Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakoś nie mogę się z tym pogodzić, że Dim wrócił do schroniska i że to ja go woziłam w obie strony
cały czas mnie to dręczy
chyba lepiej by było gdyby w ogóle do tego domu nie trafił może miałby inna szansę
Aniu przytul go ode mnie i pogłaszcz bez słowa po mądrym łbie

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam kilka prostych pytań:
1. Ile Dimek ma lat?
2. Jaki jest jego stosunek do psów i kotów?
3. Jak zachowuje się w domu? (jeżeli jego "państwo" cokolwiek na ten temat mogą powiedzieć, chodzi o to, czy może zostawać sam w mieszkaniu)
4. Czy jest wykastrowany?

Możliwe, że wszystkie odpowiedzi znalazłabym w poprzednim wątku Dimka, dlatego z góry przepraszam, ale nie mam w najbliższych dniach czasu na grzebanie...

Posted

Dabrowko,z tego co wyczytałam moge odpowiedziec na dwa pytania,Dimek ma ok 7 lat,nie toleruje psow samocow i kotow.Tak jest napisane w poprzednim Dimkowym temacie.Na pozostałe pytania odpwoie pewnie Ania.

Posted

Dabrowka napisał(a):
Mam kilka prostych pytań:
1. Ile Dimek ma lat?
2. Jaki jest jego stosunek do psów i kotów?
3. Jak zachowuje się w domu? (jeżeli jego "państwo" cokolwiek na ten temat mogą powiedzieć, chodzi o to, czy może zostawać sam w mieszkaniu)
4. Czy jest wykastrowany?

Możliwe, że wszystkie odpowiedzi znalazłabym w poprzednim wątku Dimka, dlatego z góry przepraszam, ale nie mam w najbliższych dniach czasu na grzebanie...

ma ok 7-8 lat
psów samców i kotów specjalnie nie lubi
jest wykastrowany
w domu może zostawać sam choc jego 'pani' twierdziła, że zdarza mu się wyć (ale nie wiem czy to wiarygodne)

Posted

Wczoraj byłam u Dimka. Byliśmy na długim spacerku w lesie. Dimek trochę się ożywił w lesie. Jak go spuściłam ze smyczy zaczął zachowywać się jak nasz stary Dimek biegał, obwąchiwał wszystko i widać było, że jest zadowolony. Zaszliśmy nad rzekę, Dimuś się wykąpał choć jak zwykle nie moczył grzbietu ( boi się tego panicznie). Dzisiaj niestety nie mogłam :placz: go odwiedzić dopiero wróciłam od rodzinki. Jutro znowu się wybieram do niego i znów pójdziemy na spacerek.

Irma dziękuje za allegro. Na pewno uda nam się znaleźć nowy domek dla kochanego Dimka.

Posted

Wreszcie dotarł do mnie kabel i mogę wstawić kilka zdjęć z piątkowej imprewzy adopcyjnej.

Dimek w schronisku przed wyjazdem

Kiedy wreszcie pojedziemy? Nudzę się

Całkiem tu fajnie, dużo ludzi i nowych zapachów i dźwięków

Idziemy pospacerować po starówce, może ktoś nas zauważy i pokocha

Po spacerze nie ma to jak miska wody

I czekamy dalej

Oooo dzieci jak fajnie!!! Jak ja kocham dzieciaki

Jestem zmęczony i troszkę się zdrzemnę

Posted

Aniu,aż mi sie łzy zakręciły jak zobaczyłam Dimka w tej koszulce "szukam domu",i na ostatnim zdjeciu,i że nikt go nie dojrzał :( Dimku musisz miec dom,cierpliwości.

Posted

taki jestem rozbrajający :

__________________ a ten napis szukam domu rozczulający !!!!!!!!

że też nikt w porywie serca go nie zabrał do domu ?:placz:

nikt się nawet nie zainreresował ?????:placz:

Posted

[SIZE=2]Ludzie interesowali się Dimkiem, ale niestety nikt nie podjął decyzji o adopcji. Ludzie wolą adoptować szczeniaka, którego jak twierdzą będą mogli wychować itp. Damuś nie martw się znajdziemy Ci cudowny domek na jaki zasługujesz!!!

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Ludzie interesowali się Dimkiem, ale niestety nikt nie podjął decyzji o adopcji. Ludzie wolą adoptować szczeniaka, którego jak twierdzą będą mogli wychować itp. Damuś nie martw się znajdziemy Ci cudowny domek na jaki zasługujesz!!!

bo ludzie się nie znają i tyle !:-(

potwierdzam !

domek dla takiego psiaka jak Dimek musi się znależć :loveu: :lol: :loveu: