zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [B]Martini[/B] forum psysportowe jest bardzo fajne, dużo rad i zawsze można też się w każdej chwili spytać jak jakaś wątpliwości. Co do filmików to nie wiem czemu się nie odtwarzają- a masz te kodeki, które podawałam by ściągnąć sobie? Mi dla odmiany nie chodzi Twój link :-(
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zadziorny']Ten "Parkinson" to mnie powalił całkowicie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:. Ale dzięki temu mam znowu baaardzo czysty monitor :cool3: :eviltong: ;)[/QUOTE] hi hi mój znajomy zapodał taką nazwę i uważam pasuje wyśmienicie :lol:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zachraniarka']hi hi mój znajomy zapodał taką nazwę[/quote]No to, hihotko, niech znajomy teraz zapoda nazwę dla Team Serdel! :diabloti: Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu. Gdyby tak samo zareagowli onegdaj na wybór imienia dla mojego psa, to Lotka ciągle jeszcze byłaby Papisią... ;-) Czwórki na naszych przeszkodach są na wysokości 50 cm. Hopki można łatwo wykonać z rurek PVC - koszt jednej tak zrobionej hopki to ok. 30 zł. Nawet na jednej hopce można trochę potrenować. Jutro w południe otwierają zgłoszenia - mam Cię zgłosić, czy sama to zrobisz?
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Flaire']No to, hihotko, niech znajomy teraz zapoda nazwę dla Team Serdel! :diabloti: Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu. Gdyby tak samo zareagowli onegdaj na wybór imienia dla mojego psa, to Lotka ciągle jeszcze byłaby Papisią... ;-)[/QUOTE] Team Serdel :cool3: [quote name='Flaire']Czwórki na naszych przeszkodach są na wysokości 50 cm. Hopki można łatwo wykonać z rurek PVC - koszt jednej tak zrobionej hopki to ok. 30 zł. Nawet na jednej hopce można trochę potrenować. Jutro w południe otwierają zgłoszenia - mam Cię zgłosić, czy sama to zrobisz?[/QUOTE] 50 cm kurka to wyżej niż myślałam i moja mała, nie wytrenowana królewna ma tak wysoko skakać :placz: hopkę jakąś zmontuję tylko niech ten śnieg sobie precz pójdzie :angryy: A co do zgłoszeń to może mnie zgłoś, bo ja sama chyba się nie odważę- im więcej o tym myślę tym bardziej się boję :nerwy:
coztego Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Martini***'][COLOR=black][B]Zachraniarko[/B], dziękuję za podsunięcie mi pomysłu z poszukaniem odpowiedzi na moje egzystencjalne pytania na [URL="http://www.psysportowe.pl/"][COLOR=#800080]www.psysportowe.pl[/COLOR][/URL] [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/jump2.gif[/IMG][/COLOR][COLOR=black]Szczerze mówiąc to połowy z tego, co piszą tam ludzie nie rozumiem [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/cry.gif[/IMG] no cóż, nie ten poziom :evil_lol: , ba w ogóle inna kasta :diabloti: [/QUOTE] :evil_lol: Mam ten sam problem :evil_lol: Na wszelki wypadek się tam nie odzywam, tylko podczytuję od czasu do czasu ;) [quote name='Flaire']Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu.[/QUOTE] Bo Szorstkie Skubańce są bardzo odpowiednie i już wygrały konkurs :lol:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='coztego'] i już wygrały konkurs :lol:[/quote]Nie siej plotek, coztego - nic jeszcze nie wygrało! :mad: :mad: :mad: Czekamy nadal na tę super nazwę, która zniewoli nasze serca i wyobraźnie! :cool3: zach, dobra, zgłoszę Cię. 50 cm ma tę zaletę, że Ludwik musiałby się mocno schylić, żeby pod tym przeleźć - więc jeśli zna komendę HOP, czy jakąś podobną - to będzie skakał! ;-) Tor zerówkowy powinien być łatwy, ok. 14 przeszkód i jedna, max dwie zmiany stron... Dacie radę! :-)
Jura Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Flaire'] Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu. [/quote] A może Skubane Sztrykowańce ([B]INUŚ [/B]mam nadzieję, że wybaczysz czerpanie ze słownika tego okropnego człowieka, ale samo określenie "sztrykowaniec" bardzo mi sie podoba)
zadziorny Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='coztego'] Bo Szorstkie Skubańce są bardzo odpowiednie i już wygrały konkurs :lol:[/quote] Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong:
coztego Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zadziorny']Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] [B]zadziorny[/B], Ty jesteś dobry kolega, na Ciebie zawsze można liczyć :loveu: [B]zach[/B], co to jest 50 cm... Nawet ja przeskoczę 50cm ;) [B]Szorstkie Skubańce do boju!!![/B] :evil_lol:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zadziorny']Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong:[/quote] Może dotychczas - nie. Ale konkurs trwa. Skąd inąd mam zgłoszone do konkursu: Erdejlaki-Druciaki. :-) Nie wiem, jak zach - ale mnie jak dotąd najbardziej pasuje Team Serdel.
bos Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zadziorny']Muszę i ja kiedyś moim pasqdom taką fotę strzelić :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/quote] ....nie jesteś w stanie tego zrobić.......bo takie lusterko Ci się w aucie nie zmieści........:lol:
Kardusia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [B]Flaire [/B]- pytalam Ciebie co sądzisz o przyczynach śmierci Keirusi ? Czytałaś to co Tobie wysłałam ??? [B] Borsaf [/B]- leć na pocztę - był listonosz ;) :lol::lol::lol:
Kardusia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 poza tym [B]Flaire [/B]- proszę napisz jaki jest skład Waszej drużyny : jakie ludzie i jakie psy :lol:. Też podumam jak Was ochrzcić ;). Idę już spać :sleep2:... papa :bye: :scared:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Kardusia'][B]Flaire [/B]- pytalam Ciebie co sądzisz o przyczynach śmierci Keirusi ? Czytałaś to co Tobie wysłałam ??? [/quote]Kardusia, czytałam i nie mam pojęcia. Nadal mi na ukąszenie węża pasuje... Szczególnie, że miejsce ukąszenia jest typowe dla węży (pies poluje na węża i zostaje ukąszony w fafla). Podpytam się mojego weta, ale teraz jest na urlopie...
bos Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zachraniarka']hi hi mój znajomy zapodał taką nazwę i uważam pasuje wyśmienicie :lol:[/quote] [quote name='zadziorny'] [I]Ten "Parkinson" to mnie powalił całkowicie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:. Ale dzięki temu mam znowu baaardzo czysty monitor :cool3: :eviltong: ;-)[/I][/quote] ........i czekam na reakcję Basi z Psiego Chaosu........[B]zadziorny[/B]......że tak Ci sie określenie..Parkinson ....podoba.....a toż to Twoja najlepsza koleżanka ......i hodowca Parsonów.......:eviltong: :lol: :lol: Wyjedż lepiej do Kanady..........:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zadziorny']Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong:[/quote] Zadziorny albo po naszemu [B]"pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Kardusia']poza tym [B]Flaire [/B]- proszę napisz jaki jest skład Waszej drużyny : jakie ludzie i jakie psy :lol:. Też podumam jak Was ochrzcić ;).[/quote] No jak to? Ludzie to zach i ja, a psy - Misia, Lotka i Lord Ludwig! :-)
Martini*** Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote='Zachraniarka']Mi dla odmiany nie chodzi Twój link[/quote] [URL]http://video.google.com/videoplay?docid=-7122742812751280724&q=gast+martine+loots[/URL] już powinno działać ;) [quote='Coztego']Mam ten sam problem [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/latac.gif[/IMG]
Terry Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Magicnesca']Zadziorny albo po naszemu [B]"pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Magicnesca , kocham ten jezyk :evil_lol: .
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='coztego'][B]zach[/B], co to jest 50 cm... Nawet ja przeskoczę 50cm ;) [B]Szorstkie Skubańce do boju!!![/B] :evil_lol:[/QUOTE] Ja też, ale czy Ludwik skoczy? Ja się boję, że jak się rozpędzi to będzie brał przeszkody na klatę :evil_lol: hi hi w ogóle ten start w zawodach po tym jak ćwiczyłam raz pół roku temu przez tydzień na 10 cm tyczkach to trochę świrnięty pomysł. Ale przynajmniej będzie wesoło :D [quote name='Magicnesca']Zadziorny albo po naszemu [B]"pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/QUOTE] REWELACJA! Kocham ten język! [quote name='Martini***'][URL]http://video.google.com/videoplay?docid=-7122742812751280724&q=gast+martine+loots[/URL] już powinno działać ;)[/QUOTE] [B]Martini[/B] on ma założonego teletaka, czyli obrożę elektryczną. A przy okazji to ten pies rewelacja!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jest po prostu bombowy, ciekawe czy Gosia widziała ten film. Mają w sobie maliny to COŚ :p
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zachraniarka']hi hi w ogóle ten start w zawodach po tym jak ćwiczyłam raz pół roku temu przez tydzień na 10 cm tyczkach to trochę świrnięty pomysł.[/quote]Pomysł świrnięty więcej jak trochę ;-), ale te tyczki były na 20 cm, nie 10 :eviltong: .
zadziorny Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Magicnesca']Zadziorny albo po naszemu [B]"pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] Dla mnie bomba :multi:, nie wiem tylko czy warszawsko-gdańska drużyna chciałaby taką nazwę nosić :cool3: :eviltong: ;)
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Flaire']ale te tyczki były na 20 cm, nie 10 :eviltong: .[/QUOTE] znaczy się mamy jeszcze 30 do nadrobienia :diabloti:
Minio Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Jura'][B]Minio[/B], dzięki za fotki. Ale macie fajnie. Niestety u nas już nie pada śnieg, ale deszcz i jest najohydniej jak można. Sucz klapł totalnie, nawet przespała godzinę serwowania michy. Wczoraj było totalne wariactwo w śniegu. Dzisiaj też. I szkolenie w nietypowych warunkach przy drodze, bo teren, gdzie zwykle ćwiczymy zaśnieżony. Przewodnicy z psami przy nodze stali w rządku. Ja wyszłam przed ten rząd, Fredzia została tak, że mnie nie widziała. Po przywołaniu "Do mnie" mój genialny pies, dał gazu najkrótszą drogą, tzn. pomiędzy przewodnikiem i psem, którzy stali przed nią . Strasznie lubię to chodzenie na szkolenia i w ogóle robienie czegoś z psem. Nie wszyscy rozumieją po co szkolę taką starą krowę, (która niestety nie jest i nie będzie w pełni psem posłusznym). :evil_lol: Fredzia też uwielbia szkolenia, w imię parówek :evil_lol: i trochę dlatego, że razem nam wesoło.[/quote] [B]Jura [/B]Ja Ciebie roazumiem. Też zamierzam szkolić starą krowę. :lol: Zapraszam na specery po mareckich lasach.
Minio Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Flaire']Kardusia, czytałam i nie mam pojęcia. Nadal mi na ukąszenie węża pasuje... Szczególnie, że miejsce ukąszenia jest typowe dla węży (pies poluje na węża i zostaje ukąszony w fafla). Podpytam się mojego weta, ale teraz jest na urlopie...[/quote] Nie wiem za bardzo o co chodzi ale jesli w rejonie Polski to może być tylko żmija . Węży u nas groźnych nie ma, a żmij całkiem sporo.
Recommended Posts