Jump to content
Dogomania

Malutki kojec, do jedzenia chleb z wodą - ZALEGAMY Z OPŁATAMI ZA GRUDZIEŃ I STYCZEŃ!

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam chętnie na spacerek:D
No szkoda, że dzielą nas odległości, a Romcię na prawdę warto poznać, to taka słodka sunia. Mimo tego jak żyła jest taka radosna.
Po woli uczy się "miejskiego" życia, już nie przerażają jej aż tak bardzo samochody, inni ludzie. Choć jeszcze nie jest idealnie.
Przede wszystkim nie ma zaufania do mężczyzn. Dopiero po dłuugiej chwili podchodzi niepewnie z podkulonym ogonem. Ale myślę, że i to uda się z niej wyplewić.
Po za tym boi się mioteł, podniesionego głosu....

Posted

"Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie, skąd się wziąłem?! Jestem Wesoły Romek! Mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoły Romek! Mam..."
:evil_lol:
Nie ma to jak "Miś" :cool3:

Posted

Romcia u Edyty zaczyna pokazywać różki, choć szczerze powiem wczoraj bardzo ładnie dogadała się z moją ekipą ( na początku trochę burczała na Odiego, ale w sumie to wcale się jej nie dziwię :evil_lol: ). A poza tym cały spacerek upłyną w ciszy i spokoju ( z jej strony oczywiście ), bo mój Pamir nie mógł sobie darować co by czasem powiedzieć co myśli o drzewku czy zachowaniu Odulca :diabloti:
Za chwilkę wrzucę kilka Romkowych zdjęć ;)

Posted

Wesoły Romek ;)
Taka jestem gruuuuba :diabloti: I ciotka Edyta nie chce mnie odchudzić :evil_lol:

Zjeść czy nie zjeść? Nie no za stara jest to i żylasta, jeszcze brzuszek rozboli :shake:

Takie mam zgrabne ( tłuściutkie) pośladki :loveu:

Próbowałam się uśmiechnąć, ale nie za bardzo mi to wyszło :cool1:

Te ciotki to nic a nic nie umieją zdjęć robić :shake:

Posted

Z nowymi kolegami ( swoją drogą ten mały bodajże Odi to strasznie denerwujący jest - prawie jak pchła :roll: )

Nie bij, nie bij! Już nie będę :placz: Obiecuję [SIZE="1"]ale tylko przez 2-4 min :diabloti: ja tak kocham Cię brudzić :loveu:

Ej no nie wbijaj mi tych pazurów w udo bo mi się siniak zrobi! :shake: :roll:

To ja już sobie pójdę...:-(

Ciocia Luiza tak mnie mocno biła i kopała że aż mnie przednie łapki rozbolały i musiałam na tylnych chodzić :evil_lol: Ale i tak ją kocham ( jak byście nie wiedzieli to ona zawsze ma coś smacznego w kieszonce :diabloti: )