Mokka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='zachraniarka']A może wpadniesz do nas na grudniowe zawody? Będzie pierwsza okazja by wystawić drużynę [B]L[/B] do startu :razz: :razz: :razz:[/quote] Niestety, wtedy jest seminarium agilitowe, na które Flaire się wybiera :shake: . My tez jesteśmy na L, ale nie wiem, czy taki nieuk i zadymiarz, jak mój Lełon na coś Wam się przyda :angryy: .
Flaire Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='zachraniarka']A może wpadniesz do nas na grudniowe zawody? Będzie pierwsza okazja by wystawić drużynę [B]L[/B] do startu :razz: :razz: :razz:[/quote] A czy będzie dla Lotki klasa -1? :evil_lol: Bo póki co, to z zerówki ona ma opanowaną góra jedną komendę ("do mnie"), i to też bez wykończenia do nogi. :mad: Ale, ale - mamy coś, co kwalifikuje nas do drużyny: Locia zaczęła wskakiwać na mnie przy końcu tej komendy! :lol: :lol: :lol:
Flaire Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='Mokka']My tez jesteśmy na L, ale nie wiem, czy taki nieuk i zadymiarz, jak mój Lełon na coś Wam się przyda :angryy: .[/quote] A no faktycznie! To moga być dwie drużyny na L - z Trójmiasta, Lambi, Luka i Ludwig, oraz z Warszawy, Locia, Lełon i Lmisia! :-)
Mokka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [INDENT][quote name='Flaire']A no faktycznie! To moga być dwie drużyny na L - z Trójmiasta, Lambi, Luka i Ludwig, oraz z Warszawy, Locia, Lełon i Lmisia! :-)[/quote] [/INDENT]Damy czadu, oj damy :diabloti: . Raz a dobrze ([SIZE=1][COLOR=lightblue]bo więcej nas nie zaproszą[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: ).
Wojtek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='Flaire']A no faktycznie! To moga być dwie drużyny na L - z Trójmiasta, Lambi, Luka i Ludwig, oraz z Warszawy, Locia, Lełon i Lmisia! :-)[/quote] Halo, halo!!! A my???!!! :mad: LFu i elWojciecho gotowi do startu... :diabloti: :drinking: Hehe, z nami nie ma letko...
zadziorny Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 W Raciborzu w klasie otwartej były sunie: ALFA Tomaszowy Miot i EUROPA DOLCE VITA Poezja Ruchu :cool3: :lol: :razz:
borsaf Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]Zadziorny, BOS, Coztego, zaproszenie do Gniezna jak najbardziej aktualne![/B] Reszte opisalam na pw do Bosa.
Terry Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [QUOTE]U Fredzi zawsze na pierwszym miejscu było żarcie :p i tak pozostało. Nie dawno moja mam przprowadziła eksperymenr. Dała do degustacji Fredzi ostrą musztardę - sucz był zachwycony :evil_lol: [/QUOTE] No to mamy psy z tej samej parafii :evil_lol: . Wlasnie rozmyslam nad tym jak oduczyc mloda zlodziejstwa. Kradnie strasznie ze stolu i nawet niezbyt sie przejmuje tym , ze jestesmy obok. Dzieciom wyciagnie jedzonko z reki i zadowolona ,no ale z tym to juz troche inna para kaloszy. Nie wiem tylko co z tym jedzeniem na stole:roll: , jaka by tu niespodzianke przygotowac , zeby jej to zlodziejstwo obrzydlo?
niedzwiedzica Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 terry-szpinak i watróbkę :evil_lol: tzn, gdybym moim dzieciom takie żarełko postawiła, tydzień by mogło stać ..piesy by pewnie zeżarły :evil_lol: Znów was fotami pomęczę dzis, mam chwilke pracy przy kompie, więc wykorzystam ją. Jak bedziecie mieli dośc, powiedzcie :cool3: Jesienna zaduma Hesi ... [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/3522/jesiennazadumaem7.jpg[/IMG] Psia Arystokratka ;) [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/6897/dystynkcjakokiqo6.jpg[/IMG] Polowanie [IMG]http://img111.imageshack.us/img111/9518/polowanievs9.jpg[/IMG]
borsaf Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]Terry,[/B] z kradzieżami ze stolu mialam problemy z poprzednia sunią. Regon jeszcze tego nie próbował. Keri była specjalistka od ściągania przygotowanego, upieczonego mieska, ktore sie chlodzilo. Myslalam nad róznymi sposobami ale najpewniejszy okazał się: nic na stole nie zostawiać:evil_lol: No, mozna taka pułapke zrobić z gumki. Jak traci nosem to gumka spada i w nos wali.
borsaf Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]Niedźwiedzica,[/B] jeszcze, jeszcze. Jedno w drugie piekne, trudno wybrać, ale chyba "zaduma", a polowanie toz to skradanie sie krokiem pantery, jak Regon
Terry Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [QUOTE]Myslalam nad róznymi sposobami ale najpewniejszy okazał się: nic na stole nie zostawiać:evil_lol: [/QUOTE] Tak, ale u mnie to nie mozliwe:shake: . [QUOTE]No, mozna taka pułapke zrobić z gumki. Jak traci nosem to gumka spada i w nos wali.[/QUOTE] [B]Borsaf [/B]jaka gumke masz na mysli? bo narazie nie moge zajarzyc:crazyeye: [QUOTE]szpinak i watróbkę :evil_lol:[/QUOTE] [B]Niedziwdzica [/B]obawiam sie , ze tylko by sie oblizala i czekala na jeszcze:diabloti: . Zaduma Hesi - piekne zdjecie :loveu: , pozostale zreszta tez.
borsaf Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]Terry[/B], zwykłą gumke recepturkę, delikatną by psu krzywdy nie zrobiła, a dokuczyła. Musiałaby byc naciagnieta i przymocowana do czegos tak na ledwo, ledwo, jak trąci, to gumka spada. Gdzies w psich książkach wyczytałam, ze tak sie uczy psy nie jeść z ręki obcego. Wypróbowaliśmy na kaukazie i działało. Tylko z reki to łatwiej bo gumkę się poprostu trzymalo.
Kardusia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]Niedźwiedzica [/B]- a czemu tak mało??? My chcemy jeszcze :modla: .... [B]Anisha [/B]- skubidu??? Jak idzie? Uważaj, żeby w nocy Szaguś Ci czegoś nie podskubał w ramach vice-versa... :eviltong::evil_lol:;) A jak co - to wsiadajcie w samolot i do Szyman lotem ( na to lotnisko gdzie lądowały te szpionowskie avio) a już stamtąd Cię rowerem odbiorę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I będziemy dalej pióra rwały :diabloti:. [B]Borsaf -[/B]czy już niebawem przybędzie nowy [SIZE=1]( na czterch łapkach)[/SIZE] członek rodziny ? [B]Flaire [/B]- jakby co to jest i LDolka ;)
coztego Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]Terry[/B], stołu musisz pilnować, nic na nim nie zostawiać, kiedy Cię nie ma w pobliżu, a kiedy jesteś- czuwać :cool1: A jeśli już pies coś ściągnie i go przyłapiesz- łap za mordę i wyciągaj z niej żarcie! :p Tak robiłam z Kreską, jak coś wzięła sama, choćby to była kromka chleba suszącego się na kaloryferze dla psa, to łapałam mordę i zabierałam. Teraz przy mnie nie ruszy nic, wystarczy, że jestem w domu. Potrafi siedzieć w pustej kuchni i ślinić się do kawałka chleba leżącego na stole, ale nie weźmie :evil_lol: Oczywiście, jak zostaje sama w domu to sobie używa, zżera wszystko co leży w jej zasięgu :diabloti:
coztego Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='borsaf'][B]Zadziorny, BOS, Coztego, zaproszenie do Gniezna jak najbardziej aktualne![/B][/QUOTE] Czy Ty aby na pewno wiesz, co czynisz? :evil_lol:
fjolka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]terry[/B] ale masz sliczny avatarek:loveu: i jak pieknie luka wyskubana,sama ja tak pieknie odklaczylas?
fjolka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]niedzwiedzica[/B] foty cudne, a koka jakie ma puchate lapki:loveu:
zadziorny Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='coztego']Czy Ty aby na pewno wiesz, co czynisz? :evil_lol:[/quote] A Ty? Z dwoma facetami na pustej autostradzie :hmmmm: :cool3: :eviltong:
zadziorny Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] Znów was fotami pomęczę dzis, mam chwilke pracy przy kompie, więc wykorzystam ją. Jak bedziecie mieli dośc, powiedzcie :cool3: [/quote] Nie wygłupiaj się :shake:. Dawaj jeszcze :cool3: :lol:. Normalnie uczta dla oczu :loveu: :multi:
Terry Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]Fjolka[/B] dzieki:loveu: .Siama ja odklaczam .Ja to nawet lubie ale ona nie bardzo.
Wind Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]zach,[/B] Jeszcze raz wielkie, baaa ogromniaste gratulacje dla Ciebie i Ludiego! Ogromnie ciesze sie z Waszego sukcesu i ogromnie Wam kibicuje! Masz fajnego i szczegolnego psa, tylko pozazdroscic :loveu: [B] niedzwiedzico,[/B] Wczesniej nie moglam napisac, ale teraz uczynie to z wielka przyjemnoscia! Uwielbiam Twoje foty AT! Piekne, klimatyczne, cudowne w odbiorze! Jestem pod pozytywnym wrazeniem i estetycznie zaspokojona, ze prosto a zarazem cudnie mozna pokazac efektowne psy, wtopione w jesienne klimaty. Wielkie brawa! BTW jakie piekne futro na lapach ma Twoja sucz :-o Takiego efektownego to ze swieca szukac! Rany! :-o [B] Terry,[/B] Hmmm moj pies kradnie moze nie ze stolu, ale z pozostawiony przy drzwiach workow ze smieciami ;) Jesli o takim worku zapomnimy i sobie gdzies pojdziemy, to na bank pewne, ze Majut worek rozpruje, wyciagnie wszystkie frykasy, wylize pozostalosci i wielce kontentny usnie w fotelu :evil_lol: W.
Wind Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]fjolka,[/B] Dopiero teraz przeczytalam o Twoim drenazu kieszeni przez rachunek od weta :-o Rzeczywiscie zaplacilas raczej nie malo ;) Coz ... prawa wolnego rynku ... Gdzies przeczytalam badania, ze niezadowolony klient powie o swoim niezadowoleniu z uslugi lub produktu, co najmniej 11 osobom ... Swieta prawda! Ja swoich znajomych przestrzegam przed wysokimi rachunkami z mojej dawnej kliniki i zauwazylam u nich wielka dbalosc o portfele :evil_lol: W.
Flaire Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='Ali26762']A w ogóle to czytaj tę instrukcję od aparatu, czytaj. Jeśli takie fajne fotki wyszły Ci przypadkiem, to co dopiero będzie, jak się naumiesz? Już widzę te wspaniałe ujęcia - solówki, zbiorówki... Widzę i się doczekać już nie mogę :)[/quote] A więc wstawię Wam przykład moich prób z nowym apratem -- uważam za duży sukces :cool3: . Co prawda nie do końca można poznać, którą z moich suk próbowałam ufocić, albo czy to w ogóle był pies :roll:, ale ujęcie niewątpliwie :razz: artystyczne jest, no i ten kolorek! :evil_lol: [IMG]http://www.std.org/~hania/cotojest.jpg[/IMG]
Terry Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ha [B]Wind,[/B]gdybym ja tak zostawila worek ze smieciami to...chulaj dusza , moj psior w siodmym niebie. Zreszta czego ona nie zje:roll: ,hm, jak nie ma co ukrasc do jedzienia to zre plastikowe klocki:angryy: .
Recommended Posts