_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Hop Roomcia na góre niech Cię ktoś zobaczy no:):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zapraszam do obejrzenia i przesłania dalej:) http://www.youtube.com/watch?v=flFQnWD9Wik Quote
Luzia Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 _ChiQuiTa_ napisał(a):Zapraszam do obejrzenia i przesłania dalej:) http://www.youtube.com/watch?v=flFQnWD9Wik Super filmik!!!!!!!!! Zaraz dodaję na fejsa :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Romcia spacerek na pierwszą stronę!!:) Quote
milena182 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Romcia jest taka śliczna szkoda ze nie z moich okolic chętnie bym cię poznała :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Zapraszam chętnie na spacerek:D No szkoda, że dzielą nas odległości, a Romcię na prawdę warto poznać, to taka słodka sunia. Mimo tego jak żyła jest taka radosna. Po woli uczy się "miejskiego" życia, już nie przerażają jej aż tak bardzo samochody, inni ludzie. Choć jeszcze nie jest idealnie. Przede wszystkim nie ma zaufania do mężczyzn. Dopiero po dłuugiej chwili podchodzi niepewnie z podkulonym ogonem. Ale myślę, że i to uda się z niej wyplewić. Po za tym boi się mioteł, podniesionego głosu.... Quote
Luzia Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Wesoły Romek jest jak mój Fuś :) Pies idealny :lol: Quote
milena182 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Co u Romci :) smieszy mnie to jej imie bo mama ma kolezanke troche świrniętą imieniem Romka :D Quote
Luzia Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 "Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie, skąd się wziąłem?! Jestem Wesoły Romek! Mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoły Romek! Mam..." :evil_lol: Nie ma to jak "Miś" :cool3: Quote
kaskadaffik Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A ja sie tu zapytam, bo mi zginął wątek Sambora, znalazł domek, bo gdzieś tak przeczytałam ? :) Quote
Luzia Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='kaskadaffik']A ja sie tu zapytam, bo mi zginął wątek Sambora, znalazł domek, bo gdzieś tak przeczytałam ? :) Tak, Sambor już w nowym super domku! :) Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/187917-HELP!!!Osoba-do-wizyty-przedadopcyjnej-Pozna%C5%84-!!-TYLE-CZEKA%C5%81-POM%C3%93%C5%BBCIE-PROSIMY!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ciotki pomóżcie Romeczce znaleźć domek :(( Quote
Luzia Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Post rozliczeniowy zaktualizowany. Roma jest na minusie 322,00 zł. Zaraz wystawię 2 nowe bazarki ( na nią i ONka Sokoła). Quote
Luzia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Romcia u Edyty zaczyna pokazywać różki, choć szczerze powiem wczoraj bardzo ładnie dogadała się z moją ekipą ( na początku trochę burczała na Odiego, ale w sumie to wcale się jej nie dziwię :evil_lol: ). A poza tym cały spacerek upłyną w ciszy i spokoju ( z jej strony oczywiście ), bo mój Pamir nie mógł sobie darować co by czasem powiedzieć co myśli o drzewku czy zachowaniu Odulca :diabloti: Za chwilkę wrzucę kilka Romkowych zdjęć ;) Quote
Luzia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Wesoły Romek ;) Taka jestem gruuuuba :diabloti: I ciotka Edyta nie chce mnie odchudzić :evil_lol: Zjeść czy nie zjeść? Nie no za stara jest to i żylasta, jeszcze brzuszek rozboli :shake: Takie mam zgrabne ( tłuściutkie) pośladki :loveu: Próbowałam się uśmiechnąć, ale nie za bardzo mi to wyszło :cool1: Te ciotki to nic a nic nie umieją zdjęć robić :shake: Quote
Luzia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Z nowymi kolegami ( swoją drogą ten mały bodajże Odi to strasznie denerwujący jest - prawie jak pchła :roll: ) Nie bij, nie bij! Już nie będę :placz: Obiecuję [SIZE="1"]ale tylko przez 2-4 min :diabloti: ja tak kocham Cię brudzić :loveu: Ej no nie wbijaj mi tych pazurów w udo bo mi się siniak zrobi! :shake: :roll: To ja już sobie pójdę...:-( Ciocia Luiza tak mnie mocno biła i kopała że aż mnie przednie łapki rozbolały i musiałam na tylnych chodzić :evil_lol: Ale i tak ją kocham ( jak byście nie wiedzieli to ona zawsze ma coś smacznego w kieszonce :diabloti: ) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Hahaha zdjęcia boskie:P Zwłaszcza podpis z wbijaniem pazurów:D a Co trzeba czasem:D Nie mam gdzie a Romka taaaaka tłuściutka jest :D:D:D:D Quote
Recommended Posts