simbik Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='jo-jo']Przynosze fantastyczne wieści! Na dzisiejszej wystawie w Szczecinie, Korek w klasie Młodzieży: [CENTER]I dosk, Zw.Mł, i tym samym spełnił wszystkie wymagania na [/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]!!!!!Młodzieżowego Championa Polski!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/B] :Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER][/QUOTE] [COLOR="Green"][SIZE="6"]Wielkie Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [/SIZE][/COLOR] A ja jeszcze dodam, że to pierwszy w tym roku (2007) pies w kolorku czarny/arlekin z tytułem Młodzieżowego Championa Polski :multi: ...stawki w tym roku bardzo duże, więc i ten tytuł dużo cenniejszy :lol: . Quote
MEGNUM Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [SIZE=4][COLOR=blue][B]GRATULACJE!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Ania-shira Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No brawo dla Korkusia:multi: Widzę że oczarował sędziów i tak wygrywa wszystko na wystawach :multi: Bardzo się cieszę i czekam na fotki. widac że Korek jest piękny i potrafi się pokazać :loveu: a jego potomstwa będzie jeszcze piękniejsze i również nagrody będzie zgarniać :laola: :bigcool: :Cool!: Quote
Nugatika Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Koreczku sliczny, ale sie nam rozszalales! :) super!!! ogromne gratulacje dla Duzych!!!!!! :) Quote
anea Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [B]GRATULUJĘ kolejnych sukcesów[/B] Mam nadzieje że spotkamy sie na wystawie w Warszawie Quote
idabo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 :laola: :laola: Koreczek się rozszalał i zgarnia wszystko!! I BARDZO DOBRZE!! gratuluję!! Quote
Sylvia_76 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Duzi dziękują w imieniu swojego "Zwyciężca" :) W ten weekend wybieramy się do grodu Kraka. Gdyby ktoś miał ochotę tam się z nami spotkać - zparaszamy :) Fotki (te zaległe - np. z Chorwacji) już wkrótce :) Quote
Sylvia_76 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Kraków jest miastem uroczym, ale... - Przepraszam gdzie mogę zaparkować? - W lewo. - Dziękuję. - Gdzie Pan staje? - Tu mnie skierowano... - Źle Panu powiedziano. Proszę pojechać w prawo. - Ale tam już byłem. - Nie obchodzi mnie to. Tu nie wolno. Po 30 minutach motania się po okolicach Ronda Czyżyńskiego znajdujemy miejsce parkingowe... - Gdzie Pan staje? - Na wyznaczonym miejscu parkingowym, Proszę Pani. - Tu nie wolno. - Dlaczego? - Bo rodzina ma do mnie przyjechać i nie będzie miała gdzie zaparkować!!! ... (obelgi pod naszym adresem pomijam) Jednym słowem Kraków stolicą goscinności z okazji 750-lecia lokacji :angryy: Korkosmok był II doskonały - w efekcie czego zwolniliśmy miejsce parkingowe szybko. Dziękujemy Koreczku. Quote
WinterGirl Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Ogromne gratulacje[/FONT] [IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][URL="http://tinypic.com/view.php?pic=2daarue"][IMG]http://tinypic.com/2daarue_th[/IMG][/URL][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER] Quote
Ania-shira Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No to gratulacje :multi: wszędzie sie spotkach ludzi niemiłych. Wy pokazaliście że nie wolno was lekceważyć i wygraliście II Lokatę :lol: :multi: :multi: Quote
halbina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A kiedy będą jakieś foteczki mojego ulubieńca?... :razz: Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Fotki wkrótce ;) Na razie szykujemy się do wyjazdu na Włoski Klub Doga. Fajnie by było gdyby jacyś Życzliwi potrzymali kciuki w niedzielę o 11. Czyż nie jest warto liczyć na cud? My liczymy, przekupując Korka darami z wołowiny oraz obietnicami dożywotnich wałówek :) Zobaczymy... Włochy :) Quote
Ania-shira Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :multi: Ja napewno będe trzymać kciuki z Korkusia aby wypadł rewelacyjnie :multi: :loveu: Quote
Nugatika Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 o kurcze jak Wam fajnie :) tez bym sie do Włoch wybrala :) my! my! bedziemy trzymac kciuki! :) Quote
simbik Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 My też będziemy trzymać kciuki :lol: , choć łatwo nie będzie ;) bo o tej samej porze będziemy prezentować się na ringu na Łotwie. Quote
halbina Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Trzymamy, zawsze trzymamy za Korkosmoka! Simbik, patrz na mój avatar teraz... :evil_lol: jakby podobny do Twojego... Quote
PANGEA Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No tak. Przyjechali Ci z Warszawki do cywilizowanego miasta i nawet zaparkowac nie potrafili:mad: . Ehhhh Kto Wam prawo jazdy dal:diabloti: Quote
moon_light Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 trzymalam ! a teraz czekam na jakies info od Was !! Quote
akard Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='moon_light']trzymalam ! a teraz czekam na jakies info od Was !![/quote] I ja trzymam! Quote
Sylvia_76 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wróciliśmy z Klubu Włoskiego. I to w zasadzie tyle. Bo chwalić nie za bardzo mamy się czym. PS.1. Dziękujemy Iwonie i Jarkowi (PRIMO NOGERO) za wspólną podróż. PS.2. Nobel była 2, Korkosmok 3 PS.3. Korek nie przepada za kuchnią sródziemnomorską :cool1: Quote
akard Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ja WAM bardzo gratuluję i Nobelkowi również:multi: Quote
Recommended Posts