Lulla Luck Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Miło bedzie sie zmierzyć;) Flesz jeszcze nieco nie obyty, ale jak nie ucieknie z parkuru to wszystko powinno być ok;) A czego jeszcze nie macie, żeby startować w 1? Quote
Atik Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Podaje namiary na [B]Hotel Sportowy, ul. ks. Jałowego 23 a[/B], bardzo blisko stadionu. [B]Telefon 017-85-92-483[/B] za psa się nie płaci. [U]Cennik:[/U] - pokój 2-osobowy - 50 zł - pokój 2-osobowy z umywalką - 60 zł - pokój 2-osobowy z łazienką - 90 zł - pokój 3-osobowy - 70 zł [B]Zgłoszenia do 13 sierpnia [IMG]http://forum.boksery.pl/images/smiles/icon_exclaim.gif[/IMG] [/B] Kontakt odnośnie zgłoszeń z: Agnieszka Pierga - 600-305298 Quote
FigabaS Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Madziu, masz mozliwosc sprawdzic czy nasze zgloszenie dotarlo? Zjadlam jedna literke w adresie, potem wyslalam drugi raz, nie mam tego w "wyslanych" i nie wiem, czy wysylac jeszcze raz? No i zrobilam z mojego psa dwumiesiecznego szczeniaka startujacego w jedynce:crazyeye: a Figa sie urodzila w 2003 roku... Bede wdzieczna za informacje jesli masz mozliwosc takowej udzielic. Pozdrawiam - Barbara Spasowska& Figa (bezpapierowa jest, dlatego nie ma danych dot. rodowodu) Quote
Trapa Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 nic się nie stało, sprawdzę dzisiaj, bo przymierzamy się do produkcji katalogu i dam Ci znać Quote
Lulla Luck Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Kuncewmr dlaczego uważasz ze 5 miesieczny pies nie może startować w zawodach?! Sędzie przecież obnizy przeszkode dla szczeniora;) Zresztą Małgoś z Keeczka startowała w 0 w wieku 6miechów i całkiem nieźle jej poszło;) Quote
Trapa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 jeżeli dobrze pamiętam, to w regulaminie jest napisane, że można zacząć starty z psem, który ukończył 6 miesięcy, a poza tym skakanie nie jest korzystne dla tak młodego psa Quote
Lulla Luck Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 W regulaminie nie ma żadnego punktu dotyczącego wieku psa. I dobrze. Sędzia zawsze bierze pod uwagę wielkość i wiek psa i dostosowuje je do jego możliwości. Młody pies nie może wogóle skakac?! Znasz takiego?! Po obniżeniu przeszkody, nie widze problemu. Quote
FigabaS Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Wiecie juz o ktorej godzinie bedzie zerowkowa odprawa? Quote
Lulla Luck Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Nie, związek jest jeszcze w trakcie ustalania godzin;) Quote
Małgoś Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Trapa']podobno 8.00[/quote] Sadyści :mad: Ile jest ringów? Czy każda klasa ma własny, czy jest jeden ring dla wszystkich? Quote
Lulla Luck Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Małgoś, jak rozmawiałam z panią Ewą to jeszcze nic nie było wiadomo. Ale myśle i mam nadzieje, że nie będzie im się tak śpieszyć od rana;) Ja w Rzeszowie bede najwcześniej o 8.36 (jeden, jedyny bezpośredni pociąg;) więc licze, że troche później wszystko zaczną. A w zerówce uzbierała nam sie fajna reprezentacja!;D Keeczka, Flesz, Mazi, Oskar, a być może także Rukus i Spencer! Quote
Małgoś Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No ja właśnie nie wiem czy oszołoma dowiozę - ona się chyba ma zamiar rozciec :mad: A ja w samochodzie wiozę jeszcze dwa owczary pci zdecydowanie męskiej więc ten tego... no chyba, że się dziewczyna wstrzyma jeszcze trochę. Ale już teraz czarno to widzę, bo jej hormony na psychikę źle działają i jest panna mocno nie w sosie :shake: Quote
Lulla Luck Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Eeee... no nie:placz: Małgoś, rób wszystko żeby przyjechać! Quote
Trapa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 "0" odprawę ma o godzinie 8.00 i jest jeden ring dla wszystkich. Odprawa "1" planowana jest na 12.00, "2" nie pamiętam. Quote
Małgoś Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Trapa']"0" odprawę ma o godzinie 8.00 i jest jeden ring dla wszystkich. Odprawa "1" planowana jest na 12.00, "2" nie pamiętam.[/quote] Czyli jak mi się sucz (zerówkowa) rozcieknie, to zdajemy po wszystkich? Tzn. po drugiej klasie? Quote
Trapa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Lepiej skontaktuj się z organizatorem, ale chyba raczej nie będzie możliwości startowania na końcu. Na "0" zostały zgłoszone 22 psy. Na "1" - 7 i na "2" - 8. Quote
Lulla Luck Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Trapa, a czy możesz wypisać wszytskich uczastników zerówki? Czy tyko wiesz ile startuje?;P Hmm... to jestem ciekawa jak ja wystartuje...:mad: Niech ja tą zerówke zalicze to potem sobie długo, długo posiedze w jedynce:lol: Quote
Trapa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Listę wszystkich startujących umieszczę dzisiaj, ale nieco później, gdyż nie mam przy sobie zgłoszeń i katalogu. [B]Lulla Luck [/B]to będziemy sobie długo razem startowac w "1".:p Quote
Trapa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Lista jak i godziny rozpoczęcia zawodów w poszczególnych klasach są zamieszczone na stronie oddziału: [URL="http://www.zkwp.rzeszow.pl"]www.zkwp.rzeszow.pl[/URL] Quote
Lulla Luck Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Lulla Luck, to będziemy sobie długo razem stratować w "1":p Ok, ja sie pisze:cool3: [quote name='Trapa']Lista jak i godziny rozpoczęcia zawodów w poszczególnych klasach są zamieszczone na stronie oddziału: [URL="http://www.zkwp.rzeszow.pl"]www.zkwp.rzeszow.pl[/URL][/quote] No to pięknie...:mad: Quote
FigabaS Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ja te zawody bede wspominac bardzo milo, organizatorzy zadbali o to, zeby bylo i ciekawie(slowacki sedzia chociazby) i bez organizacyjnych zaklocen. Jako ze wszyscy sie jeszcze ucza, zarowno organizowania takich zawodow jak i udzialu w nich, takze i ta impreza pozwoli po przeanalizowaniu wyciagnac wnioski na przyszlosc. Ja na przyklad ustalilam, ze musze pomyslec o tym, zeby zadbac o wypoczynek psa po podrozy zeby nie byl w czasie cwiczen zmeczony i tak bardzo rozkojarzony. Jestem zawsze psychicznie przygotowana na to, ze Figusia mi jakas niespodzianke sprawi ale tym razem oczy przecieralam ze zdumienia. Ale i tak jest fajna:lol: Slowacki sedzia mial troche odmienne spojrzenie na niektore cwiczenia, podkreslal tez, ze od momentu przedstawienia sie do zakonczenia wystepu podlegamy ocenie. Byl bardzo sympatyczny, w czasie wystepu nie byl milczacym arbitrem ktory nie wiadomo co tam sobie mysli tylko zagadnal czasem i to pozwalalo troche rozladowac nerwy na ringu. Z mojej strony tyle na poczatek, cos pewnie jeszcze dodam jak mi sie przypomni. Za rok do Rzeszowa jedziemy oczywiscie :loveu: Quote
Recommended Posts