Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

A tak z innej beczki, wczoraj byłam z psicami na wieczornym treningu agility... Potrenowałyśmy sobie! :evil_lol: Dzisiaj ja nie mogę się ruszać, a psy jeszcze się nie obudziły! Szczególnie dumna byłam z Lotki - na prawdę daje sobie radę coraz lepiej! :-)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zadziorny']Ależ ma :roll:. Taki półprecelek :cool3: :evil_lol: ;)[/QUOTE]

Półprecelek to nie precelek hi hi

[quote name='Gosia_i_Luka']2) Zach - super stronka, filmiki po prostu miodzio, przywołanie bez skoku - rewelka, genialne zmiany pozycji, chodzonko jak zwykle na szóstkę, aż mi się smutno zrobiło, że nie mogę tego na razie zobaczyć na żywo... :placz:[/QUOTE]

Dzięki za pochwały na temat stronki i filmików, choć one wcale nie takie miodzio, ale za to do bólu prawdziwe, wszystkie błędy na dłoni.. a ten trening wcale nie należał do udanych..

Jeżeli chodzi o przywołanko to kilka rad od Manharta zlikwidowało nam skoki i zderzenia, ale za to pojawiają się krzywe siady, za które będę musiała po świętach się zabrać.. Co do chodzenia to akurat jak na Ludwika to było na 4-.. Strasznie się pchał na mnie tego dnia, czasem tak mocno, że nie szedł równolegle tylko krzywo. Nie wiedziałam w czym rzecz dopóki nie zobaczyłam filmików.. Ja ostatnio ćwiczę z nim na spacerkach, gdzie nie mam kamizeli i on mocno sobie zakodował patrzenie w moją twarz i teraz na treningu biedaczek miał problem, bo mu puszka z piłką twarz moją zasłaniała. Także piłkowa puszka idzie won co by szorstki mógł sobie spokojnie chodzić obok mnie, a nie na mnie.. Jeszcze aport mi się pokopał, bo Ludwik przez te cholerne zęby stracił na dynamice :placz: :placz: :placz: Jedyne co mnie podnosi na duchu to te zmiany pozycji, fajskie są :D

[B]Gosia[/B]
a kiedy my pogadamy o tych manhartowych mali? Musimy się spotkać!
Jakby co to mi czwartek na trym-party jak najbardziej pasuje, dzień wcześniej i dzień później też :)

[B]Anisha[/B]
specjalnie dla Ciebie zaraz po świętach wywale telefon gdzieś za okno co by mnie nigdzie nie ściągneli alarmowo :lol:

A ja mam za sobą pierwszy wypad na świąteczne zakupy.. No i po długich kontemplacjach mam załatwione dwie osoby. Umówiłam moją mamę i babcię do salonu piękności na cykl zabiegów odnawiających, upiększających, relaksujących. Zaczynają od pierwszego tygodnia Nowego Roku. Kurcze, aż im zazdroszczę ;) Myślicie, że będą zadowolone z prezentu?

Posted

Zach-ja na ich miejscu byłabym zadowolona ;) jeśli się prezent nie spodoba,zawsze mozesz sama go "zuzyć " :diabloti:
Mam dziś "lenia"..nic mi się nie chce ..na dodatek neostrada cos szwankuje, na linii tel.trzeszczy, połączenie ciagle szlag trafia..i tak na zmiane-mam net, nie mam, mam itd itp:angryy:

Posted

[quote name='Nitencja']No to tez jest ciekawe :
[URL]http://www.fci.be/uploaded_files/cir%20125%20pedigrees%20et%20juges%20CKC.doc[/URL][/quote]
Tak, bardzo :crazyeye: , ale to już widziałam, bo ZKwP wydał już odpowiedni komunikat.

Szczególnie chyba nieprzyjemne dla właścicieli ras rodem z Kanady... :-(

Posted

ponizej wersja kanadyjska :
[URL]http://www.ckc.ca/en/Default.aspx?tabid=201&NewsID=90&prevID[/URL]=

[URL]http://www.ckc.ca/en/Default.aspx?tabid=201&NewsID=90&prevID[/URL]=

Posted

[quote name='Flaire']A co do Łodzi, to... jakby to ująć... no... mój brat się żeni na początku maja, więc ja będę w USA. :placz: ;)[/QUOTE]
Ty jakaś dziwna jesteś? :razz: Ślub Brata jest ważniejszy od wystawy? :crazyeye: :mad:
;) Pamiętaj, żeby mu od dogomaniaków dobrze pożyczyć (to ten sam Brat, który był w Spodku?)

Własnie przypełzły nad mój dom jakieś okropne chmurzyska, jakże by mogło być inaczej, skoro zaraz muszę wyjść na spacer z Dingo, a potem chcę skoczyć do miasta na małe prezencikowe zakupki... :roll:

A jeszcze się pochwalę dzisiejszym odkryciem "kulinarnym": czekolada mleczna miętowa marki Wedel :loveu:

Posted

Przyszedł do mnie trymer z USA! :multi: Przyszedł prosto do skrzynki, żadnych ceł, żadnego VAT-u! :multi: Na kopercie napisali (ten kto wysyłał tak napisał), że Total Value jest 20 dolców (czyli zaniżyli :multi: ) i może dlatego nie musiałam nic płacić! :multi: Super! Ależ się cieszę!! :multi: :multi:

Z wieści gorszych - dołączam do grona tych z auto-problemami. :-( Mam samochód trzydrzwiowy, to znaczy miałam do wczoraj wieczorem... dzisiaj mam już dwudrzwiowy. Zamek od strony pasażera już od dawna był popsuty (kiedyś w ciągu jednego miesiąca dwa razy ukradli mi radio :angryy: i przy okazji rozwalili zamek) od zewnątrz, ale od środka wszystko grało. Wczoraj coś chrupnęło i już się w ogóle tych drzwi nie da otworzyć z żadnej strony :shake: . Jeśli miałabym wziąć jakiegoś pasażera to musiałby przełazić od drzwi kierowcy, nad wajchą zmiany biegów... Albo od bagażnika. :diabloti:

[B]Gdańszczanki [/B]kochane :loveu: , wygląda na to, że czwartek po świętach jest dobry dla wszystkich! To co, umawiamy się na czwartek? :fadein:

Posted

Jeśli czwartek, to ja mogłabym max. do 21:00, bo potem nie miałby kto mnie odebrać. Inaczej w sobotę, wówczas TZ nie musi rano wstawać do pracy, więc mogłabym dłużej posiedzieć.

Posted

[B]Anisha[/B], znam to szczęście! :lol: To cudowny moment, a'propos koperty na moich pearsonach napisano prawdziwa cenę i też nie płaciłam cła:multi:

Posted

No ja niestety mogę tylko w czwartek i też nie zamierzam wracać do domu w nocy. ;)
Ale, kurczę, mam już taki głód spotkań psiarskich, że błagam, niech to będzie czwartek! ;)
Ali, będę mogła się z Wami zabrać? Postawię dobre wino. :cool3:
Będę bez białej.

Posted

zach, nie byłabyś sobą, jakbyś u Ludwika żadnych błędów nie widziała. :cool3:
Ale naprawdę jest duży postęp, nie zapominaj, że ja go dawno nie widziałam. Szczególnie mi się jeszcze podoba zwrot na pierwszym filmiku.

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']No ja niestety mogę tylko w czwartek i też nie zamierzam wracać do domu w nocy. ;)
Ale, kurczę, mam już taki głód spotkań psiarskich, że błagam, niech to będzie czwartek! ;)
Ali, będę mogła się z Wami zabrać? Postawię dobre wino. :cool3:
Będę bez białej.[/QUOTE]
Będę jechała kolejką :evil_lol:

Posted

No ale wspominałaś, że wracasz z Andrzejem - też kolejką? ;) To będzie naprawdę dobre wino. :evil_lol:

W każdym bądź razie nawet jeśli jedziesz kolejką, to umówmy się może gdzieś na dworcu, bo ja wogóle nie znam Gdyni... :roll:
tzn. już na miejscu na dworcu, w Gdyni

Posted

[quote name='Anisha'][B]Gdańszczanki [/B]kochane :loveu: , wygląda na to, że czwartek po świętach jest dobry dla wszystkich! To co, umawiamy się na czwartek? :fadein:[/QUOTE]

Mi pasuje! :D

[quote name='Ali26762']Jeśli czwartek, to ja mogłabym max. do 21:00, bo potem nie miałby kto mnie odebrać.[/QUOTE]

Skąd odebrać? No dziewczyny nie przesadzajmy, jesteśmy przecież dorosłe, a miasto należy do nas :razz:

[quote name='Gosia_i_Luka']Szczególnie mi się jeszcze podoba zwrot na pierwszym filmiku.[/QUOTE]

No to jest fakt, zwroty też mi się podobają, rychłe są :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']No ale wspominałaś, że wracasz z Andrzejem - też kolejką? ;) To będzie naprawdę dobre wino. :evil_lol:

W każdym bądź razie nawet jeśli jedziesz kolejką, to umówmy się może gdzieś na dworcu, bo ja wogóle nie znam Gdyni... :roll:
tzn. już na miejscu na dworcu, w Gdyni[/QUOTE]
Nie ma sprawy, możemy się umówić na dworcu. Wracać będziemy też kolejką do Wrzeszcza, a stamtąd odbierze nas Andrzej.

Posted

Moje drogie [B]kobiety z Gdańska[/B]- w takim razie zarządzam czwartek po świętach :lol: !
Umawiamy się na 16.00, żeby nikt nie [U]musiał[/U] wracać po nocy, ale oczywiście [U]możecie[/U] wracać jak tylko późno chcecie :loveu: . Możecie zostać aż Wam psiarskie spotkanie zbrzydnie i wyjdzie bokiem - albo aż padniemy nad pustymi kaloriami :evil_lol: .
[B]Zach, Ali[/B], a Wy solo czy w komplecie z kudłatymi facetami? :cool3: :multi: (Oczywiście kudłate są zaproszone - jak pisałam wcześniej :loveu: )

Posted

A ja proszę o kciukasy dogomaniackie jutro ok. 11:15. Lotce odrosły krzywe rzęski, oczko znów zaczęło cieknąć i jutro doktor Garncarz będzie te rzęsy "wymrażał".

Posted

Najukochańsza moja Misiuniu!

W dniu Twoich szóstych urodzin, życzę Ci duuużo słonecznych plam do wylegiwania się, problemów szkoleniowych do rozwiązywania, tuneli i krzaczorów do przebijania się i przede wszystkim - duuuużo smakołyków! Jesteś moim naj naj najukochańszym pieseniem!

P.S. Jeszcze Ci życzę, żeby Lotka Ci za bardzo nie dokuczała - tylko tyle, ile chcesz! ;-)

Posted

Jeszcze bez kawki ale z życzeniami dla dostoniej szećciolatki- :razz:
[SIZE=5][COLOR=darkorange]Misu kofana duuużo zdrówka, mizanka, pełną miskę smakołyków i wiele, wiele słonecznych dni, żeby zawsze było tak jak teraz jest.:loveu: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]tego Ci życzy Ciocia Alina i Viguś:tort: :BIG: :tort: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :bday: :buzi: :x-mas: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Miśka, no kurczę, ale Ty stara d... już jesteś :evil_lol:

Wsyćkiego najlepszego od Leonka i Moni [SIZE=1][COLOR=lightblue](Gapa z Tosią też się dołożą do życzeń, ale z dystansem i pewną nieśmiałością ;) ).[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE]
:laola: [SIZE=1][COLOR=#add8e6] :new-bday: :tort: [/COLOR][/SIZE]

Posted

za Lotkę - kciukasy:kciuki: aby do Gwiazdorka oczko było zdrowe coby prezenty - dobrze mogła obejrzeć...:cool3: :loveu:

Ja się wkurzam na Vigo i modlę, żeby u weta na same Święta nie wylądował..Wczoraj po zabawach i harcach ze swoim kolegą wodołzem -Borysem - postanowił zażyć kąpieli w jeziorze , popluskał się popływał napił ile tylko można było i po moim 10 przywołaniu wrócił szcześliwy :mad: :mdleje: - wszystko byłoby ok gdyby Vigo nie przeziębiał się swojego czasu.. teraz muszę mieć chłopaka na oku:shake: dostał już dawkę Rutinoscorbinu:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...