Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='niedzwiedzica']BTW -zastanawiam się nad tym połowicznym potforem ..której strony to dotyczy :diabloti:;)[/quote]
Oczywiście tej, którą zostawiłabyś niewyskubaną :evil_lol: :loveu: !

A teraz zabieramy się z kosmatym do lasu i bardzo żałuję, że nie mam żadnego dogomaniaka do towarzystwa ...:shake: Byłoby i raźniej i weselej :roll: .

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anisha']Pytanko techniczne: Do tego rwania lepszy jest pies wyprany czy na brudno?[/quote]
Zdecydowanie na brudno :cool3: :razz: :diabloti: (jak już mus skubać piesa wykąpanego, to trza go najpierw napudrować :cool3: :roll:)

Posted

[quote name='Ali26762'][B]Anisha[/B], ja Ci mogę jeszcze przed Poznaniem skubnąć to i owo, chcesz? :D[/quote]
[B]Ali[/B], jakie znowu "chcesz?":crazyeye: , przecież jesteśmy umówione z [B]Zach[/B] i [B]Gosią [/B]lada dzień na wspólne skubanko - tym razem pamiętam doskonale! :evil_lol: I bardzo wtedy liczę na Twoja pomoc, ale sama niczego nie musisz robić!
No, a teraz już naprawdę sobie idę! :hand:

Posted

Ale ja mogę przed Poznaniem połowicznie... Niezależnie od spotkanka, na którym nie wypada mi niczego skubać do połowy, bo nie tak się umawiałyśmy ;) :eviltong: :D

Posted

[quote name='fjolka'][B]ali[/B] no na pewno bardzo motywuje taki szorstek wyskubany w polowie, no i jaka fajna sciaga:lol:[/quote]
Ja miałam kiepską ściągę, bo [B]Fuka[/B] głowę zrobiła symetrycznie, tylko polik nadawał się na ściągę... Ale motywacja ogromna, kto wie, czy nie największa :D

Posted

[quote name='INA']
[B]fjolka[/B] - Sezam bardzo dorośle wygląda i bardzo elegancko - mówisz że nigdy nie skubałaś:cool3: :razz: :cool1: ;) Fajne macie tereny na spacery..
Uważaj na patyczki my z patczkami mieliśmy mały wypadek , który zakończył się na stole weta.[/quote]

[quote name='Kardusia']

[B]Fjolka - [/B][COLOR=Blue]Sezam jest BOSKI :loveu::multi::loveu::multi::p !!! [COLOR=Black][SIZE=1]Faktycznie - uważaj na patyki i drewienka - szczególnie na te pochodzące z drzew iglastych.
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/quote]

dziewczyny uwazam, uwazam.patyczki nie sa zakazane,ale ich gryzienie juz tak :mad::x szorstki moze sobie je troszku ponosic, czasem poaportowac i tyle,a ten ostatni zostal wymieniony juz w domku na gryzaczka:p a ze u niego rozumek malutki :evil_lol:to nawet to moje szczescie sie nie polapalo, ze trofeum gdzies przepadlo:cool3: :p

Posted

Anisha - ja też pamiętam o naszym "trymer party" i już się nie mogę doczekać! :D

Shaggy jest boski! Już się nie mogę doczekać niedzieli, pewnie urósł jak dziki!:loveu::loveu::loveu:

A co do Derylka i jego mnisiego kółka na czubku głowy - to była rewelacja!! A jeszcze musielibyście zobaczyć minę Ali, jak Fuka po wyskubania tego placka orzekła, że już nic więcej skubnąć nie zdąży! :D :D :D

Posted

[quote name='Gosia']A jeszcze musielibyście zobaczyć minę Ali, jak Fuka po wyskubania tego placka orzekła, że już nic więcej skubnąć nie zdąży! [/QUOTE]
:roflt: :evil_lol: :roflt: :evil_lol: :roflt: :evil_lol:

[B]fjolka[/B]! Sezam jest boski :loveu: :loveu: :loveu: Ja chcę takiego erdelowego chłopczyka :placz:
[QUOTE]Kto już dostał numerki katalogowe? [/QUOTE]
Już na welszach się chwalili (chwalipięty :eviltong: ), że wszyscy dostali oprócz [B]agi[/B] :hmmmm:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']A co do Derylka i jego mnisiego kółka na czubku głowy - to była rewelacja!! A jeszcze musielibyście zobaczyć minę Ali, jak Fuka po wyskubania tego placka orzekła, że już nic więcej skubnąć nie zdąży! :D :D :D[/quote]
Tiaaaaa, pamiętam... :razz:

[B]Gosia[/B], byłam w sklepie, później wkleję Ci ubranko, jakie znalazłam. W przyszłym tygodniu ma być dopiero zimowa dostawa.

Posted

[B]Gosiu[/B], tylko takie coś było w lukrowym rozmiarze, ale nie w Folwarku, a w ich drugim sklepie. Przyznaję, że w Folwarku nie byłam jeszcze.

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/9034/zdj281cie009ao4.jpg[/IMG][/URL]

Koszt lukrowego ubranka to ok. 60 - 70 zł.

Posted

[FONT=Times New Roman]Dzięki Ali, jestes wielka! :multi: Z tym że wydaje mi się, że to będzie za małe – chyba właśnie taki rozmiar miał nasz czerwony kombinezon w kratkę… No nic, nie uniknę przeciągnięcia psa po sklepach i pomierzenia… :roll: [/FONT]
[FONT=Times New Roman]ps. Kolorek też niezazbytni, nie? :p [/FONT]

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']
[FONT=Times New Roman]ps. Kolorek też niezazbytni, nie? :p [/FONT][/QUOTE]
Przeciwnie, bardzo gustowny ;)
Mnie też się wydaje, że rozmiar jakiś mołolukrowy :cool1: Moze kotu jakieś ubranko sprawię :hmmmm: A z całą pewnością muszę sprawić kotu szelki, żeby mi nie zwiała u weta...
[B]borsaf[/B], z posłanka chyba nic nie będzie... Malizna nie jest nim ani trochę zainteresowana :-(

Posted

[quote name='coztego']
[B]borsaf[/B], z posłanka chyba nic nie będzie... Malizna nie jest nim ani trochę zainteresowana :-([/quote]
To w takim razie Ty masz już gustowną czapkę na zimę :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='zadziorny']To w takim razie Ty masz już gustowną czapkę na zimę :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]
Najważniejsze, że się nie zmarnuje :lol:

Posted

[quote name='coztego']
Już na welszach się chwalili (chwalipięty :eviltong: ), że wszyscy dostali oprócz [B]agi[/B] :hmmmm:[/quote]

No proszę! :oops: Przeoczyłam...

Posted

[B]Coztego[/B], taka opcje tez przewidywałam:evil_lol: Kociska są pod tym względem wredne, nie zmusisz do niczego. Posłanko najwyżej oddaj do schronu, moze sie tam przyda, bo Kreska z niego nie skorzysta napewno.

Posted

[quote name='borsaf']bo Kreska z niego nie skorzysta napewno.[/QUOTE]
Może zrobi sobie poduszeczkę pod mordkę :lol:
Jeszcze trochę poczekam, może się dziewczynka mniejsza przekona... Nie ma lekko z tymi kotami ;)

Posted

[quote name='coztego']Jeszcze trochę poczekam, może się dziewczynka mniejsza przekona... Nie ma lekko z tymi kotami ;)[/quote]
A nie można jej jakoś przekonać? Np. zapachnić czymś atrakcyjnym? Wylej kocimiętkę i wpakuj posłanko do kontenerka, ciekawe czy mu się będzie dalej opierała... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...