Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Razem z Unką trzymamy kciukasy za kolejne sukcesy !! Kolezanka chce sie pochwalic Koreczkowi ze dzis rano zrobila i i siku i kupke na dworze :evil_lol:
u was tez tak brzydko?? na szczescie teraz przestal padac deszcz, brrr

Posted

[quote name='Cloudy']Trzymam kciuki, namieszajcie tam!
Będę trzymać kciuki z Warszawy :razz:
Osobiście MARZĘ nie tyle o powtórzeniu kiedyś Waszych sukcesów (ciężko byłoby, hihi) - ale o Waszym zaangażowaniu, pasji i determinacji w tym, co robicie, o radości z wystaw, jaka towarzyszy Wam w wyjazdach (szczególnie Twojej).
O takim stylu życia (podróże, miejsca, ludzie) również...
Szczerze, pozytywnie zazdroszczę... :oops:[/quote]

Determinacja to była rok temu: ile championatów młodzieżowych da się zrobić w ciągu niecałych trzech miesięcy :)
W tym roku jest cudne lenistwo, pasja została, fakt, ale jakoś tak wystawiamy się nienerwowo już teraz :) Baaardzo mi się to podoba...
Najbardziej chyba lubię wybieranie gdzie będziemy mieszkać (i warunkiem jest by było ciekawie i pięknie, a nie blisko wystawy), samą podróż też lubię, i wystawę - genialna adrenalina, spotykanie znajomych i przyjaciół... - wieczorno nocne imprezy... eh...
Najważniejsze, to tak sobie ułożyć pracę, by nie kolidowała z ważnymi wystawami :)

[quote name='czarna_hancza']Oczywiscie ksiuki trzymac bedziemy obie...razem z Białą ;)

No i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje :cool3:[/quote]

Obiecuję zameldować się jak najszybciej :)

[quote name='halbina']Mnie się Korek nie podoba... ja go ubóstwiam! :oops:[/quote]

ja też :evil_lol: mimo, że czasem jest koszmarny :)

[quote name='kwiatek82']Razem z Unką trzymamy kciukasy za kolejne sukcesy !! Kolezanka chce sie pochwalic Koreczkowi ze dzis rano zrobila i i siku i kupke na dworze :evil_lol:
u was tez tak brzydko?? na szczescie teraz przestal padac deszcz, brrr[/quote]

Kupa na dworze - to wielka rzecz ;) Oby tak dalej :)
U nas piękna słoneczna pogoda cały dzień. Wpadniecie? :) Zapraszamy serdecznie!

Posted

[URL="http://images31.fotosik.pl/295/bccbf2cffcc895fa.jpg"]http://images31.fotosik.pl/295/bccbf2cffcc895fa.jpg[/URL]

wspaniałe:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote]W Polsce mój pies jest brzydki, nie wypada pisać, że jest inaczej, wystarczy że wyjadę z nim np. do Włoch czy Hiszpanii i nagle okazuje się, że jest calkowicie odwrotnie (i nie chodzi mi w tym momencie o oceny sędziowskie, bo te akurat wszędzie są podobne a o stosunek do Korka innych właścicieli dogów :) )
Ostrzegam więc i dziękuję raz jeszcze.[/quote]

Dawno tutaj nie zagladałam, a tu tyle nowości.
Oczywiście wielgachne gratulacje za kolejne sukcesy:multi: i tak trzymać dalej.
A co do urody Korka to ja jestem następna w kolejce wśród tych, którym Korek się bardzo podoba. Może większość wydaje te nieprzychylne uwagi na jego temat z zazdrości, że macie tak pięknego psa i że tyle osiągnął. Sama trochę zazdroszczę, ale w pozytywnym znaczeniu :) i zawsze miło jest, gdy słysze o kolejnych waszych podbojach.
Trzymamy za was kciuki bardzo, bardzo mocno i chwalcie się dalej wspaniałymi wynikami.

Posted

[quote name='Sylvia_76']Nie, nie w Warszawie... :)
Nie napiszę nic ponad to, że obiecuję solidną fotorelację po powrocie.

Nugatika - bardzo dziękuję :)
Wg. Przewodniczącej Włoskiego Klubu Doga, Korek jest jednym z piękniejszych czarnych dogów w Europie ale to i tak niczego nie zmienia: w Polsce jest brzydki i taki pozostanie choćby wygrał I Wystawę Międzygalaktyczną :) Przyzwyczaiłam się i nie chodzi o to, że się skarżę, doceniłam zwyczajnie gest Czarnej Hańczy, która jako jedna z bardzo nielicznych właścicielek dogów jest w stanie powiedzieć, że Korek jej się podoba :)
To miłe :)[/quote]

Czesc.
To ja poprosze o fotki również mojej drugiej-włochatej rasy :loveu: Będzie mój "absolutny multichampion" się wystawiał ;)
Nie martwcie się niebawem go dogonicie on ma tylko 12 dorosłych championatów :evil_lol: a też jest brzydki jak wiadomo :eviltong: i "nietypowy dla rasy:p

Posted

[quote name='PANGEA']Czesc.
To ja poprosze o fotki również mojej drugiej-włochatej rasy :loveu: Będzie mój "absolutny multichampion" się wystawiał ;)
Nie martwcie się niebawem go dogonicie on ma tylko 12 dorosłych championatów :evil_lol: a też jest brzydki jak wiadomo :eviltong: i "nietypowy dla rasy:p[/quote]

Dla jakiej rasy nie jest typowy Twój brzydal? :)

Jeśli petity wystawiają się tego samego dnia, co dogi - postaramy się ufocić. Obiecujemy też spróbować złapać bruneta na A. i zagadać w wiadomej sprawie.

Do 12 dorosłych championatów jeszcze "trochę" nam brakuje :) Kurczę, pora natrzaskać parę tytułów a wakacje jak na złość zapowiadają się wyjątkowo leniwie i bezwystawowo w jakiejś nadmorskiej wiosce.

Posted

[quote name='Sylvia_76']Dla jakiej rasy nie jest typowy Twój brzydal? :)

Jeśli petity wystawiają się tego samego dnia, co dogi - postaramy się ufocić. Obiecujemy też spróbować złapać bruneta na A. i zagadać w wiadomej sprawie.

Do 12 dorosłych championatów jeszcze "trochę" nam brakuje :) Kurczę, pora natrzaskać parę tytułów a wakacje jak na złość zapowiadają się wyjątkowo leniwie i bezwystawowo w jakiejś nadmorskiej wiosce.[/quote]

No jak to dla jakiej ;)

Nie wiem którego dnia są :(
A ta ilość jego tytułów mnie też nieco przytłacza :evil_lol:

Posted

Drogi Pangulcu,

zdradzimy Ci tajemnice straszliwą...

Wielu uważało, że Korek ma za słabo rozwiniętą klatkę piersiową. Odkąd podróżujemy [B]w pokazany i opisany powyżej sposób[/B] "klatka" Korka się zdecydowanie poprawiła :eviltong:.

Ba, optymalnego kształtu nabierze zapewne kiedy w przyszłym roku wyruszymy na wystawę Westminsterską :diabloti:.

Posted

[quote name='PANGEA']A co?? Będzie płynął w pław za statkiem??:mad:[/quote]

Pomyśl jak hodowca:
- klata się pojawi, jak ta lala
- mięśnie się poprawią i będzie wyglądał jak Pudzian
- kondycja zdrowotna dojdzie do zenitu (wszak pływanie to samo zdrowie)

... a że się trochę zmęczy, chłopak... Nikt nie mówił, że wystawy mają być przyjemne... :diabloti:

Posted

Pierwsza!!! :razz:

Sylwia... [SIZE=7]PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!![/SIZE]

Wspaniały sukces Koreczka i Wasz... :multi: Jestem pod wrazeniem kochani :loveu: Mam nadzieje ze obiecane fotki beda!!! :mad: hihihi :evil_lol:

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic]Uff nareszcie chwila ciszy i spokoju, więc moge donieść już finalnie :)[/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Century Gothic]Koreczek na dzisiejszej (no już wczorajszej) wystawie Światowej w Sztokholmie ugrał:[/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Century Gothic][B][COLOR=purple]I dosk / 21, CAC, Res.CACIB - vice Zw. Świata 2008 oraz Championat Szwecji[/COLOR][/B] :Cool!::Cool!::Cool!:[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='moon_light']Nudziarze :evil_lol:! ile można nooo...nooo ile pytam ? :eviltong:

To co, za rok Zw. Swiata ? :cool3:

gratulacje i tutaj ![/quote]

Jak już pisałam, dalej to już zostaje tylko Międzygalaktyczna Wystawa Psów. Jak będzie w naszej galaktyce, to Korek na pewno poleci :evil_lol:
Zabierzcie ze sobą swojego fotoreportera:cool3:, zdjęcia psów ufoludków uważam za niezbędne :razz:;)

Gratulacje dla Korka :multi: Zakręcone to przyznawanie CACów :crazyeye: