacji na Allegro? Tam chyba największe szanse na zebranie jakiejś sensownej kwoty. O bazarku pomyślę, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Taki ładny piesek. Szkoda... A jak on się wabi? Quote
MaDi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='wawer']Rany boskie! Znowu ludziom pomyślunku zabrakło. Biedna psina, jak on musi cierpieć. Nie mogę się dorzucić w tym miesiącu, a bazarek wiele nie pomoże. Może akcja cegiełkowa fundacji na Allegro? Tam chyba największe szanse na zebranie jakiejś sensownej kwoty. O bazarku pomyślę, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Taki ładny piesek. Szkoda... A jak on się wabi?[/QUOTE] Psiak ma na imię Bukiet i ma około 8 lat. Dzisiaj poznałam go osobiście, jest bardzo sympatyczny, mimo ogromnego bólu i nowego otoczenia był grzeczny do momentu pobierania krwi, na szczęście w kilka osób udało nam się go utrzymać i lekarz pobrał krew z tylnej łapy. Ta rana jest straszna on ma palce tylko są zmiażdżone i pozawijały się do środka tam rosną pazury! Dlatego wygryza łapę i ciągle się jątrzy. Co do allegro jak zwykle brakuje czasu, każda wolną chwilę spędzam na klinice no i nie wszystko ode mnie zależy. Będę wdzięczna za przyciągnięcie ludzi na ten wątek. No i najważniejsze badania pozwalają na operację pozostanie tylko kwestia uregulowania faktur. Quote
MaDi Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Czekamy na badania: [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/4093/pa050297.jpg[/IMG] Quote
MaDi Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Jestem. Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] Witam jak widzisz strasznie tu pusto. Może jednak jeszcze ktoś się pojawi. Quote
MaDi Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Bukiet już po operacji, wszystko w porządku profesor powiedział,że psiak jest nawet za aktywny. Quote
bela51 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jak sie biedak czuje? Czy duzo tej łapki stracił ? Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='bela51']Jak sie biedak czuje? Czy duzo tej łapki stracił ?[/QUOTE] Ma się aż za dobrze, rozrabia strasznie. To była wysoka amputacja, uważam,że inne to kompletna porażka, pies podpiera się o kikuta i często go rani, a tak może normalnie funkcjonować. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='ladySwallow']Zaglądam do biedaka po przerwie.[/QUOTE] Zaglądaj on bardzo tego potrzebuje. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Może jemu trzeba zrobić allegro cegiełkowe? Nie możecie jako fundacja wystawić czegoś takiego? Bo wiem, że inne fundacje wystawiają. U mnie na bazarku ogłoszeniowym jest nieco kasy, jako że Joy poszła do domu, to wpłacę na tego malucha - tylko zapytam, czy się wszyscy zgadzają. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='ladySwallow']Może jemu trzeba zrobić allegro cegiełkowe? Nie możecie jako fundacja wystawić czegoś takiego? Bo wiem, że inne fundacje wystawiają. U mnie na bazarku ogłoszeniowym jest nieco kasy, jako że Joy poszła do domu, to wpłacę na tego malucha - tylko zapytam, czy się wszyscy zgadzają.[/QUOTE] Musze wreszcie zmolestować szefostwo o założenie konta na allegro. Jeśli się zgodzą to będzie wspaniale. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 MaDi, a ile wyjdzie za operację? Tzn jakie koszta obecnie musicie pokryć? Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Z tego co rozmawiałam w wielkiej promocji:evil_lol: pewnie około 300zł. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='MaDi']Z tego co rozmawiałam w wielkiej promocji:evil_lol: pewnie około 300zł.[/QUOTE] Ja z obecnego bazarku mogę dać taki pi razy oko ok. 70-80 zł. Dziś się bazar kończy, więc wystawię od razu drugi. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='ladySwallow']Ja z obecnego bazarku mogę dać taki pi razy oko ok. 70-80 zł. Dziś się bazar kończy, więc wystawię od razu drugi.[/QUOTE] Myślę,że Bukiet się nie obrazi:evil_lol: Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 I zapraszam na bazar ogłoszeniowy - 35 ogłoszeń za 5 zł - w 1/3 przeznaczony na Bukieta ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/194178[/url] Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Zapraszam serdecznie, Bukiet bardzo potrzebuje pomocy. Quote
bela51 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A jak biedak się czuje ? Przykro mi, ze nie moge go wesprzec finansowo. Quote
Recommended Posts