nati_92 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 no nie powinien siedziec ale niestety siedzi:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Dimuś, siedzi, siedzi w swoim boksie i czeka:placz: Quote
ewatr Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 już brak pomysłu :shake: no to chociaż hop Dimuś :multi: Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dimuś wskakuj na samą górę, niech Cię wypatrzy ten jedyny domek!!! Quote
ewatr Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 tylu ludzi kibicuje Dimkowi :loveu: a dom dla niego milczy jak zaklęty :mad: Quote
jnk Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Może milczy, bo właśnie myśli nad adopcją Dimka? Quote
paros Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Pozwoliłam sobie wykorzystac tekściki i też wrzucam Dimka do netu :lol: Quote
Kasia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dimuś kochany :loveu: wskakuj na samą górę szukać domku!!! Quote
Jowita Poznań Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 mój ideał pieska na pierwsza strone :) Quote
ewatr Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 my sie tu wszyscy zachwycamy Dimkiem :loveu: a nikt inny nie umie zauważyc jego wspaniałego charakteru :shake: Quote
trygon Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Kurza twarz!!! dlaczego tacy ludzie jak ci co go oddali chodzą po tym pięknym świecie? :angryy: Quote
Jowita Poznań Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dimuś w górę!! Prosto po domek. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='ewatr']my sie tu wszyscy zachwycamy Dimkiem :loveu: a nikt inny nie umie zauważyc jego wspaniałego charakteru :shake:[/quote] My widzimy w nim cudownego, kochanego i ślicznego psiaka, czyli takiego psa jakim Dim niewątpliwie jest. Niestety ludzie odwiedzający schronisko widzą w nim jedynie starszego mieszańca, nie pomaga reklamowanie Dima. Dla ludzi jest za stary i taki zwyczjny.:angryy: Quote
tania Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 cóż można powiedzieć ręce opadają, może ktoś jednak do dzieciaczka Quote
nati_92 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jejku on nie moze być w schronie gdybym mogla to bym go wzieła do siebie chociaż na tymczas ale starzy nie pozwalaja:( i moja ciotka ma psa(samca) z ktorym czesto przyjezdza Quote
ewatr Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Ania_i_Kropka']My widzimy w nim cudownego, kochanego i ślicznego psiaka, czyli takiego psa jakim Dim niewątpliwie jest. Niestety ludzie odwiedzający schronisko widzą w nim jedynie starszego mieszańca, nie pomaga reklamowanie Dima. [B]Dla ludzi jest za stary i taki zwyczjny.[/B]:angryy:[/quote] to wychodzi mi na to , że nasz Dimek potrzebuje dogomaniaka :eviltong: żeby to wszystko dobre w nim zauważył bo on ani stary :angryy: ani zwyczajny nie jest :shake: Quote
nati_92 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='ewatr']to wychodzi mi na to , że nasz Dimek potrzebuje dogomaniaka :eviltong: żeby to wszystko dobre w nim zauważył bo on ani stary :angryy: ani zwyczajny nie jest :shake:[/quote] Dokladnie Dimek to strasznie wyjatkowy piesek:D NIe rozumiem nie ma dla niego nawet tymczasu??? w sobote bede w schronisku i zobacze jak chlopak sie czuje;):loveu: Quote
ewatr Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nati 92 to czekamy na wiesci o wyjątkowym Dimku :loveu: Quote
Recommended Posts