zadziorny Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Północ minęła więc czas na "pościelówy" :evil_lol: :eviltong:. Pooooszłaaaaa :cool3: :loveu:
zadziorny Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No, szampany już chyba wszystkie wystrzeliły :cool3: [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/1296/newyearanimwt6.gif[/IMG]
Flaire Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Moje sucze były dzielne, więc dostały teraz gryzaczki! :-) Muszę powiedzieć, że widok z mojego okna był (i nadal jest) piękny! Mieszkam na 8 pietrze z szeroką panoramą... [IMG]http://www1.minn.net/~dchristo/Fireworks/fire4.gif[/IMG]
zadziorny Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja mam z okna widok na całą panoramę miasta i na rynek :cool3:. Ależ walą fajerwerki :cool3: :multi: :cool1:
rita60 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]zadziorny [/B]muzyka piekna,tylko szkoda,ze nie ma drugiej połowki:oops:
Flaire Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='zadziorny']Ja mam z okna widok na całą panoramę miasta i na rynek :cool3:. Ależ walą fajerwerki :cool3: :multi: :cool1:[/quote] U mnie jeszcze na dodatek strzelają tuż pod blokiem... Trochę mi to wygląda niebezpiecznie, bo kilka rakiet o mało na balkonach nie wylądowało, w tym jedna na moim. Już tak kiedyś miałam kilka lat temu...
Jura Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [SIZE=5][B]Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich. [/B][SIZE=2]Rita, gratki za wstrzelenie się w czas:00:00 [/SIZE] [/SIZE]
borsaf Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 U nas powoli juz huki zamierają. Wyczerpały sie zapasy. Piesy śpią jak zabite. Wygimnastykowały sie razem to teraz fajerwerków nie słyszą. Zresztą impra byla chyba głosniejsza niz te huki za oknem. Powoli kończy sie ta zwariowana noc. Dziewczynki juz w łózkach, chlopaki dla fasonu jeszcze ogladaja tv. Ja chyba przez cały rok będe odgruzowywać chatę:mad: Wszedzie serpentyny, baloniki, rzeczy fruwaja po całym pokoju...no, najazd Hunnów:lol: Dobrej nocy zyczę, idę lulu, piżamke juz mam tylko ząbki umyję i sie wyciagne z książeczka na dobranoc. [SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Szczęsliwego Nowego Roku![/B][/COLOR][/SIZE]
zadziorny Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]Jura[/B], jakbyś opróżniła wcześniej skrzynkę mailową to również otrzymałabyś fajną muzykę :cool3: :roll: :razz:
Abi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [SIZE=5][COLOR=lime]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, 2007 TO NAPEWNO BEDZIE NAJLEPSZY ROK SPOSROD TYCH, KTORE JUZ MINELY[/COLOR][/SIZE]:laola: :drinking:
jovanna Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 moja Angie biedna pod biurkiem siedzi :( kota glucha wiec jej to zwisa ze wala jak opetani pod moimi oknami...:D:cool3:
rita60 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochani sorry przyszli sasiedzi z zyczeniami i nie tylko;) mysle,ze to troche potrwa. Bawcie sie dobrze i trzymajcie cieplutko w tym Nowym Roku.Jak wyjda o normalnej godzinie i to zajrze do was jeszcze.
zadziorny Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ja zmykam spać, bo rano mi trza do pracusi zasuwać :roll: :shake:. Dobranoc wszystkim :sleep2:
coztego Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Flaire']coztego, iFelíz ano nuevo![/QUOTE] [B]Flaire[/B], tak to każde dziecko potrafi, ja chciałam bardziej od siebie napisać :p Poszło :) Pies jeszcze szczeka, ale już nieznacznie.... Najgorsze mamy za sobą, już tylko pojedyncze bumy słuchać. Zmęczyłam się, chyba jej zapodam jakąś chemię w przyszłym roku :shake: A przy okazji zauwazyłam, kiedy Kreśka ziała na moich kolanach, że ma zaczerwienioną wargę z jednej strony :hmmmm: Muszę się temu przyjżeć :roll:
coztego Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dobranoc [B]zadziorny[/B]!!! Miłych snów, niech Ci się przyśni Nowy Rok :)
Flaire Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A oto nasza Sylwestrowa imprezka: :-) [IMG]http://www.std.org/~hania/misia/sylwester2006.jpg[/IMG] Pieski rozłożone na moim łóżku gryzą gryzaczki od Cioci Mokki. Locia grzecznie swój konsumuje, a Misia zaświniła mi całą narzutę. :mad: Ale spoko, zanim skończy, to posprząta każdziusieńki z tych okruszków - i jeszcze kilka Locinych również. Na to można z nią liczyć! :evil_lol:
jovanna Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 wlasnie uroczyscie powiesilam nasz beaglowy kalendarz na scianie ;)
Flaire Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='coztego'][B]Flaire[/B], tak to każde dziecko potrafi, ja chciałam bardziej od siebie napisać :p [/quote]Ależ to jest baaardzo ode mnie! :evil_lol:
Ziomalka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Powiedziałam Ziomalowi, że masz być jak bulterier, jak Tommy Lee Jones w "Ściganym", a on odpowiedział: HAU,HAU! BĘDĘĘĘĘĘ!!!!:multi: :laola: :laola: Nooo, niestety, nie był, ale bardzo się starał!:multi: Zadziorny , lekkiej pracy tego noworocznego dzionka!!!:cool1:
coztego Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Biedny Ziomal :shake: :lol: Kreśka wykończona imprezą padła, tylko kota jej spać nie daje. Malizna dopiero się rozkręca :evil_lol: Zaraz skoczę sukę odsikać, niech śpi do południa :p
coztego Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No i co? Pospali wszyscy :roll: No to ja też idę spać, dobranoc :p
Flaire Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='coztego']No i co? Pospali wszyscy :roll:[/quote] :evil_lol:
Flaire Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='coztego']No i z czego się chichrasz? :razz:[/quote] Nie chichram - śpię! :sleeping:
coztego Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Teraz już naprawdę idę spać, bo w przeciwnym razie, rano będe miała oczy do wymiany... :roll: Dobranoc Chichraki ;)
Recommended Posts