Gosia_i_Luka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Ali26762'][B]zach[/B], my niczego nie podpiszemy, no nie? A jak nam obrzępoli psy, to my ślicznie Luczkę wytrymujemy :evil_lol: :eviltong: :multi:[/quote] :lol: Serio, odważycie się dotknąć tego mojego brytana? :cool3: :evil_lol: Niech będzie, mogę skubać, w końcu to nie moje terriery. :p :eviltong: ;)
Ali26762 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [b]Gosia[/b], potrafisz tyle samo co i my, więc nie sądzę, abyś im zrobiła większą krzywdę niż my :D A Twój brytan - nie bój się, takiej pogromczyni psów jak [b]zach[/b] to Luczka nie będzie miała odwagi się sprzeciwić :D
Flaire Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Skubcie, dziewczyny, skubcie :cool3: :cool3: Uff, padam.... Jutro wkleję jakieś zdjęcia z dzisiejszych harców z Leonkiem, ale na razie tylko to, na dowód, że rośniemy. Oto Lotka w kontenerku, w którym przyleciała dwa tygodnie temu :evil_lol: : [IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/rosniemy.JPG[/IMG]
zachraniarka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Niech będzie, mogę skubać, w końcu to nie moje terriery. :p :eviltong: ;)[/QUOTE] No i postanowione- tylko prosze pamiętać to o czym [B]Wind[/B] wspomina- u Ludwika z dala od sznupy!!! Jeżeli tylko zauważycie, że zbliżam się w tym kierunku, proszę mnie obezwładnić!!! :mad: :mad: :mad:
zachraniarka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [B]Flaire[/B] ale ona ma piękne oczy! Cała jest śliczna, ale te oczy.. utonęłam w nich :loveu:
Gosia_i_Luka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 OK, czyli postanowione, będę BOSz - em (czyli Biurem Ochrony Sznupy). :evil_lol: Flaire - mała jest bezbłędna! :loveu: Faktycznie, oczy ma niesamowite! :crazyeye: :loveu:
Flaire Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Nie mogę się oprzeć. Wstawię jeszcze jedno: [IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/harceuleona.JPG[/IMG]
Gosia_i_Luka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Jeny, Flaire, oszczędź mnie, mam jutro egzamin, muszę się skupić na statystyce, a nie na myśleniu o erdelkowym szczylku! :evil_lol: :loveu:
Flaire Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Jeny, Flaire, oszczędź mnie, mam jutro egzamin, muszę się skupić na statystyce, a nie na myśleniu o erdelkowym szczylku! :evil_lol: :loveu:[/quote]A o której egzamin? ;) To resztę wstawię już po! :lol:
rapidka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Flaire mała jest prześliczna, słów brak i super zdjęcia:cool1: jak to się stało,że wlazła do tego kontenerka? Czyzby miała ochotę na jeszcze jedną podróż?:razz: Moja Mycha ma teraz ogon dosłownie jak szczur a jak się nim zamachnie to tylko mam pręgi na nogach, z resztą jąa ciągle posiniaczona chodzę, Mycha do najdelikatniejszych i subtelnych nie należy. Zach to ja poproszę o filmik z tego zbiorowego (napisala mi sie wcześniej zbirowego:diabloti: ) rwania kłaczków, szkoda,że mam do Was tak daleko, też chętnie bym coś powyrywała:cool3:
coztego Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Flaire']Oto Lotka w kontenerku, w którym przyleciała dwa tygodnie temu :evil_lol: [/QUOTE] Jak mogłaś upchnąć pieska do takiego malutkiego kontenerka! :mad: :evil_lol: Co tam egzamin, wstawiaj, Lotka jest nacudniejszym szczylem świata! :loveu:
Gosia_i_Luka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Na 13.00, ale o 12.00 już mnie nie będzie, więc możesz śmiało wstawiać w południe. :evil_lol: ;) ps. żartuję oczywiście - najchętniej zobaczyłabym wszystkie fotki juz teraz! :multi:
Gosia_i_Luka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='rapidka']Zach to ja poproszę o filmik z tego zbiorowego (napisala mi sie wcześniej [B]zbirowego[/B]:diabloti: ) rwania kłaczków, szkoda,że mam do Was tak daleko, też chętnie bym coś powyrywała:cool3:[/quote] :lol: :lol: :lol: To jest trafne określenie, jednak podświadomość działa! :evil_lol:
coztego Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka'] Asia - Ludwik super, nie wiem, co Ty od niego ciągle chcesz. :evil_lol:[/QUOTE] Biedny ten Ludwiczek, tak się stara, a pańcia ciągle niezadowolona... :shake: Pańcia by musiała trochę "popracować" z Kreską, zaraz by doceniła Ludwiczka :evil_lol: [B]rapidka[/B], czy mi się wydaje czy Ty jesteś ze stolicy? Tam Ci instruktorów trymowania nie zabraknie :kciuki:
rapidka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gosia kciukasy za egazmin!! a jak oblejesz to daj namiary na tego wykladowce:mad: coztego no w sumie masz rację ale jakoś w stolicy nikt się na rwanie nie zapowiada;) teoretycznie nie wydaje mi się to być trudne ale chyba nie potrafiłabym spojrzeć suni w oczy, ona tak żałośnie wyglądała wczoraj na tym stole. jej wzrok mówił: odczepcie sie od moich kłaczków:-(
zachraniarka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-( A z Ludwisia to jestem tylko tak umownie "niezadowolona" tylko po to by ciągle przeć do przodu w samodoskonaleniu. Myślę zaś że mój szorstek jest z tego powodu bardzo zadowolony i wcale nie czuje się biedny- bo on kocha się starać.. Jak wyczuł, że kroi się szkolonko to zwariował ze szczęścia i trudno mi było go opanować. On to by mógł chyba 3 godziny chodzic przy tej nodze i wtedy byłby zadowolony z życia.. To jest prawdziwy świr- ale cóż mogę powiedzieć.. uwielbiam go za to :loveu:
Jura Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Fuka'] bo dogo wciąga :mdrmed:[/quote] [B]Fuczko[/B], ale Ciebie to ostanio od nas wyciągło [quote name='Fuka'] Elmo od tygodnia ma wrażenie, ze zywcem poszedł do pracowitego raju [/quote] Napisz więcej, co w tym raju robi. [B]Flaire[/B], chociaż leniwy tempak ze mnie, to nigdy mi dosyć Twoich instruktarzy i chętnie bym obejrzała ten film o trymowaniu. (Wstyd się przyznać mam miśka. Dla usprawiedliwienia jedynie mogę powiedzić, że "dziadkowie" oświadczyli, że jak go tknę w mrozy, to :mad:). Chyba wystąpie w roli inspekcji sprawdzającej, czy Lotka nie jest pompowana.:lol: Rośnie w zastraszającym tempie. [B]Rapidka[/B], a kto ogołocił Ci psa?
Gosia_i_Luka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='zachraniarka']My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-( [/quote] Ja będę wtedy w połowie egzamu, ale postaram się przesłać jakieś dobre fluidziki (czy jakkolwiek się to zdrabnia ;) ). Zresztą będę miała niedaleko, bo piszę na Fil.-Hist. :lol:
Jura Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='zachraniarka']My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-([/quote] Zach zmien podejście do sprawy nie :-( :-( tylko :lol: :lol: [quote name='zachraniarka'] A z Ludwisia (..) To jest prawdziwy świr[/quote] trafił swój na swego - ale cóż mogę powiedzieć.. uwielbiam Was za to :loveu::loveu:
rapidka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='zachraniarka']My jutro też sie egzaminujemy, o 14:00 :-( :-( [/QUOTE] za Ciebie też kciuki! mam nadzieję,że to już wszystkie egazminy tego dnia bo kciuków mi brakuje a stopami nie umiem trzymać;) [quote name='Jura']Rapidka, a kto ogołocił Ci psa?[/QUOTE] jej mamcia ją wczoraj męczyła:roll:
Jura Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Rapidka, źle zadałam pytanie, bo właściwie z poprzednich postów mogłam to wiedzieć. Czy hodowczyni zajmuje się skubaniem profesjonalnie?
rapidka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 hmmm w sumie to nie wiem wiem,że swoje psy wyskubuje z lubością ale jesli masz życzenie to mogę ją spytać czy inne pieski też "męczy":)
Flaire Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='rapidka']coztego no w sumie masz rację ale jakoś w stolicy nikt się na rwanie nie zapowiada;) [/quote]Oj, chyba więcej rwania będzie niż myślisz. Na przykład ja będę Apcię rwała w najbliższy weekend. :evil_lol: No i oczywiście Twoja hodowczyni mogłaby Cię nauczyć.
rapidka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Flaire chyba nie czuje się na jeszcze gotowa na naukę skubania. Ale widze,że zapowiada się okres skubańców;) A przy okazji to wspominalaś coś o młodym erdalu na mokotowie, to może być, ktoreś z rodzeństwa Astry:)
zachraniarka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Jura']trafił swój na swego - ale cóż mogę powiedzieć.. uwielbiam Was za to :loveu::loveu:[/QUOTE] :buzi: [quote name='Rapidka']Flaire chyba nie czuje się na jeszcze gotowa na naukę skubania.[/QUOTE] Musisz spróbować to niesamowicie wciąga! Ja byłam gotowa nim jeszcze miałam AT i ku zgrozie Flaire trenowałam na... labie (Hugusiu wybacz) :lol:
Recommended Posts