Flaire Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A tak z innej beczki, wczoraj byłam z psicami na wieczornym treningu agility... Potrenowałyśmy sobie! :evil_lol: Dzisiaj ja nie mogę się ruszać, a psy jeszcze się nie obudziły! Szczególnie dumna byłam z Lotki - na prawdę daje sobie radę coraz lepiej! :-)
zachraniarka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='zadziorny']Ależ ma :roll:. Taki półprecelek :cool3: :evil_lol: ;)[/QUOTE] Półprecelek to nie precelek hi hi [quote name='Gosia_i_Luka']2) Zach - super stronka, filmiki po prostu miodzio, przywołanie bez skoku - rewelka, genialne zmiany pozycji, chodzonko jak zwykle na szóstkę, aż mi się smutno zrobiło, że nie mogę tego na razie zobaczyć na żywo... :placz:[/QUOTE] Dzięki za pochwały na temat stronki i filmików, choć one wcale nie takie miodzio, ale za to do bólu prawdziwe, wszystkie błędy na dłoni.. a ten trening wcale nie należał do udanych.. Jeżeli chodzi o przywołanko to kilka rad od Manharta zlikwidowało nam skoki i zderzenia, ale za to pojawiają się krzywe siady, za które będę musiała po świętach się zabrać.. Co do chodzenia to akurat jak na Ludwika to było na 4-.. Strasznie się pchał na mnie tego dnia, czasem tak mocno, że nie szedł równolegle tylko krzywo. Nie wiedziałam w czym rzecz dopóki nie zobaczyłam filmików.. Ja ostatnio ćwiczę z nim na spacerkach, gdzie nie mam kamizeli i on mocno sobie zakodował patrzenie w moją twarz i teraz na treningu biedaczek miał problem, bo mu puszka z piłką twarz moją zasłaniała. Także piłkowa puszka idzie won co by szorstki mógł sobie spokojnie chodzić obok mnie, a nie na mnie.. Jeszcze aport mi się pokopał, bo Ludwik przez te cholerne zęby stracił na dynamice :placz: :placz: :placz: Jedyne co mnie podnosi na duchu to te zmiany pozycji, fajskie są :D [B]Gosia[/B] a kiedy my pogadamy o tych manhartowych mali? Musimy się spotkać! Jakby co to mi czwartek na trym-party jak najbardziej pasuje, dzień wcześniej i dzień później też :) [B]Anisha[/B] specjalnie dla Ciebie zaraz po świętach wywale telefon gdzieś za okno co by mnie nigdzie nie ściągneli alarmowo :lol: A ja mam za sobą pierwszy wypad na świąteczne zakupy.. No i po długich kontemplacjach mam załatwione dwie osoby. Umówiłam moją mamę i babcię do salonu piękności na cykl zabiegów odnawiających, upiększających, relaksujących. Zaczynają od pierwszego tygodnia Nowego Roku. Kurcze, aż im zazdroszczę ;) Myślicie, że będą zadowolone z prezentu?
niedzwiedzica Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Zach-ja na ich miejscu byłabym zadowolona ;) jeśli się prezent nie spodoba,zawsze mozesz sama go "zuzyć " :diabloti: Mam dziś "lenia"..nic mi się nie chce ..na dodatek neostrada cos szwankuje, na linii tel.trzeszczy, połączenie ciagle szlag trafia..i tak na zmiane-mam net, nie mam, mam itd itp:angryy:
Nitencja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No to tez jest ciekawe : [URL]http://www.fci.be/uploaded_files/cir%20125%20pedigrees%20et%20juges%20CKC.doc[/URL]
Flaire Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Nitencja']No to tez jest ciekawe : [URL]http://www.fci.be/uploaded_files/cir%20125%20pedigrees%20et%20juges%20CKC.doc[/URL][/quote] Tak, bardzo :crazyeye: , ale to już widziałam, bo ZKwP wydał już odpowiedni komunikat. Szczególnie chyba nieprzyjemne dla właścicieli ras rodem z Kanady... :-(
Nitencja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ponizej wersja kanadyjska : [URL]http://www.ckc.ca/en/Default.aspx?tabid=201&NewsID=90&prevID[/URL]= [URL]http://www.ckc.ca/en/Default.aspx?tabid=201&NewsID=90&prevID[/URL]=
coztego Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Flaire']A co do Łodzi, to... jakby to ująć... no... mój brat się żeni na początku maja, więc ja będę w USA. :placz: ;)[/QUOTE] Ty jakaś dziwna jesteś? :razz: Ślub Brata jest ważniejszy od wystawy? :crazyeye: :mad: ;) Pamiętaj, żeby mu od dogomaniaków dobrze pożyczyć (to ten sam Brat, który był w Spodku?) Własnie przypełzły nad mój dom jakieś okropne chmurzyska, jakże by mogło być inaczej, skoro zaraz muszę wyjść na spacer z Dingo, a potem chcę skoczyć do miasta na małe prezencikowe zakupki... :roll: A jeszcze się pochwalę dzisiejszym odkryciem "kulinarnym": czekolada mleczna miętowa marki Wedel :loveu:
Anisha Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Przyszedł do mnie trymer z USA! :multi: Przyszedł prosto do skrzynki, żadnych ceł, żadnego VAT-u! :multi: Na kopercie napisali (ten kto wysyłał tak napisał), że Total Value jest 20 dolców (czyli zaniżyli :multi: ) i może dlatego nie musiałam nic płacić! :multi: Super! Ależ się cieszę!! :multi: :multi: Z wieści gorszych - dołączam do grona tych z auto-problemami. :-( Mam samochód trzydrzwiowy, to znaczy miałam do wczoraj wieczorem... dzisiaj mam już dwudrzwiowy. Zamek od strony pasażera już od dawna był popsuty (kiedyś w ciągu jednego miesiąca dwa razy ukradli mi radio :angryy: i przy okazji rozwalili zamek) od zewnątrz, ale od środka wszystko grało. Wczoraj coś chrupnęło i już się w ogóle tych drzwi nie da otworzyć z żadnej strony :shake: . Jeśli miałabym wziąć jakiegoś pasażera to musiałby przełazić od drzwi kierowcy, nad wajchą zmiany biegów... Albo od bagażnika. :diabloti: [B]Gdańszczanki [/B]kochane :loveu: , wygląda na to, że czwartek po świętach jest dobry dla wszystkich! To co, umawiamy się na czwartek? :fadein:
Ali26762 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jeśli czwartek, to ja mogłabym max. do 21:00, bo potem nie miałby kto mnie odebrać. Inaczej w sobotę, wówczas TZ nie musi rano wstawać do pracy, więc mogłabym dłużej posiedzieć.
Fuka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [B]Anisha[/B], znam to szczęście! :lol: To cudowny moment, a'propos koperty na moich pearsonach napisano prawdziwa cenę i też nie płaciłam cła:multi:
Gosia_i_Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No ja niestety mogę tylko w czwartek i też nie zamierzam wracać do domu w nocy. ;) Ale, kurczę, mam już taki głód spotkań psiarskich, że błagam, niech to będzie czwartek! ;) Ali, będę mogła się z Wami zabrać? Postawię dobre wino. :cool3: Będę bez białej.
Gosia_i_Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 zach, nie byłabyś sobą, jakbyś u Ludwika żadnych błędów nie widziała. :cool3: Ale naprawdę jest duży postęp, nie zapominaj, że ja go dawno nie widziałam. Szczególnie mi się jeszcze podoba zwrot na pierwszym filmiku.
Ali26762 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']No ja niestety mogę tylko w czwartek i też nie zamierzam wracać do domu w nocy. ;) Ale, kurczę, mam już taki głód spotkań psiarskich, że błagam, niech to będzie czwartek! ;) Ali, będę mogła się z Wami zabrać? Postawię dobre wino. :cool3: Będę bez białej.[/QUOTE] Będę jechała kolejką :evil_lol:
Gosia_i_Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No ale wspominałaś, że wracasz z Andrzejem - też kolejką? ;) To będzie naprawdę dobre wino. :evil_lol: W każdym bądź razie nawet jeśli jedziesz kolejką, to umówmy się może gdzieś na dworcu, bo ja wogóle nie znam Gdyni... :roll: tzn. już na miejscu na dworcu, w Gdyni
zachraniarka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Anisha'][B]Gdańszczanki [/B]kochane :loveu: , wygląda na to, że czwartek po świętach jest dobry dla wszystkich! To co, umawiamy się na czwartek? :fadein:[/QUOTE] Mi pasuje! :D [quote name='Ali26762']Jeśli czwartek, to ja mogłabym max. do 21:00, bo potem nie miałby kto mnie odebrać.[/QUOTE] Skąd odebrać? No dziewczyny nie przesadzajmy, jesteśmy przecież dorosłe, a miasto należy do nas :razz: [quote name='Gosia_i_Luka']Szczególnie mi się jeszcze podoba zwrot na pierwszym filmiku.[/QUOTE] No to jest fakt, zwroty też mi się podobają, rychłe są :cool3: :cool3:
Ali26762 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']No ale wspominałaś, że wracasz z Andrzejem - też kolejką? ;) To będzie naprawdę dobre wino. :evil_lol: W każdym bądź razie nawet jeśli jedziesz kolejką, to umówmy się może gdzieś na dworcu, bo ja wogóle nie znam Gdyni... :roll: tzn. już na miejscu na dworcu, w Gdyni[/QUOTE] Nie ma sprawy, możemy się umówić na dworcu. Wracać będziemy też kolejką do Wrzeszcza, a stamtąd odbierze nas Andrzej.
Anisha Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Moje drogie [B]kobiety z Gdańska[/B]- w takim razie zarządzam czwartek po świętach :lol: ! Umawiamy się na 16.00, żeby nikt nie [U]musiał[/U] wracać po nocy, ale oczywiście [U]możecie[/U] wracać jak tylko późno chcecie :loveu: . Możecie zostać aż Wam psiarskie spotkanie zbrzydnie i wyjdzie bokiem - albo aż padniemy nad pustymi kaloriami :evil_lol: . [B]Zach, Ali[/B], a Wy solo czy w komplecie z kudłatymi facetami? :cool3: :multi: (Oczywiście kudłate są zaproszone - jak pisałam wcześniej :loveu: )
Ali26762 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ja chyba z kudłatym, bo mamy nie ma, a on o 19:00 wychodzi na spacer. Jak chłop będzie w pracy to nie będzie miał go kto wyprowadzić...
Flaire Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A ja proszę o kciukasy dogomaniackie jutro ok. 11:15. Lotce odrosły krzywe rzęski, oczko znów zaczęło cieknąć i jutro doktor Garncarz będzie te rzęsy "wymrażał".
Ali26762 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 To ja już zaciskam mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Flaire Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Najukochańsza moja Misiuniu! W dniu Twoich szóstych urodzin, życzę Ci duuużo słonecznych plam do wylegiwania się, problemów szkoleniowych do rozwiązywania, tuneli i krzaczorów do przebijania się i przede wszystkim - duuuużo smakołyków! Jesteś moim naj naj najukochańszym pieseniem! P.S. Jeszcze Ci życzę, żeby Lotka Ci za bardzo nie dokuczała - tylko tyle, ile chcesz! ;-)
INA Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jeszcze bez kawki ale z życzeniami dla dostoniej szećciolatki- :razz: [SIZE=5][COLOR=darkorange]Misu kofana duuużo zdrówka, mizanka, pełną miskę smakołyków i wiele, wiele słonecznych dni, żeby zawsze było tak jak teraz jest.:loveu: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange]tego Ci życzy Ciocia Alina i Viguś:tort: :BIG: :tort: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :bday: :buzi: :x-mas: [/COLOR][/SIZE]
Mokka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Miśka, no kurczę, ale Ty stara d... już jesteś :evil_lol: Wsyćkiego najlepszego od Leonka i Moni [SIZE=1][COLOR=lightblue](Gapa z Tosią też się dołożą do życzeń, ale z dystansem i pewną nieśmiałością ;) ).[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE] :laola: [SIZE=1][COLOR=#add8e6] :new-bday: :tort: [/COLOR][/SIZE]
INA Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 za Lotkę - kciukasy:kciuki: aby do Gwiazdorka oczko było zdrowe coby prezenty - dobrze mogła obejrzeć...:cool3: :loveu: Ja się wkurzam na Vigo i modlę, żeby u weta na same Święta nie wylądował..Wczoraj po zabawach i harcach ze swoim kolegą wodołzem -Borysem - postanowił zażyć kąpieli w jeziorze , popluskał się popływał napił ile tylko można było i po moim 10 przywołaniu wrócił szcześliwy :mad: :mdleje: - wszystko byłoby ok gdyby Vigo nie przeziębiał się swojego czasu.. teraz muszę mieć chłopaka na oku:shake: dostał już dawkę Rutinoscorbinu:cool1:
Recommended Posts