Gosia_i_Luka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Oj, to trzymamy mocno kciuki, żeby oczko wyzdrowiało! A ja widziałam wczoraj WRESZCIE Majutka w TV!!! :multi: :multi: :multi: Widać z tego, że reklamę nadal puszczają, więc polujcie Wy, kturzyście nie widzieli. :p
coztego Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka'] Widać z tego, że reklamę nadal puszczają, więc polujcie Wy, kturzyście nie widzieli. :p[/QUOTE] No przecież nie po to zatrudnili Majutka żeby puścić reklamę 2 razy ;) Ale ja już się poddałam, nie poluję, może dzięki temu trafię ;) [B]Flaire[/B], takich fotek proszę co rano, ze trzy... nic tak dobrze nie działa na człowieka, jak piękna szczeniorkowa mordeczka :loveu:
eselu Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Jeeeeeeeeeju jak nas dawno tu nie było! Dzisiaj wpadliśmy się pochwalic, że Guapik kończy roczek :D Niestety ma jakiś problem z żołądkiem, tak więc żadnych smakołyków dziś nie będzie :shake: Za dni kilka postaram się wrzucić jakieś fotki :) Pozdrawiamy wszystkich. pe.es: Lotka przesliczna :)
zachraniarka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Lotka- śliczna!! Oczka po prostu rozkładają na łopatki- co za cuuudo! :loveu: [quote name='Fuka'][B]Zach[/B], wykasowalam Twoj adres, napipaj mi go prosze znowu - to wysle Ci wreszcie nóż....[/QUOTE] [B]Fuka[/B] dzięki wielkie za chęć pożyczenia nóża :buzi: .. ale chyba już po fakcie- Ludwiśkowi tylko dupeczka została zarośnięta- a raczej pół dupeczki :D Wczoraj mordowałam się trochę z ogonem- za to dziś pokazał się światu- golutki, chudziutki, choć jak dawniej zakręcooony :lol: Mam za to WIELKĄ prośbę!! O wskazówki co do tylnich łapek- jak dobrze wytrymować- chodzi o linię przejścia, gdzie ma dokładnie przebiegać.. I jeszcze co zrobić z brzuszkiem- znaczy się dokąd mają sięgać sierściuchy na klacie..??? Proszę ładnie o wskazówki, najlepiej poparte dobrymi zdjęciami :modla: Wczoraj przeszukałam cały net- ale na zdjęciach psy wyglądają róznie- a ja nie wiem jak jest dobrze, a jak nie.. A tak w ogóle to jutro planujemy spacer z Gosią- także być może zrobi ona jakąś fotkę mojemu golaskowi.. Wkleję wtedy tutaj, co by pochwalić się moją ciężką pracą skubniczą :roll:
coztego Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='zachraniarka'] .. ale chyba już po fakcie- Ludwiśkowi tylko dupeczka została zarośnięta- a raczej pół dupeczki :D [/QUOTE] I Ty naiwna kobieto myślisz, że już nie zarośnie na nowo? :cool3: Mnie się wydaje, że wspomniany nóż przyda Ci się nie raz :evil_lol: [QUOTE]A tak w ogóle to jutro planujemy spacer z Gosią- także być może zrobi ona jakąś fotkę mojemu golaskowi.. [/QUOTE] Gosia postaraj się!!! :kciuki:
r_2005 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/portretleny.JPG[/IMG] Że się tak wyrażę, WOW!!!
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Fotka Lotki przepiękna!!!! :loveu: Się rozpłynęłam :loveu:
niedzwiedzica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Poniżej zdjecie, które sprawiło mi największa frajdę, spośród wszystkich, jakie ostatnio zrobiłam :multi: :multi: :multi: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/7803/najlepsze6xu.jpg[/IMG][/URL]
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Fajne, fajne :lol: Ja oczywiście nic na nim nie widzę :lol: Poprosze więc o wskazówki co, jak i gdzie ;) Sama fociłaś? :cool3:
niedzwiedzica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Asher-sama,sama :eviltong: popatrz, pomysl, zgadnij ;)
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Nie no, ja się domyślam, że nie pokazujesz nam jakiejś marskości wątroby, czy innej trzustki, a małe fasolki, tylko ja ich niestety nie widzę :lol:
niedzwiedzica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Asher-fasolki nie są już takie małe, maja 5 tygodni, na zdjęciu jest jedna ( z tych 4-5, które widzielismy :multi: )centralnie usadowiona , na ciemnym tle, widac jej pyszczek i przednia łapkę.Łepek jest tak na godzinie 2-4, przednia łapka pokazuje 6. Inaczej wytłumaczyć nie umiem ;)
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Aaaaaa!!! No to powiedzmy, że widzę :lol: Ja na początku typowałam to ciemne własnie, ale wydawało mi się za duże i jakieś takie niekształtne. Co nie znaczy, że to jasne, czyli fasolka miało dla mnie wcześniej jakiś znajomy kształt :evil_lol: Jak jestem u weta i ten opisuje mi RTG psa, to się zachowuję jak rasowa blondynka - po prostu kiwam głową z mądra miną, choć tak naprawdę nic nie kumam. Z USG jest jeszcze gorzej, dla mni to same maziaje :evil_lol: Gratuluję fasolek!!!! :drinking: Jak się czuje mama?
niedzwiedzica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wiesz, jak pierwsze USG szczennych suk oglądałam to tez ciemna byłam:oops: ale a każdym kolejnym było lepiej zwłaszcza,że robię je zwykle dośc późno, prawie po 5 tyg od krycia,a maluchy maja juz wtedy widoczny kościec-stąd ta główka i łapki-dla ułatwienia powiem, że głowka jest nieproporcjonalnie duża w stosunku do reszty-jak to u maluchów . I wiesz co, zawsze jest to dla mnie super chwila, taki cud :loveu: A przyszła mamuska gania dalej na spacerach,lae juz ostrożniej i wolniej :lol: mądra dziewczynka jest :loveu:
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No to za mamusię :drinking: I za babcię! :drinking: ;) Zmienię temat, nie wiem,czy zmieniłaś awatar, czy ja dopiero teraz to zauważyłam... Na nim jest erdel dający buzi jeżowi? :-o :lol:
niedzwiedzica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Za całą rodzinę-w tym również za tatusia Elmiastego :beerchug: :popcorn: :drinka: choć, tatus, jako typowy facet, do najwierniejszych nie nalezy, ot, typowy poligamista :diabloti: juz zdązył heksię z Amelką zdradzić ;) Awatar jest taki juz od kilku miesięcy :evil_lol: jezyk na szczescie gumowy, ciut przechodzony. Ostatnio Hexa wynalazła w lesie prawdziwego jeża, który jakos kiepsko się zakopał na sen zimowy :diabloti: odkopała go , fukającego z oburzenia i przejęła od niego całą rodzinę pcheł :angryy: musiałam pierwszy raz psy zima frontlinem robić :placz:
niedzwiedzica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Fuka-włąśnie flaszki za tatusia wstawiałam jak swój post pisałaś :lol: ale tatus niewierny jest, więc niech uważa :mad: :mad: hex juz z wałkiem do ciasta czeka...no pamiętaj o alimentach :evil_lol:
niedzwiedzica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Liczymy co prawda na becikowe,ale nie wiem, czy na to z pierszej transzy, czy tez z uwagi na dochody, załapiemy sie i na drugie :p
Fuka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='zachraniarka'] .. ale chyba już po fakcie- Ludwiśkowi tylko dupeczka została zarośnięta- a raczej pół dupeczki :D Wczoraj mordowałam się trochę z ogonem- za to dziś pokazał się światu- golutki, chudziutki, choć jak dawniej zakręcooony :lol: Mam za to WIELKĄ prośbę!! O wskazówki co do tylnich łapek- jak dobrze wytrymować- chodzi o linię przejścia, gdzie ma dokładnie przebiegać.. I jeszcze co zrobić z brzuszkiem- znaczy się dokąd mają sięgać sierściuchy na klacie..??? Proszę ładnie o wskazówki, najlepiej poparte dobrymi zdjęciami :modla: [/quote] GRATULUJĘ!:drinking::drinking::drinking: Ciekawa jestem jak Deryś? Obawiam się, że zanim urodze :oops: jakieś składne wskazówki - to Ludwiś już będzie dawno skończony:roll: Ehhh.... wygląda na to, że skubanie jest o niebo łatwiejsze od pisania o nim:p
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ups, ale gafa :oops: za tausia też oczywiście! Z nawiązką, ze względu a gafę! :drinking: :drinking: :drinking: Czy za babcie i dziadków też trzeba? :oops: :drinking: ps. a jeż wygląda jak zywy :lol: Moja Sabina też kiedyś jeża dorwała... I się mocno zdziwiła, jak się w kłebek zwinął :evil_lol: Pewnie myślała, że to łatwa zdobycz będzie, bo szybko uciekac nie umie :evil_lol:
Gosia_i_Luka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='coztego']Gosia postaraj się!!! :kciuki:[/quote] Zaraz nastawiam baterie do ładowarki. :cool3: Zach - o której i gdzie zbiórka? Najchętniej jak najwcześniej, bo jeszcze mam pół książki do przeczytania na poniedziałek. ;) ps.Przepraszam za offtop, ale cuś mi priv siadł... :roll: Ach! Oczywiście toast za wszystkich, którzy przyczynili się do powstania tego fasolkowego ze zdjęcia i reszty! :multi:
Fuka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No tatuś rzeczywiście niewierny:roll:..... ale i tak w najgorszej sytuacji jest Fuka, która z nim mieszka, a on jakieś baby na boku:evil_lol::diabloti::evil_lol: Tak czy owak wypijmy za mamusie i maluszki - coby zdrowo się donosiły i urodziły:drink1::knajpa::drink1:
Gosia_i_Luka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Fuka']ale i tak w najgorszej sytuacji jest Fuka, która z nim mieszka, a on jakieś baby na boku:evil_lol::diabloti::evil_lol:[/quote] Baby, baby i nie tylko. :p :cool3: Chyba nic gorszego kobiecie się nie może przydarzyć. :evil_lol:
Flaire Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 zach, ja chyba mam troszkę fotek tylnych łap właśnie, to Ci może na maila wypchnę, bo padam z nóg i nie mam siły obrabiać i na serwer pchać. A jutro - UWAGA UWAGA!!! Proszę mocno trzymać kciuki, bo Lotka debiutuje w zawodach agility! Powinno być ciekawie, bo ona jeszcze nigdy w swoim króciutkim życiu więcej jak 3 przeszkód pod rząd nie przebiegła, a i to dopiero dzisiaj... Ale jutro jest bieg charytatywny, gdzie wszystko wolno i nic się nie liczy, więc ją zgłosiłam! A Misia też się przebiegnie - z Mokką. Znaczy się, jeśli Mokka jeszcze ją chce, po tym, jak ją opuściłam dzisiaj zamiast zawieźć do domu... :-(
Recommended Posts