Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiaap']Hm...
Przez całe moje fajne, świetne studia uważałam, ze człowiek z natury swej jest dobry.
Teraz sądzę, że większość ludzi to kretyni.:angryy:

Wystawcie psinę na allegro, dziewczyny.[/quote]

Pamiętaj, że ludzie to ludzie, a są jeszcze chamy - to zupełnie ułomna cywilizacja...

Jak można coś takiego zrobić psu?
Jak pies może się znudzić?
Czego oni wymagali od pokrzywdzonego przez los stworzenia?

Proszę mi nawet nie odpowiadać na te pytania, bo odpowiedzi utonęły w ludzkiej ignorancji.

Tyle naklikałam żeby podnieść niebożątko.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=red]prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]to trwa chwile[/COLOR] , mozna UZUPELNIC potem...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]PO NAMYSLE...ona jest "w budowie"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]WPIS WOJEWODZTWAMI !!![/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645[/B][/URL]

Posted

[quote name='dotka']czy Dimek jest na allegro?[/quote]

pytanie j.w. ??? :oops:

może by to pomogło :placz: bo szkoda psiaka który tak kocha dzieci

przecież to dogoterapeuta;)

Posted

[B]Dogoterapeuta[/B] [B]Dimek[/B] :oops:

[B][COLOR=blue]nikt takiego nie potrzebuje dla swoich dzieci ?[/COLOR][/B]

to pytanie to bez żartów !

tyle się mówi o dobroczynnym wpływie psa na ludzi a dzieci w szczególności

[COLOR=blue]szkoda marnować taki talent :lol: [/COLOR]

Posted

Dimka na allegro ma wstawić irma. Jutro pojadę odwiedzic Dimcia i zrobie mu nowe fotki i przede wszystkim pójdziemy na długi spacerek. Dzisiaj Dimuś podobno nie chciał nawet wyjśćna na pole treningowe, siedział w boksie i nie zwracał na nic uwagi:placz: :placz: :placz: . On musi znaleść nowy domek!!!

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dimka na allegro ma wstawić irma. Jutro pojadę odwiedzic Dimcia i zrobie mu nowe fotki i przede wszystkim pójdziemy na długi spacerek. Dzisiaj Dimuś podobno nie chciał nawet wyjśćna na pole treningowe, siedział w boksie i nie zwracał na nic uwagi:placz: :placz: :placz: . On musi znaleść nowy domek!!![/quote]

wcale mu się nie dziwię też bym była obrażona na cały te piep....ny:angryy: świat , jakby mnie ktoś tak potraktował :mad:

a tak serio to super , że go odwiedzicie bo grozi mu apatiia
trzeba psinę wymiziac od dogomaniaków i powiedziec że bedzie miał dom i to lepszy !!!!!!!

Posted

bardzo niedobrze, bardzo....
biedny dim
nie macie jakiegos hoteliku fajnego w okolicy?
moze by tam dimusia wsadzic?
starsznie przykre to dla psa taki powrot....

Posted

Właśnie wróciłam z imprezy adopcyjnej na olsztyńskiej starówce. Jak rano dotarłam do schroniska od razu poszłam do Dimka. To nie ten sam psiak, jest w dużo lepszej kondycji fizycznej ( przytył, ma piękną lśniącą sierść), ale jego kondycja fizyczna jest kiepska:-( . Siedzi smutny w klatce, co prawda ucieszył się na mój widok, ale widać było po nim, że jest mu wszystko jedno czy ktoś się nim zajmie czy nie.. Dimek pojechał z nami na imprezę, ponieważ stwierdziłyśmy z Panią Dyrektor, że nawet jeżeli nie uda się znaleźć mu domku to przynajmniej choć na chwilę będzie mógł zapomnieć o schroniskowej klatce. Dimek na starówce był bardzo grzeczny, ładnie leżał sobie wtulony w Kasie. Ożywiał się w Momocie jak pojawiały się w pobliżu jakieś dzieci., wtedy Dimuś wstawał i podchodził do nich merdając ogonkiem. Widać było, że jest szczęśliwy. Niestety Dimuś wrócił do schroniska do swojej klatki. Nie mogłam patrzeć na jego smutnew oczy, gdy musiałam zaprowadzić go z powrotem do boksu:placz: :placz: :placz: . Dimek nie może odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości. Myślałam, że nie będzie to dla niego takie trudne, w końcu spędził w nim ponad 2 lata swojego życia. Niestety pomyliłam się Dimuś strasznie tęskni za domem i rodziną.:placz: :placz: :placz:

Posted

Boże , Dimku bidulku,co tu zrobic.Aniu czy Dimek jest na allegro juz?
I moze w lokalnych gazetach oglosic.Straszna historia Dimka,naprawde.Bedziesz go odwiedzac tak?

Posted

Dimka jeszcze nie ma na allegro. Dimuś będzie w Olsztyńskiej i Naszym Olsztyniaku w niedzielę. Zobaczymy może to coś da. Jasne, że będe go odwiedzać. Na szczęście mam wolne i mogę być u niego nawet codziennie. Jutro znowu zabiorę go na długi spacerek.

Posted

Aniu jesli chcesz ja moe Dimka wystawic na allegro tlyko prosilabym o tekst zdjecia sobie wezme z dogo.Musimy rozgłaszac Dimka,co myslisz o Moim Psie? Tez moge wyslac.Poglaszcz ode mnie smutaska.

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dimek siedzi w oddzielnej klatce. Wczoraj widział go mój TZ i mówił, że jest strasznie smutny i nie wie co się z nim dzieje. Odwiedzę go w piątek i wyprowadzę na długi spacerek. Jestem zła na siebie, że wcześniej nie mogę. Irma Pani Dyrektor nie ma nic przeciwko wstawieniu naszych psiaków na allegro, więc jak możesz to wstaw Dimka. On musi jak najszybciej trafić do domku. Nie zasłużył sobie na taki los.[/quote]
Aniu - jutro wystawię aukcje Dima i wierzę że znajdzie właściwego człowieka
cały czas mam doła a mój TZ babie nawrzucł i o mało baby nie pobił jak Dima odbierał od niej