Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jo-jo']Przynosze fantastyczne wieści!

Na dzisiejszej wystawie w Szczecinie, Korek w klasie Młodzieży:

[CENTER]I dosk, Zw.Mł, i tym samym spełnił wszystkie wymagania na [/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]!!!!!Młodzieżowego Championa Polski!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/B]
:Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER][/QUOTE]

[COLOR="Green"][SIZE="6"]Wielkie Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [/SIZE][/COLOR]

A ja jeszcze dodam, że to pierwszy w tym roku (2007) pies w kolorku czarny/arlekin z tytułem Młodzieżowego Championa Polski :multi: ...stawki w tym roku bardzo duże, więc i ten tytuł dużo cenniejszy :lol: .

Posted

No brawo dla Korkusia:multi: Widzę że oczarował sędziów i tak wygrywa wszystko na wystawach :multi: Bardzo się cieszę i czekam na fotki. widac że Korek jest piękny i potrafi się pokazać :loveu: a jego potomstwa będzie jeszcze piękniejsze i również nagrody będzie zgarniać :laola: :bigcool: :Cool!:

Posted

Duzi dziękują w imieniu swojego "Zwyciężca" :)

W ten weekend wybieramy się do grodu Kraka. Gdyby ktoś miał ochotę tam się z nami spotkać - zparaszamy :)

Fotki (te zaległe - np. z Chorwacji) już wkrótce :)

Posted

Kraków jest miastem uroczym, ale...

- Przepraszam gdzie mogę zaparkować?
- W lewo.
- Dziękuję.

- Gdzie Pan staje?
- Tu mnie skierowano...
- Źle Panu powiedziano. Proszę pojechać w prawo.
- Ale tam już byłem.
- Nie obchodzi mnie to. Tu nie wolno.

Po 30 minutach motania się po okolicach Ronda Czyżyńskiego znajdujemy miejsce parkingowe...

- Gdzie Pan staje?
- Na wyznaczonym miejscu parkingowym, Proszę Pani.
- Tu nie wolno.
- Dlaczego?
- Bo rodzina ma do mnie przyjechać i nie będzie miała gdzie zaparkować!!!

... (obelgi pod naszym adresem pomijam)

Jednym słowem Kraków stolicą goscinności z okazji 750-lecia lokacji :angryy:

Korkosmok był II doskonały - w efekcie czego zwolniliśmy miejsce parkingowe szybko.

Dziękujemy Koreczku.

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]Ogromne gratulacje[/FONT]

[IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif[/IMG]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][URL="http://tinypic.com/view.php?pic=2daarue"][IMG]http://tinypic.com/2daarue_th[/IMG][/URL][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]

Posted

Fotki wkrótce ;)

Na razie szykujemy się do wyjazdu na Włoski Klub Doga.

Fajnie by było gdyby jacyś Życzliwi potrzymali kciuki w niedzielę o 11.

Czyż nie jest warto liczyć na cud?

My liczymy, przekupując Korka darami z wołowiny oraz obietnicami dożywotnich wałówek :)

Zobaczymy...

Włochy :)

Posted

Wróciliśmy z Klubu Włoskiego.

I to w zasadzie tyle.

Bo chwalić nie za bardzo mamy się czym.

PS.1. Dziękujemy Iwonie i Jarkowi (PRIMO NOGERO) za wspólną podróż.

PS.2. Nobel była 2, Korkosmok 3

PS.3. Korek nie przepada za kuchnią sródziemnomorską :cool1: