Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

W pierwszej chwili pomyślałem o mojej skromnej personie, ale ja nigdy obcych nie trymowałem, więc nie wiem czy zdzierżyłbym psychicznie. Musiałbym pomyśleć...

Hmmm, mam gdzieś kontakt do psiego fryzjera, który kiedyś raz obrobił moją Fu (lecz głównie maszynką). Facet może się nada, ale gwarancji nie daję bo przy robocie go nie widziałem...

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[b]nikit1[/b], [b]rapidka[/b] - bardzo udane debiuty zdjęciowe :)
Gratuluję!

[b]niedzwiedzica[/b] - sunie śliczne, fotki piękne, czekam na weekend i na nową porcję :)

Posted

Ali no ciężko było ale dzięki pomocy udało się i teraz szaleje z fotkami:cool3:

moja sunia wraz z panem śpią sobie słodko, aż miło na nich patrzeć tylko ja bedna muszę tyrać, dobrze że jest jeszcze forum;)

a w sobotę (wiem,że to pisałam już) moja idzie na trymowanie - już nie mogę się doczekać bo nigdy czegoś takiego nie widziałam, więc zastanawiam się jak Myszka będzie się zachowywać....

Posted

[quote name='Wojtek']W pierwszej chwili pomyślałem o mojej skromnej personie, ale ja nigdy obcych nie trymowałem, więc nie wiem czy zdzierżyłbym psychicznie. Musiałbym pomyśleć... [/quote]No ja też natychmiast pomyślałam o Tobie, bo jak Ci wielokrotnie pisałam, podoba mi się ze zdjęć jak robisz Fu i aż trudno uwierzyć, żeś samouk. ;)

Więc zastanów się i daj znać. :-)

A jakiegoś szkoleniowca tam może znasz?

Posted

[quote name='rapidka']Ali no ciężko było ale dzięki pomocy udało się i teraz szaleje z fotkami:cool3: [/quote]
No i bardzo dobrze :D

Mam tylko jedną uwagę - w serii zdjęć, które wstawiłaś, jedno jest pionowe, a zamieściłaś je w poziome i o mało sobie karku nie skręciłam jak usiłowałam je obejrzeć ;) :D :D :D

Posted

Ali przepraszam za dyskonfort ale już nie chciało mi się tego zmieniać, obiecuję poprawę. Ale teraz jak spotkam jakiegoś właściciela pieska z przekrzywioną szyją to będę wiedziała,że to ktoś z dogmani:razz:

Posted

Ooo, Flaire, masz wreszcie aparat? :multi:
A w sprawie szkoleniowca odezwij się do Zofii Mrzewińskiej, pisała w jakims wątku, że może kogoś z Lublina polecić.

Posted

[quote name='Ali26762']Zejdę z tematu - [B]asher[/B] jak sunia?[/quote]Dziękuję za pamięć :)
Sabina ma się... aż za dobrze... :mad: Wczoraj taki łomot jej spuściłam, że chyba pół osiedla słyszało :oops: Chciała zjeść przemiłą sunię, która NIC jej nie zrobiła, zachowywała się jak normalny, zrównowazony pies, wyraźnie pokazywała, że nie ma złych zamiarów. A moja wariatka bez ostrzeżenia się na nią rzuciła :angryy: :angryy: :angryy: Pogoniła ją na ulicę, omal obie nie wpadły pod samochód (to mała osiedlowa uliczka, ale pech chciał, że akurat jechało auto). Nerwy mi puściły i jak debilkę dopadłam, to po prostu jej wlałam :oops: Czasem normalnie mi ręce opadają. A tak już długo było ok :shake:

Posted

[quote name='Flaire']Czy te oczy mogą kłamać?:evil_lol:

[IMG]http://www.std.org/%7Ehania/szczeniak/czyteoczy.jpg[/IMG][/quote]

[B]Ochhhhhhhhhhh! Flaire! Jaka ona jest cuuuuuuuuuuuuudna!:loveu:[/B]:loveu::loveu: [B]specjalnie tu zajrzałam w nadziei, że ją zobaczę![/B] :multi:

Posted

[quote name='Flaire']Czy te oczy mogą kłamać?:evil_lol: [/quote]

Oj mogą, mogą. Widzę, że panna rośnie jak na drożdżach. A jak ciocia Misia radzi sobie z wychowaniem malucha?
[B]Wojtek[/B], napewno lepszy z Ciebie fryzjer niż ten bezbożnik z maszynką.
Flaire, a jakiegoś Ty erdelka namierzyła w Lublinie?

[B]rapidka[/B], witaj :lol:. Astrunia słodziak. Jak to sie stało, że trafiła do Ciebie tak późno?

Aga, czy Ty już zdawałaś prawo pracy?

(Śledzczy ze mnie, czy co? Tak pytam i pytam:oops:).

Posted

[quote name='Jura']A jak ciocia Misia radzi sobie z wychowaniem malucha?[/quote]Ano tak:

[IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/tanieczdwoma.jpg[/IMG]
Tu Lotka robi pierwsze kroki w agility używając Misi jako hopki. :lol:

A czasem tak:

[IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/zabawauklon.jpg[/IMG]

Chyba zwycięstwo w konkurencji tańca z dwoma psami mam w kieszeni!;)

Posted

[B]Flaire[/B] Jak ja lubie szczeniaki oglądać...u kogoś. Lotka zapowiada sie na sliczną panienkę. Juz teraz ma buziak taki rudy jak Regon dzisiaj, no, ale mój to Skrzetuski hehehe.
Moze wkleisz sobie takie liczydełko dla Lotki? Zawsze wiadomo wtedy ile ma tygodni oglądany szczyl.

Posted

[quote name='borsaf'][B]Flaire[/B] Jak ja lubie szczeniaki oglądać...u kogoś. [/quote]
A ja nie lubię oglądać u kogoś...:evil_lol: Wolałabym u siebie! :multi: :cool3:

A Lotka... co tu dużo mówić - cud, miód i orzeszki!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wczoraj Lotka przeszła chrzest bojowy - została przedstawiona Leonowi :angryy: .
Sama nawet nie zdawała sobie sprawy, jaki ekstremalny sport jej zafunowałyśmy ;) . Leon podekscytował się na maxa, aż się trochę bałam o jego serducho, piszczał, jęczał, podrygiwał, nie mógł ustać w miejscu. W końcu dostał szczeniaka do obejrzenia, obwąchał, sprawdził płeć, dał buzi, wyiskał pchełki, po czym stwierdził, że może być. Nada się.
A czy na śniadanie, czy na obiad, to on się jeszcze zastanowi :evil_lol: .

Posted

[B]Jura[/B] - a dlaczego pytasz o prawo pracy - potrzebujesz Radcy Prawnego:razz: ;)

[B]Flaire[/B] - w domku masz teraz wesoło, sympatycznie, właśnie chciałam zapytać jak tam dwie dziewczyny sie dogadują ale widzę po fotakach że Misia to wspaniała niania:cool3:

[B]coztego[/B] - będe rozmaiała dziś ze swoim wetem o tym wymazie z gardła i innych badaniach wycztałam kilka rzeczy na ten temat... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...