Anisha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='niedzwiedzica']BTW -zastanawiam się nad tym połowicznym potforem ..której strony to dotyczy :diabloti:;)[/quote] Oczywiście tej, którą zostawiłabyś niewyskubaną :evil_lol: :loveu: ! A teraz zabieramy się z kosmatym do lasu i bardzo żałuję, że nie mam żadnego dogomaniaka do towarzystwa ...:shake: Byłoby i raźniej i weselej :roll: .
fjolka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]ali[/B] no na pewno bardzo motywuje taki szorstek wyskubany w polowie, no i jaka fajna sciaga:lol:
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Anisha']Pytanko techniczne: Do tego rwania lepszy jest pies wyprany czy na brudno?[/quote] Zdecydowanie na brudno :cool3: :razz: :diabloti: (jak już mus skubać piesa wykąpanego, to trza go najpierw napudrować :cool3: :roll:)
Anisha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Ali26762'][B]Anisha[/B], ja Ci mogę jeszcze przed Poznaniem skubnąć to i owo, chcesz? :D[/quote] [B]Ali[/B], jakie znowu "chcesz?":crazyeye: , przecież jesteśmy umówione z [B]Zach[/B] i [B]Gosią [/B]lada dzień na wspólne skubanko - tym razem pamiętam doskonale! :evil_lol: I bardzo wtedy liczę na Twoja pomoc, ale sama niczego nie musisz robić! No, a teraz już naprawdę sobie idę! :hand:
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ale ja mogę przed Poznaniem połowicznie... Niezależnie od spotkanka, na którym nie wypada mi niczego skubać do połowy, bo nie tak się umawiałyśmy ;) :eviltong: :D
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='fjolka'][B]ali[/B] no na pewno bardzo motywuje taki szorstek wyskubany w polowie, no i jaka fajna sciaga:lol:[/quote] Ja miałam kiepską ściągę, bo [B]Fuka[/B] głowę zrobiła symetrycznie, tylko polik nadawał się na ściągę... Ale motywacja ogromna, kto wie, czy nie największa :D
fjolka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='INA'] [B]fjolka[/B] - Sezam bardzo dorośle wygląda i bardzo elegancko - mówisz że nigdy nie skubałaś:cool3: :razz: :cool1: ;) Fajne macie tereny na spacery.. Uważaj na patyczki my z patczkami mieliśmy mały wypadek , który zakończył się na stole weta.[/quote] [quote name='Kardusia'] [B]Fjolka - [/B][COLOR=Blue]Sezam jest BOSKI :loveu::multi::loveu::multi::p !!! [COLOR=Black][SIZE=1]Faktycznie - uważaj na patyki i drewienka - szczególnie na te pochodzące z drzew iglastych. [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/quote] dziewczyny uwazam, uwazam.patyczki nie sa zakazane,ale ich gryzienie juz tak :mad::x szorstki moze sobie je troszku ponosic, czasem poaportowac i tyle,a ten ostatni zostal wymieniony juz w domku na gryzaczka:p a ze u niego rozumek malutki :evil_lol:to nawet to moje szczescie sie nie polapalo, ze trofeum gdzies przepadlo:cool3: :p
fjolka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 i naprawde to byl moj debiut jesli chodzi o skubanie
Wojenka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hej,hej :) Kto już dostał numerki katalogowe?:razz: My jesteśmy 10064 i 10082 :-o :p .
Gosia_i_Luka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Anisha - ja też pamiętam o naszym "trymer party" i już się nie mogę doczekać! :D Shaggy jest boski! Już się nie mogę doczekać niedzieli, pewnie urósł jak dziki!:loveu::loveu::loveu: A co do Derylka i jego mnisiego kółka na czubku głowy - to była rewelacja!! A jeszcze musielibyście zobaczyć minę Ali, jak Fuka po wyskubania tego placka orzekła, że już nic więcej skubnąć nie zdąży! :D :D :D
coztego Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Gosia']A jeszcze musielibyście zobaczyć minę Ali, jak Fuka po wyskubania tego placka orzekła, że już nic więcej skubnąć nie zdąży! [/QUOTE] :roflt: :evil_lol: :roflt: :evil_lol: :roflt: :evil_lol: [B]fjolka[/B]! Sezam jest boski :loveu: :loveu: :loveu: Ja chcę takiego erdelowego chłopczyka :placz: [QUOTE]Kto już dostał numerki katalogowe? [/QUOTE] Już na welszach się chwalili (chwalipięty :eviltong: ), że wszyscy dostali oprócz [B]agi[/B] :hmmmm:
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']A co do Derylka i jego mnisiego kółka na czubku głowy - to była rewelacja!! A jeszcze musielibyście zobaczyć minę Ali, jak Fuka po wyskubania tego placka orzekła, że już nic więcej skubnąć nie zdąży! :D :D :D[/quote] Tiaaaaa, pamiętam... :razz: [B]Gosia[/B], byłam w sklepie, później wkleję Ci ubranko, jakie znalazłam. W przyszłym tygodniu ma być dopiero zimowa dostawa.
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Gosiu[/B], tylko takie coś było w lukrowym rozmiarze, ale nie w Folwarku, a w ich drugim sklepie. Przyznaję, że w Folwarku nie byłam jeszcze. [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/9034/zdj281cie009ao4.jpg[/IMG][/URL] Koszt lukrowego ubranka to ok. 60 - 70 zł.
Gosia_i_Luka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [FONT=Times New Roman]Dzięki Ali, jestes wielka! :multi: Z tym że wydaje mi się, że to będzie za małe – chyba właśnie taki rozmiar miał nasz czerwony kombinezon w kratkę… No nic, nie uniknę przeciągnięcia psa po sklepach i pomierzenia… :roll: [/FONT] [FONT=Times New Roman]ps. Kolorek też niezazbytni, nie? :p [/FONT]
coztego Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka'] [FONT=Times New Roman]ps. Kolorek też niezazbytni, nie? :p [/FONT][/QUOTE] Przeciwnie, bardzo gustowny ;) Mnie też się wydaje, że rozmiar jakiś mołolukrowy :cool1: Moze kotu jakieś ubranko sprawię :hmmmm: A z całą pewnością muszę sprawić kotu szelki, żeby mi nie zwiała u weta... [B]borsaf[/B], z posłanka chyba nic nie będzie... Malizna nie jest nim ani trochę zainteresowana :-(
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Kolorek rzecz gustu. Najgorszy nie jest :p A co do rozmiaru - najlepiej i najpewniej jest jednak przymierzyć :)
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='coztego'] [B]borsaf[/B], z posłanka chyba nic nie będzie... Malizna nie jest nim ani trochę zainteresowana :-([/quote] To w takim razie Ty masz już gustowną czapkę na zimę :cool3: :evil_lol: :eviltong:
coztego Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='zadziorny']To w takim razie Ty masz już gustowną czapkę na zimę :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Najważniejsze, że się nie zmarnuje :lol:
Wojenka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='coztego'] Już na welszach się chwalili (chwalipięty :eviltong: ), że wszyscy dostali oprócz [B]agi[/B] :hmmmm:[/quote] No proszę! :oops: Przeoczyłam...
borsaf Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Coztego[/B], taka opcje tez przewidywałam:evil_lol: Kociska są pod tym względem wredne, nie zmusisz do niczego. Posłanko najwyżej oddaj do schronu, moze sie tam przyda, bo Kreska z niego nie skorzysta napewno.
coztego Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='borsaf']bo Kreska z niego nie skorzysta napewno.[/QUOTE] Może zrobi sobie poduszeczkę pod mordkę :lol: Jeszcze trochę poczekam, może się dziewczynka mniejsza przekona... Nie ma lekko z tymi kotami ;)
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Aga[/B] na walijczykach już też zameldowała, że dostała papiery na światówkę :) [B]borsaf[/B], zajrzyj na chwilę na walijczyki, plizzzz :)
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='coztego']Jeszcze trochę poczekam, może się dziewczynka mniejsza przekona... Nie ma lekko z tymi kotami ;)[/quote] A nie można jej jakoś przekonać? Np. zapachnić czymś atrakcyjnym? Wylej kocimiętkę i wpakuj posłanko do kontenerka, ciekawe czy mu się będzie dalej opierała... :D
Flaire Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie i numerek. :multi:
Recommended Posts