Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"...mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałą koleżankę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebny, kochany...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..."

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):

"...mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałą koleżankę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebny, kochany...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..."

na allegro Dim ma 3 obserwatorów - może to coś znaczy ...

Posted

pamiętam o Dimusiu. Tylko własnie tak myśle co tu zrobic, bo ja jestem ze Szczecina i tak trochę daleko. Probuje cos zalatwic. On jest taki sliczny i ma takie madre oczka

Posted

Kamilka jeżeli będziesz chciała porozmawiać o Dimusiu, dowiedzieć się więcej szczegółów to bardzo chętnie Ci na wszystkie pytania odpowiem. Na forum lub telefonicznie w razie czego podaje numery tel do siebie 693633211 lub 691316264. Możesz też podać mi swój numer telefonu to do Ciebie zadzwonię