borsaf Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Oj, dwa razy to samo, Wracamy drogą przy ogródkach dzialkowych, gdzie jeszcze kwitną jesienne kwiaty [IMG]http://i13.tinypic.com/2qs1anq.jpg[/IMG] Tu już byl prawie koniec wędrówki i...niespodzianka...przybiegła zaprzyjaźniona ONka Grappa, ale tego juz nie fociłam tylko psiaków pilnowałam by w szale radosci nie skoczyły na kogoś. [IMG]http://i14.tinypic.com/315l72r.jpg[/IMG] imnawo już sie robilo więc oczy i obrózka świecą
Kardusia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Borsaf [/B]- jakie piękne barwy jesieni i... słoneczko u Was świeciło :loveu:. Śliczny "chłopczyk" ten Twój Regonik, taaaaki dorosły już, ma ładny czapraczek :p. Jest podobny do pieska z Olsztyna "Dexter Sonora" też po tym samym tatusiu. Masz piękne miejsca na spacery. My do jeziorka mamy trochę dalej, ale las jest pod oknem :lol: i zwierzaki też. Wiosną niestety samochód rozjechał pod moim domkiem zająca - spacerowicza, który bardzo lubił "przekicywać się" droga afaltową - a tak sobie - do Szczytna i z powrotem. I bidula - odważniak - nie wrócił już do swojego domku :-(. Było mi smutno... często trafiają się jeżyki rozjechane... też przykro... Ja zawsze omijam :roll:... [B]Ali [/B]- fajnie,że po wszystkim :loveu:. Dobrze radzisz - profilaktyka to połowa sukcesu:loveu:. [B]Rita[/B] - fajnie,że sie odezwałaś :loveu::loveu::loveu:. Teraz też musisz dbać o swoje zdrowie :fadein:.
Gosia_i_Luka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Co do spotkania sobotniego, to ja też najchętniej po południu... Zach, może umówimy się na wspólną podróż kolejką? :cool3:
rita60 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Borsafku Regon sliczny,te twoje foty powoduja,ze chetnie bym pojechała do ciebie w te piekne miejsca odstresowac sie i zapomniec o problemach.Parysek był cały czas przy mnie,jak lezałam właził do mnie i całował swoja pancie.
zadziorny Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Borsaf [/B]piękne kolorki jesienne :cool2: :cool3: :loveu: [B] Rita[/B] witaj po przerwie :multi:
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]rita[/B], nareszcie jesteś! Duuużo zdrowia życzymy :kciuki: [quote name='Kardusia']Masz piękne miejsca na spacery. My do jeziorka mamy trochę dalej, ale las jest pod oknem :lol: i zwierzaki też. [/QUOTE] A my w ogóle nie mamy jeziorka :placz: Tylko małą, śmierdzącą rzeczkę :placz: Nad którą chodzimy biegać po łąkach :diabloti: Widzę, ze bardzo dziwne rzeczy się dzisiaj na dogo działy, przeczytałam posty w bardzo dziwnej kolejności :evil_lol: [quote name='INA']coztego - no to mogę Ci pomóc szukać tych butów w Gnieznie[/QUOTE] No mam nadzieję :razz: W Gnieźnie cała nadzieja, bo w Zabrzu już obeszłam wszystko. :shake: [QUOTE]żebrakiem Vigo nie jest ale złodziejem niestety tak - kradnie z toreb różności a takze gumki do włosów, orzechy, skarpetki noszone --takie małe drobiazki -- czasami nawet zamiast mówić Vigo wołamy-- złodziej[/QUOTE] Taka jego terierowa natura :loveu: Filip też był złodziejem, kradł wszystko co było w jego zasięgu i oddawał w zamian za smakołyki :evil_lol:
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='coztego']No mam nadzieję :razz: W Gnieźnie cała nadzieja, bo w Zabrzu już obeszłam wszystko. :shake: [/quote] Jakich butów szukasz? Proponowałam, że Ci dostarczę buty na światówkę :D takie na jesień, z zamszowej skóry, akurat do biegania z psem (no, suczką), po bardzo atrakcyjnej cenie. Nawet fotki już zrobiłam, jak zrzucę z karty, to wkleję na dogo :)
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]borsaf[/B], cudne fotki, piękne tereny, kolory bajeczne :) Regonik dostojny - śliczny ten Twój Skrzetuski :loveu: Wstawiaj więcej fotek, bardzo fajnie się je ogląda :)
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Ali26762']Jakich butów szukasz? Proponowałam, że Ci dostarczę buty na światówkę :D takie na jesień, z zamszowej skóry, akurat do biegania z psem (no, suczką), po bardzo atrakcyjnej cenie. Nawet fotki już zrobiłam, jak zrzucę z karty, to wkleję na dogo :)[/QUOTE] No czekam na te fotki i czekam :lol: Czytałam Twój post o butach w pracy i wyleciało mi to z głowy :evil_lol: Właśnie, [B]borsaf[/B], cuuudne fotki! jesień jest przepiękna :loveu: I już niedługo poznam przystojniaka Regonika :multi:
borsaf Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Coztego[/B], a Ty szukasz butów do chodzenia, czy do pokazywania?:evil_lol: Jak chcesz 2 w 1 to drogo kosztuje:evil_lol: Butow do chodzenia mam z 15 par, a do pokazywania moze ze dwie...i tak w nich długo sie nie wytrzyma, do kościoła i do domciu.
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='coztego']No czekam na te fotki i czekam :lol: [/quote] Proszę Cię uprzejmie :) Takie: [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT0012.jpg[/IMG] Albo takie: [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT0013.jpg[/IMG]
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='borsaf'][B]Coztego[/B], a Ty szukasz butów do chodzenia, czy do pokazywania?:evil_lol:[/QUOTE] Do chodzenia :lol: Do pokazywania mam jedną parę i wystarczy w zupełności :evil_lol: [B]Ali[/B], fajowe, cóś takiego bym chciała (byle nie czarne), ale trochę wyższe, takie do kostki, bo ja całą zimę w tym chodzę, i marzną mi stawy, i śnieg leci do środka, jak mam takie niskie 8)
Gosia_i_Luka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='coztego'] [B]Ali[/B], fajowe, cóś takiego bym chciała (byle nie czarne), ale trochę wyższe, takie do kostki, bo ja całą zimę w tym chodzę, i marzną mi stawy, i śnieg leci do środka, jak mam takie niskie 8)[/quote] Matko, coztego! W Twoim wieku to się jeszcze biega w szpileczkach, kto by się przejmował stawami! :p
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]coztego[/B] - to buty na jesień, nie na zimę, pisałam przecież :) Kupiłam sobie ciut większe, więc grubszą skarpetkę też zmieszczę. Za 55 zł skórzane buty - grzech nie kupić :D
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ja za [B]Gosia[/B] powtorze, [B]coztego[/B] na mily Bog, w Twoim wieku myslec o stawach ??? :crazyeye: Kochana ciesz sie, ze teraz to Ty masz sie POKAZYWAC, a nie wygoda i stawami sie sugerowac ;) A tak na marginesie, to [B]Ali [/B]pokazala bardzo fajne buty!!! :multi: Na bieganie z psem po parku, zakupy na miescie i spacery doskonale! Cos wiem o tym, bo mam takowe z czerwonego zamszu i spisuja sie DOSKONALE! [B]Ali [/B]Sloneczko, swietny gust i a cena ... cena jest DOSKONALA!!! Zaraz lece na walijczyki poczytac o tym jak Ci minal dzionek ;) [B]Ritus[/B], witaj po przerwie! Trzymamy kciukasy i zyczymy Ci z calego serducha wszystkiego co najlepsze! [B]borsaf[/B], witaj w klubie jesiennie zakreconych :multi: Piekne kolorki a pysk piechola zadowolony!!! W.
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Buty są super wygodne, dlatego kupiłam dwie pary, bo nie mogłam się zdecydować czy chcę czarne, czy jasne :D [B]Wind[/B], ja też mam czerwone zamszaki, ale nie do wszystkiego mi pasują, więc teraz ani chwili się nie wahałam :) Nie mam nic przeciwko zamszowi, o ile jest ze skóry :evil_lol: Dzięki za pochwałę :)
Terry Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Fjolka [/B]oba mioty to oczywiscie jeszcze w Polsce byly. Jeden w 1990 i 92 chyba jesli czegos nie myle. Papiery sa w Polsce i juz tam zostana wiec nie potrafie tego nawet sprawdzic tak dokladnie. Moja pierwsza sunka to Kora Modrzewiowy Bor a druga to jej corcia Ascona Carissima. Pierwszy miot byl po Mecenasie Fiku Rudy Gagatek drugi po Spicaway Danisch Dynamite. To zdjecie z 92`ale fatalne bo zdjecie zrobione ze zdjecia:oops: . [IMG]http://foto.arcor-online.net/palb/alben/79/152179/400_6238366536316435.jpg[/IMG]
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 e tam fatalne:shake: fajne bardzo, no i erdele gdzie:-o;) oczywiscie na kanapie:p
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 no i co z twoimi planami hodowlanymi, jesli moge spytac oczywiscie:oops: szykuje sie jakas reaktywacja:cool3:;)
Terry Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Wlasciwie to mogly siedziec tylko wtedy kiedy nie widzialam ze siedza:evil_lol:
Terry Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ha, dobre pytanie. Wszastko zalezy od tego jak sie zaprezentujemy na wystawach z Lu , no i potem jeszcze zobaczymy co tam w klubie powiedza. Dowiadywalas sie moze jak tu jest z zalozeniem hodowli? Bo ja ciutke tak i.....narazie nic nie mowie, poprostu zobaczymy.
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]terry[/B] jaka szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy :roll: tez bysmy sobie trymparty zorganizowaly:razz::p
Terry Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Fjolka [/B]nic straconego, mozemy sie kiedys umowic. A ten priv to do mnie mial byc? bo ja nic nie dostalam.
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Terry']Wlasciwie to mogly siedziec tylko wtedy kiedy nie widzialam ze siedza:evil_lol:[/QUOTE] No to całkiem nieźle Ci wyszła ta fotka, jak na robioną z zamkniętymi oczami :evil_lol: [B]Gosia, Wind[/B], w moim wieku czas najwyższy się stawami przejmować, strzyka mi wszędzie :diabloti: [B]Ali[/B], u mnie buty na jesień=buty na zimę :evil_lol: Chyba pójdę spać. Dzisiaj byłam na szkoleniu dla komisji wyborczych i lekko się zmęczyłam :p
Recommended Posts