kwiatek82 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Razem z Unką trzymamy kciukasy za kolejne sukcesy !! Kolezanka chce sie pochwalic Koreczkowi ze dzis rano zrobila i i siku i kupke na dworze :evil_lol: u was tez tak brzydko?? na szczescie teraz przestal padac deszcz, brrr Quote
czarna_hancza Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Oczywiscie ksiuki trzymac bedziemy obie...razem z Białą ;) No i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje :cool3: Quote
halbina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Mnie się Korek nie podoba... ja go ubóstwiam! :oops: Quote
Sylvia_76 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Cloudy']Trzymam kciuki, namieszajcie tam! Będę trzymać kciuki z Warszawy :razz: Osobiście MARZĘ nie tyle o powtórzeniu kiedyś Waszych sukcesów (ciężko byłoby, hihi) - ale o Waszym zaangażowaniu, pasji i determinacji w tym, co robicie, o radości z wystaw, jaka towarzyszy Wam w wyjazdach (szczególnie Twojej). O takim stylu życia (podróże, miejsca, ludzie) również... Szczerze, pozytywnie zazdroszczę... :oops:[/quote] Determinacja to była rok temu: ile championatów młodzieżowych da się zrobić w ciągu niecałych trzech miesięcy :) W tym roku jest cudne lenistwo, pasja została, fakt, ale jakoś tak wystawiamy się nienerwowo już teraz :) Baaardzo mi się to podoba... Najbardziej chyba lubię wybieranie gdzie będziemy mieszkać (i warunkiem jest by było ciekawie i pięknie, a nie blisko wystawy), samą podróż też lubię, i wystawę - genialna adrenalina, spotykanie znajomych i przyjaciół... - wieczorno nocne imprezy... eh... Najważniejsze, to tak sobie ułożyć pracę, by nie kolidowała z ważnymi wystawami :) [quote name='czarna_hancza']Oczywiscie ksiuki trzymac bedziemy obie...razem z Białą ;) No i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje :cool3:[/quote] Obiecuję zameldować się jak najszybciej :) [quote name='halbina']Mnie się Korek nie podoba... ja go ubóstwiam! :oops:[/quote] ja też :evil_lol: mimo, że czasem jest koszmarny :) [quote name='kwiatek82']Razem z Unką trzymamy kciukasy za kolejne sukcesy !! Kolezanka chce sie pochwalic Koreczkowi ze dzis rano zrobila i i siku i kupke na dworze :evil_lol: u was tez tak brzydko?? na szczescie teraz przestal padac deszcz, brrr[/quote] Kupa na dworze - to wielka rzecz ;) Oby tak dalej :) U nas piękna słoneczna pogoda cały dzień. Wpadniecie? :) Zapraszamy serdecznie! Quote
Jupi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [URL="http://images31.fotosik.pl/295/bccbf2cffcc895fa.jpg"]http://images31.fotosik.pl/295/bccbf2cffcc895fa.jpg[/URL] wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Quote
Azja i North Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote]W Polsce mój pies jest brzydki, nie wypada pisać, że jest inaczej, wystarczy że wyjadę z nim np. do Włoch czy Hiszpanii i nagle okazuje się, że jest calkowicie odwrotnie (i nie chodzi mi w tym momencie o oceny sędziowskie, bo te akurat wszędzie są podobne a o stosunek do Korka innych właścicieli dogów :) ) Ostrzegam więc i dziękuję raz jeszcze.[/quote] Dawno tutaj nie zagladałam, a tu tyle nowości. Oczywiście wielgachne gratulacje za kolejne sukcesy:multi: i tak trzymać dalej. A co do urody Korka to ja jestem następna w kolejce wśród tych, którym Korek się bardzo podoba. Może większość wydaje te nieprzychylne uwagi na jego temat z zazdrości, że macie tak pięknego psa i że tyle osiągnął. Sama trochę zazdroszczę, ale w pozytywnym znaczeniu :) i zawsze miło jest, gdy słysze o kolejnych waszych podbojach. Trzymamy za was kciuki bardzo, bardzo mocno i chwalcie się dalej wspaniałymi wynikami. Quote
PANGEA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Sylvia_76']Nie, nie w Warszawie... :) Nie napiszę nic ponad to, że obiecuję solidną fotorelację po powrocie. Nugatika - bardzo dziękuję :) Wg. Przewodniczącej Włoskiego Klubu Doga, Korek jest jednym z piękniejszych czarnych dogów w Europie ale to i tak niczego nie zmienia: w Polsce jest brzydki i taki pozostanie choćby wygrał I Wystawę Międzygalaktyczną :) Przyzwyczaiłam się i nie chodzi o to, że się skarżę, doceniłam zwyczajnie gest Czarnej Hańczy, która jako jedna z bardzo nielicznych właścicielek dogów jest w stanie powiedzieć, że Korek jej się podoba :) To miłe :)[/quote] Czesc. To ja poprosze o fotki również mojej drugiej-włochatej rasy :loveu: Będzie mój "absolutny multichampion" się wystawiał ;) Nie martwcie się niebawem go dogonicie on ma tylko 12 dorosłych championatów :evil_lol: a też jest brzydki jak wiadomo :eviltong: i "nietypowy dla rasy:p Quote
Sylvia_76 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='PANGEA']Czesc. To ja poprosze o fotki również mojej drugiej-włochatej rasy :loveu: Będzie mój "absolutny multichampion" się wystawiał ;) Nie martwcie się niebawem go dogonicie on ma tylko 12 dorosłych championatów :evil_lol: a też jest brzydki jak wiadomo :eviltong: i "nietypowy dla rasy:p[/quote] Dla jakiej rasy nie jest typowy Twój brzydal? :) Jeśli petity wystawiają się tego samego dnia, co dogi - postaramy się ufocić. Obiecujemy też spróbować złapać bruneta na A. i zagadać w wiadomej sprawie. Do 12 dorosłych championatów jeszcze "trochę" nam brakuje :) Kurczę, pora natrzaskać parę tytułów a wakacje jak na złość zapowiadają się wyjątkowo leniwie i bezwystawowo w jakiejś nadmorskiej wiosce. Quote
PANGEA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Sylvia_76']Dla jakiej rasy nie jest typowy Twój brzydal? :) Jeśli petity wystawiają się tego samego dnia, co dogi - postaramy się ufocić. Obiecujemy też spróbować złapać bruneta na A. i zagadać w wiadomej sprawie. Do 12 dorosłych championatów jeszcze "trochę" nam brakuje :) Kurczę, pora natrzaskać parę tytułów a wakacje jak na złość zapowiadają się wyjątkowo leniwie i bezwystawowo w jakiejś nadmorskiej wiosce.[/quote] No jak to dla jakiej ;) Nie wiem którego dnia są :( A ta ilość jego tytułów mnie też nieco przytłacza :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 My wyruszamy jutro, Korek zaś wyruszył już dziś... [IMG]http://i064.radikal.ru/0806/79/e60dfc6208e6.jpg[/IMG] Quote
PANGEA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No ładnie. Włascieciele samochodem, a biedny pies...... przekopać sie musi :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Drogi Pangulcu, zdradzimy Ci tajemnice straszliwą... Wielu uważało, że Korek ma za słabo rozwiniętą klatkę piersiową. Odkąd podróżujemy [B]w pokazany i opisany powyżej sposób[/B] "klatka" Korka się zdecydowanie poprawiła :eviltong:. Ba, optymalnego kształtu nabierze zapewne kiedy w przyszłym roku wyruszymy na wystawę Westminsterską :diabloti:. Quote
PANGEA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A co?? Będzie płynął w pław za statkiem??:mad: Quote
Sylvia_76 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='PANGEA']A co?? Będzie płynął w pław za statkiem??:mad:[/quote] Pomyśl jak hodowca: - klata się pojawi, jak ta lala - mięśnie się poprawią i będzie wyglądał jak Pudzian - kondycja zdrowotna dojdzie do zenitu (wszak pływanie to samo zdrowie) ... a że się trochę zmęczy, chłopak... Nikt nie mówił, że wystawy mają być przyjemne... :diabloti: Quote
czarna_hancza Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pierwsza!!! :razz: Sylwia... [SIZE=7]PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!![/SIZE] Wspaniały sukces Koreczka i Wasz... :multi: Jestem pod wrazeniem kochani :loveu: Mam nadzieje ze obiecane fotki beda!!! :mad: hihihi :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic]Uff nareszcie chwila ciszy i spokoju, więc moge donieść już finalnie :)[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic]Koreczek na dzisiejszej (no już wczorajszej) wystawie Światowej w Sztokholmie ugrał:[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][B][COLOR=purple]I dosk / 21, CAC, Res.CACIB - vice Zw. Świata 2008 oraz Championat Szwecji[/COLOR][/B] :Cool!::Cool!::Cool!:[/FONT][/CENTER] Quote
MEGNUM Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [SIZE=4][COLOR=green]Kochani moje OGROMNE GRATULACJE!!!!!!:multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :multi::multi::multi: Jego Doskonałość!!! Gratulujemy! Quote
Matusz Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [SIZE=3][COLOR=Navy][B]Wielkie gratulacje !!! to ogromny sukces !!!!!!!! :multi::multi::multi: czekam na zdjęcia :)[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
moon_light Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nudziarze :evil_lol:! ile można nooo...nooo ile pytam ? :eviltong: To co, za rok Zw. Swiata ? :cool3: gratulacje i tutaj ! Quote
PANGEA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='moon_light']Nudziarze :evil_lol:! ile można nooo...nooo ile pytam ? :eviltong: To co, za rok Zw. Swiata ? :cool3: gratulacje i tutaj ![/quote] Jak już pisałam, dalej to już zostaje tylko Międzygalaktyczna Wystawa Psów. Jak będzie w naszej galaktyce, to Korek na pewno poleci :evil_lol: Zabierzcie ze sobą swojego fotoreportera:cool3:, zdjęcia psów ufoludków uważam za niezbędne :razz:;) Gratulacje dla Korka :multi: Zakręcone to przyznawanie CACów :crazyeye: Quote
Recommended Posts