idabo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 W takim razie ja jestem bardzo ciekawa kto był pierwszy:crazyeye: ...bo jak na moje oko to Korek jest naprawdę doskonałym dogiem (rozważam nawet czy się już dziś nie zapisać na potomstwo...) Quote
PIKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='idabo']W takim razie ja jestem bardzo ciekawa kto był pierwszy:crazyeye: .. [/quote] no wlasnie kto śmial? :crazyeye: Quote
Sylvia_76 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Moje Drogie, dzisiaj na poczatku drogi :Dog_run: Korka w klasie posredniej, stanął bardzo piękny pies Pani Doroty Kukli Yurij Moloseum. Tą drogą pozwalamy sobie przekazać serdeczne gratulacje. Teraz Korek sie relaksuje (konsumuje) i nabiera kondycji na Węgry :cool1: Jutro zamieszczę fotki z wystawy Quote
akard Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Sylvia_76']Moje Drogie, dzisiaj na poczatku drogi :Dog_run: Korka w klasie posredniej, stanął bardzo piękny pies Pani Doroty Kukli Yurij Moloseum. Tą drogą pozwalamy sobie przekazać serdeczne gratulacje. Teraz Korek sie relaksuje (konsumuje) i nabiera kondycji na Węgry :cool1: Jutro zamieszczę fotki z wystawy[/quote] Naprawde piekny Yurij...( niezle sie zlozylo, moze lepiej, ze to byl Yurij bo inaczej Draka z Koraskiem stali by razem do porownania :evil_lol: )Korasek rownie przepieknie sie prezentowal :loveu: . ja Wam kochani bardzo gratuluje, naprawdze serdecznie i z serducha :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania-shira Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Korek II doskonały to gratulacje :multi: Nastepnym razem będzie I lokata. Czekamy na fotki z wystawy Quote
MEGNUM Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No to ja Wam pokaże pięknego Korka: [IMG]http://images21.fotosik.pl/313/41306baba481cf9c.jpg[/IMG] oraz równie pięknego Yuriya: [IMG]http://images20.fotosik.pl/368/e407cb4e2862805d.jpg[/IMG] Jeśli dobrze się przyjrzycie to zobaczycie dlaczego Korek był II ... Bo zapomniał wziąć z domu jednego ucha:roflt: A tak naprawde to obudwaj panowie prześliczni. Gratulacje dla nich:) Quote
niunia32 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Sylwia gratulacje dla Korka!! a kto go wystawiał, Ty?? oba psy się pięknie prezentowały :) Korek fajnie jęzor wystawił na foteczce Quote
akard Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witajcie kofani :multi: :multi: Czy foteczki doszły? Quote
gapulina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nie no musze to napisac:lol: Wlasnie ogladalam na molosach glutki dogow:diabloti: i natknelam sie na korkowego romantycznego glutka...siedze tak sobie patrze, patrze.... a moja 3,5 letnia siostrzenica lezaca na lozku mowi: -Agusiuuuu to jest twoj koniiik???? -kochanie to nie jest konik -a co to jest???? -to jest taki piesek -no jak to piesek???przeciez widze ze to konik:loveu: Buziaki dla Korka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ruszamy na Węgry :cool1: Atrakcje się szykują niebywałe: dla nas palinka, dla Korkosmoka kiełbasy Pick; a przy okazji wpadniemy na 3 wystawy. Spróbujemy relacjonować wyjazd na bieżąco :dog: Quote
MEGNUM Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Sylvia_76']Ruszamy na Węgry :cool1: Atrakcje się szykują niebywałe: dla nas palinka, dla Korkosmoka kiełbasy Pick; a przy okazji wpadniemy na 3 wystawy. Spróbujemy relacjonować wyjazd na bieżąco :dog:[/quote] Trzymam kciuki:multi: Powodzenia:evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Muszę to przkazaać!! Korek na dzisiejszym CACIB'ie w Budapeszcie - [CENTER][B][COLOR=seagreen]I doskonały CAJC i Najlepszy Junior w Rasie !!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B] :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [COLOR=black][/COLOR] [/CENTER] Quote
akard Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='jo-jo']Muszę to przkazaać!! Korek na dzisiejszym CACIB'ie w Budapeszcie - [CENTER][B][COLOR=seagreen]I doskonały CAJC i Najlepszy Junior w Rasie !!!!![/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER] [/quote] [B][COLOR=red]Pięknie Kofany Koreczku:multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B] Quote
Ania-shira Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ja również Korokwi gratuluję :multi: :cool2: :bigcool: :laola: Quote
jo-jo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A ja mam już info z dnia dzisiejszego :loveu: Korek powtórzył wczorajszy sukces i znowu: [CENTER][B][COLOR=seagreen]I doskonały CAJC i Najlepszy Junior w Rasie !!!!![/COLOR][/B] :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER] Quote
akard Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 kofaniuni maluni. Jeszcze jedna powtórka i mamy młodzieżowego Ch. Węgier!!!!!! Quote
idabo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 :multi: ja wiedziałam, że tak będzie :P:Cool!: :bigcool: GRATULACJE:laola: Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='jo-jo']A ja mam już info z dnia dzisiejszego :loveu: Korek powtórzył wczorajszy sukces i znowu: [CENTER][B][COLOR=seagreen]I doskonały CAJC i Najlepszy Junior w Rasie !!!!![/COLOR][/B] :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER][/QUOTE] no, no, no Korek szalej i bardzo dobrze!!! Gratulacje ogromne!!! Quote
Ania-shira Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja również gratuluję brawo Korek :loveu: :multi: :cool2: :Cool!: :laola: Quote
jo-jo Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Moi Drodzy lepiej być nie mogło !! Tak więc Korek wraca dzisiaj do kraju jako: [CENTER][COLOR=seagreen][B]MŁODZIEŻOWY CHAMPION WĘGIER[/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU WĘGIER 2007 + II BIS JUNIOR[/B][/COLOR] [B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B] :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER] Quote
akard Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='jo-jo']Moi Drodzy lepiej być nie mogło !! Tak więc Korek wraca dzisiaj do kraju jako: [CENTER][COLOR=seagreen][B]MŁODZIEŻOWY CHAMPION WĘGIER[/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU WĘGIER 2007 + II BIS JUNIOR[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER] [/quote] [B][COLOR=navy]Bardzo, bardzo się cieszę!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Należało się jak nikomu. :loveu: Buziaki i mizianko dla Koreczka![/COLOR][/B] Quote
niunia32 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='jo-jo']Moi Drodzy lepiej być nie mogło !! Tak więc Korek wraca dzisiaj do kraju jako: [CENTER][COLOR=seagreen][B]MŁODZIEŻOWY CHAMPION WĘGIER[/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU WĘGIER 2007 + II BIS JUNIOR[/B][/COLOR] [B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B] :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [/CENTER][/QUOTE] super!! należało się to Korkowi!!! Quote
MEGNUM Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 KOREK:multi: Serdzeczne gratulacje dla Ciebie, hodowczyni Agnieszki i Sylwi oraz Andrzejowi:multi: :multi: :multi: Należao Wam sie naprawdę. Mizianka dla "malucha" i dajcie mu dobre mniam:cool3: Z tego miejsca również serdecznie garuluję całej polskiej reprezentacji :cool2: Quote
Recommended Posts