Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ali26762'][B]zach[/B], my niczego nie podpiszemy, no nie? A jak nam obrzępoli psy, to my ślicznie Luczkę wytrymujemy :evil_lol: :eviltong: :multi:[/quote]
:lol: Serio, odważycie się dotknąć tego mojego brytana? :cool3: :evil_lol:

Niech będzie, mogę skubać, w końcu to nie moje terriery. :p :eviltong: ;)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Gosia[/b], potrafisz tyle samo co i my, więc nie sądzę, abyś im zrobiła większą krzywdę niż my :D

A Twój brytan - nie bój się, takiej pogromczyni psów jak [b]zach[/b] to Luczka nie będzie miała odwagi się sprzeciwić :D

Posted

Skubcie, dziewczyny, skubcie :cool3: :cool3:

Uff, padam.... Jutro wkleję jakieś zdjęcia z dzisiejszych harców z Leonkiem, ale na razie tylko to, na dowód, że rośniemy. Oto Lotka w kontenerku, w którym przyleciała dwa tygodnie temu :evil_lol: :

[IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/rosniemy.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Niech będzie, mogę skubać, w końcu to nie moje terriery. :p :eviltong: ;)[/QUOTE]

No i postanowione- tylko prosze pamiętać to o czym [B]Wind[/B] wspomina- u Ludwika z dala od sznupy!!! Jeżeli tylko zauważycie, że zbliżam się w tym kierunku, proszę mnie obezwładnić!!! :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Jeny, Flaire, oszczędź mnie, mam jutro egzamin, muszę się skupić na statystyce, a nie na myśleniu o erdelkowym szczylku! :evil_lol: :loveu:[/quote]A o której egzamin? ;) To resztę wstawię już po! :lol:

Posted

Flaire mała jest prześliczna, słów brak i super zdjęcia:cool1: jak to się stało,że wlazła do tego kontenerka? Czyzby miała ochotę na jeszcze jedną podróż?:razz:

Moja Mycha ma teraz ogon dosłownie jak szczur a jak się nim zamachnie to tylko mam pręgi na nogach, z resztą jąa ciągle posiniaczona chodzę, Mycha do najdelikatniejszych i subtelnych nie należy.

Zach to ja poproszę o filmik z tego zbiorowego (napisala mi sie wcześniej zbirowego:diabloti: ) rwania kłaczków, szkoda,że mam do Was tak daleko, też chętnie bym coś powyrywała:cool3:

Posted

[quote name='Flaire']Oto Lotka w kontenerku, w którym przyleciała dwa tygodnie temu :evil_lol: [/QUOTE]
Jak mogłaś upchnąć pieska do takiego malutkiego kontenerka! :mad:
:evil_lol:

Co tam egzamin, wstawiaj, Lotka jest nacudniejszym szczylem świata! :loveu:

Posted

Na 13.00, ale o 12.00 już mnie nie będzie, więc możesz śmiało wstawiać w południe. :evil_lol: ;)

ps. żartuję oczywiście - najchętniej zobaczyłabym wszystkie fotki juz teraz! :multi:

Posted

[quote name='rapidka']Zach to ja poproszę o filmik z tego zbiorowego (napisala mi sie wcześniej [B]zbirowego[/B]:diabloti: ) rwania kłaczków, szkoda,że mam do Was tak daleko, też chętnie bym coś powyrywała:cool3:[/quote]
:lol: :lol: :lol: To jest trafne określenie, jednak podświadomość działa! :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']
Asia - Ludwik super, nie wiem, co Ty od niego ciągle chcesz. :evil_lol:[/QUOTE]
Biedny ten Ludwiczek, tak się stara, a pańcia ciągle niezadowolona... :shake:
Pańcia by musiała trochę "popracować" z Kreską, zaraz by doceniła Ludwiczka :evil_lol:

[B]rapidka[/B], czy mi się wydaje czy Ty jesteś ze stolicy? Tam Ci instruktorów trymowania nie zabraknie :kciuki:

Posted

Gosia kciukasy za egazmin!! a jak oblejesz to daj namiary na tego wykladowce:mad:

coztego no w sumie masz rację ale jakoś w stolicy nikt się na rwanie nie zapowiada;) teoretycznie nie wydaje mi się to być trudne ale chyba nie potrafiłabym spojrzeć suni w oczy, ona tak żałośnie wyglądała wczoraj na tym stole. jej wzrok mówił: odczepcie sie od moich kłaczków:-(

Posted

My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-(

A z Ludwisia to jestem tylko tak umownie "niezadowolona" tylko po to by ciągle przeć do przodu w samodoskonaleniu. Myślę zaś że mój szorstek jest z tego powodu bardzo zadowolony i wcale nie czuje się biedny- bo on kocha się starać.. Jak wyczuł, że kroi się szkolonko to zwariował ze szczęścia i trudno mi było go opanować. On to by mógł chyba 3 godziny chodzic przy tej nodze i wtedy byłby zadowolony z życia.. To jest prawdziwy świr- ale cóż mogę powiedzieć.. uwielbiam go za to :loveu:

Posted

[quote name='Fuka'] bo dogo wciąga :mdrmed:[/quote]
[B]Fuczko[/B], ale Ciebie to ostanio od nas wyciągło

[quote name='Fuka'] Elmo od tygodnia ma wrażenie, ze zywcem poszedł do pracowitego raju [/quote]
Napisz więcej, co w tym raju robi.

[B]Flaire[/B], chociaż leniwy tempak ze mnie, to nigdy mi dosyć Twoich instruktarzy i chętnie bym obejrzała ten film o trymowaniu. (Wstyd się przyznać mam miśka. Dla usprawiedliwienia jedynie mogę powiedzić, że "dziadkowie" oświadczyli, że jak go tknę w mrozy, to :mad:).

Chyba wystąpie w roli inspekcji sprawdzającej, czy Lotka nie jest pompowana.:lol: Rośnie w zastraszającym tempie.

[B]Rapidka[/B], a kto ogołocił Ci psa?

Posted

[quote name='zachraniarka']My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-( [/quote]
Ja będę wtedy w połowie egzamu, ale postaram się przesłać jakieś dobre fluidziki (czy jakkolwiek się to zdrabnia ;) ). Zresztą będę miała niedaleko, bo piszę na Fil.-Hist. :lol:

Posted

[quote name='zachraniarka']My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-([/quote]
Zach zmien podejście do sprawy nie :-( :-( tylko :lol: :lol:

[quote name='zachraniarka'] A z Ludwisia (..) To jest prawdziwy świr[/quote]

trafił swój na swego - ale cóż mogę powiedzieć.. uwielbiam Was za to :loveu::loveu:

Posted

[quote name='zachraniarka']My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-(
[/QUOTE]

za Ciebie też kciuki! mam nadzieję,że to już wszystkie egazminy tego dnia bo kciuków mi brakuje a stopami nie umiem trzymać;)

[quote name='Jura']Rapidka, a kto ogołocił Ci psa?[/QUOTE]

jej mamcia ją wczoraj męczyła:roll:

Posted

Rapidka, źle zadałam pytanie, bo właściwie z poprzednich postów mogłam to wiedzieć. Czy hodowczyni zajmuje się skubaniem profesjonalnie?

Posted

[quote name='rapidka']coztego no w sumie masz rację ale jakoś w stolicy nikt się na rwanie nie zapowiada;) [/quote]Oj, chyba więcej rwania będzie niż myślisz. Na przykład ja będę Apcię rwała w najbliższy weekend. :evil_lol: No i oczywiście Twoja hodowczyni mogłaby Cię nauczyć.

Posted

Flaire chyba nie czuje się na jeszcze gotowa na naukę skubania. Ale widze,że zapowiada się okres skubańców;)
A przy okazji to wspominalaś coś o młodym erdalu na mokotowie, to może być, ktoreś z rodzeństwa Astry:)

Posted

[quote name='Jura']trafił swój na swego - ale cóż mogę powiedzieć.. uwielbiam Was za to :loveu::loveu:[/QUOTE]

:buzi:

[quote name='Rapidka']Flaire chyba nie czuje się na jeszcze gotowa na naukę skubania.[/QUOTE]

Musisz spróbować to niesamowicie wciąga! Ja byłam gotowa nim jeszcze miałam AT i ku zgrozie Flaire trenowałam na... labie (Hugusiu wybacz) :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...