Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Oj, dwa razy to samo,

Wracamy drogą przy ogródkach dzialkowych, gdzie jeszcze kwitną jesienne kwiaty

[IMG]http://i13.tinypic.com/2qs1anq.jpg[/IMG]

Tu już byl prawie koniec wędrówki i...niespodzianka...przybiegła zaprzyjaźniona ONka Grappa, ale tego juz nie fociłam tylko psiaków pilnowałam by w szale radosci nie skoczyły na kogoś.

[IMG]http://i14.tinypic.com/315l72r.jpg[/IMG]

imnawo już sie robilo więc oczy i obrózka świecą

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Borsaf [/B]- jakie piękne barwy jesieni i... słoneczko u Was świeciło :loveu:. Śliczny "chłopczyk" ten Twój Regonik, taaaaki dorosły już, ma ładny czapraczek :p. Jest podobny do pieska z Olsztyna "Dexter Sonora" też po tym samym tatusiu. Masz piękne miejsca na spacery. My do jeziorka mamy trochę dalej, ale las jest pod oknem :lol: i zwierzaki też. Wiosną niestety samochód rozjechał pod moim domkiem zająca - spacerowicza, który bardzo lubił "przekicywać się" droga afaltową - a tak sobie - do Szczytna i z powrotem. I bidula - odważniak - nie wrócił już do swojego domku :-(. Było mi smutno... często trafiają się jeżyki rozjechane... też przykro... Ja zawsze omijam :roll:...

[B]Ali [/B]- fajnie,że po wszystkim :loveu:. Dobrze radzisz - profilaktyka to połowa sukcesu:loveu:.

[B]Rita[/B] - fajnie,że sie odezwałaś :loveu::loveu::loveu:. Teraz też musisz dbać o swoje zdrowie :fadein:.

Posted

Borsafku Regon sliczny,te twoje foty powoduja,ze chetnie bym pojechała do ciebie w te piekne miejsca odstresowac sie i zapomniec o problemach.Parysek był cały czas przy mnie,jak lezałam właził do mnie i całował swoja pancie.

Posted

[B]rita[/B], nareszcie jesteś! Duuużo zdrowia życzymy :kciuki:
[quote name='Kardusia']Masz piękne miejsca na spacery. My do jeziorka mamy trochę dalej, ale las jest pod oknem :lol: i zwierzaki też. [/QUOTE]
A my w ogóle nie mamy jeziorka :placz: Tylko małą, śmierdzącą rzeczkę :placz: Nad którą chodzimy biegać po łąkach :diabloti:

Widzę, ze bardzo dziwne rzeczy się dzisiaj na dogo działy, przeczytałam posty w bardzo dziwnej kolejności :evil_lol:
[quote name='INA']coztego - no to mogę Ci pomóc szukać tych butów w Gnieznie[/QUOTE]
No mam nadzieję :razz: W Gnieźnie cała nadzieja, bo w Zabrzu już obeszłam wszystko. :shake:
[QUOTE]żebrakiem Vigo nie jest ale złodziejem niestety tak - kradnie z toreb różności a takze gumki do włosów, orzechy, skarpetki noszone --takie małe drobiazki -- czasami nawet zamiast mówić Vigo wołamy-- złodziej[/QUOTE]
Taka jego terierowa natura :loveu: Filip też był złodziejem, kradł wszystko co było w jego zasięgu i oddawał w zamian za smakołyki :evil_lol:

Posted

[quote name='coztego']No mam nadzieję :razz: W Gnieźnie cała nadzieja, bo w Zabrzu już obeszłam wszystko. :shake: [/quote]
Jakich butów szukasz? Proponowałam, że Ci dostarczę buty na światówkę :D takie na jesień, z zamszowej skóry, akurat do biegania z psem (no, suczką), po bardzo atrakcyjnej cenie. Nawet fotki już zrobiłam, jak zrzucę z karty, to wkleję na dogo :)

Posted

[B]borsaf[/B], cudne fotki, piękne tereny, kolory bajeczne :)
Regonik dostojny - śliczny ten Twój Skrzetuski :loveu:
Wstawiaj więcej fotek, bardzo fajnie się je ogląda :)

Posted

[quote name='Ali26762']Jakich butów szukasz? Proponowałam, że Ci dostarczę buty na światówkę :D takie na jesień, z zamszowej skóry, akurat do biegania z psem (no, suczką), po bardzo atrakcyjnej cenie. Nawet fotki już zrobiłam, jak zrzucę z karty, to wkleję na dogo :)[/QUOTE]
No czekam na te fotki i czekam :lol: Czytałam Twój post o butach w pracy i wyleciało mi to z głowy :evil_lol:

Właśnie, [B]borsaf[/B], cuuudne fotki! jesień jest przepiękna :loveu: I już niedługo poznam przystojniaka Regonika :multi:

Posted

[B]Coztego[/B], a Ty szukasz butów do chodzenia, czy do pokazywania?:evil_lol:

Jak chcesz 2 w 1 to drogo kosztuje:evil_lol:

Butow do chodzenia mam z 15 par, a do pokazywania moze ze dwie...i tak w nich długo sie nie wytrzyma, do kościoła i do domciu.

Posted

[quote name='coztego']No czekam na te fotki i czekam :lol: [/quote]
Proszę Cię uprzejmie :)

Takie:

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT0012.jpg[/IMG]

Albo takie:

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT0013.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='borsaf'][B]Coztego[/B], a Ty szukasz butów do chodzenia, czy do pokazywania?:evil_lol:[/QUOTE]
Do chodzenia :lol: Do pokazywania mam jedną parę i wystarczy w zupełności :evil_lol:

[B]Ali[/B], fajowe, cóś takiego bym chciała (byle nie czarne), ale trochę wyższe, takie do kostki, bo ja całą zimę w tym chodzę, i marzną mi stawy, i śnieg leci do środka, jak mam takie niskie 8)

Posted

[quote name='coztego']
[B]Ali[/B], fajowe, cóś takiego bym chciała (byle nie czarne), ale trochę wyższe, takie do kostki, bo ja całą zimę w tym chodzę, i marzną mi stawy, i śnieg leci do środka, jak mam takie niskie 8)[/quote]
Matko, coztego! W Twoim wieku to się jeszcze biega w szpileczkach, kto by się przejmował stawami! :p

Posted

[B]coztego[/B] - to buty na jesień, nie na zimę, pisałam przecież :)

Kupiłam sobie ciut większe, więc grubszą skarpetkę też zmieszczę. Za 55 zł skórzane buty - grzech nie kupić :D

Posted

Ja za [B]Gosia[/B] powtorze, [B]coztego[/B] na mily Bog, w Twoim wieku myslec o stawach ??? :crazyeye: Kochana ciesz sie, ze teraz to Ty masz sie POKAZYWAC, a nie wygoda i stawami sie sugerowac ;)

A tak na marginesie, to [B]Ali [/B]pokazala bardzo fajne buty!!! :multi: Na bieganie z psem po parku, zakupy na miescie i spacery doskonale! Cos wiem o tym, bo mam takowe z czerwonego zamszu i spisuja sie DOSKONALE! [B]Ali [/B]Sloneczko, swietny gust i a cena ... cena jest DOSKONALA!!!
Zaraz lece na walijczyki poczytac o tym jak Ci minal dzionek ;)

[B]Ritus[/B], witaj po przerwie! Trzymamy kciukasy i zyczymy Ci z calego serducha wszystkiego co najlepsze!

[B]borsaf[/B], witaj w klubie jesiennie zakreconych :multi: Piekne kolorki a pysk piechola zadowolony!!!

W.

Posted

Buty są super wygodne, dlatego kupiłam dwie pary, bo nie mogłam się zdecydować czy chcę czarne, czy jasne :D

[B]Wind[/B], ja też mam czerwone zamszaki, ale nie do wszystkiego mi pasują, więc teraz ani chwili się nie wahałam :) Nie mam nic przeciwko zamszowi, o ile jest ze skóry :evil_lol:

Dzięki za pochwałę :)

Posted

[B]Fjolka [/B]oba mioty to oczywiscie jeszcze w Polsce byly. Jeden w 1990 i 92 chyba jesli czegos nie myle. Papiery sa w Polsce i juz tam zostana wiec nie potrafie tego nawet sprawdzic tak dokladnie.
Moja pierwsza sunka to Kora Modrzewiowy Bor a druga to jej corcia Ascona Carissima. Pierwszy miot byl po Mecenasie Fiku Rudy Gagatek drugi po Spicaway Danisch Dynamite.
To zdjecie z 92`ale fatalne bo zdjecie zrobione ze zdjecia:oops: .

[IMG]http://foto.arcor-online.net/palb/alben/79/152179/400_6238366536316435.jpg[/IMG]

Posted

Ha, dobre pytanie. Wszastko zalezy od tego jak sie zaprezentujemy na wystawach z Lu , no i potem jeszcze zobaczymy co tam w klubie powiedza. Dowiadywalas sie moze jak tu jest z zalozeniem hodowli? Bo ja ciutke tak i.....narazie nic nie mowie, poprostu zobaczymy.

Posted

[quote name='Terry']Wlasciwie to mogly siedziec tylko wtedy kiedy nie widzialam ze siedza:evil_lol:[/QUOTE]
No to całkiem nieźle Ci wyszła ta fotka, jak na robioną z zamkniętymi oczami :evil_lol:

[B]Gosia, Wind[/B], w moim wieku czas najwyższy się stawami przejmować, strzyka mi wszędzie :diabloti:
[B]Ali[/B], u mnie buty na jesień=buty na zimę :evil_lol:

Chyba pójdę spać. Dzisiaj byłam na szkoleniu dla komisji wyborczych i lekko się zmęczyłam :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...