Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='coztego']... Taki miałam posikany poranek :angryy:[/quote]
Coztego, spoko, niektórzy to mają posrane życie... :lol:

Flaire, a może [B]STRZAŁA[/B]? :lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojtek']Coztego, spoko, niektórzy to mają posrane życie... :lol:

Flaire, a może [B]STRZAŁA[/B]? :lol:[/quote]

Albo SZCZAŁA, ludzię błędów robić mniej będą :diabloti:

Posted

[quote name='Mokka']Albo SZCZAŁA, ludzię błędów robić mniej będą :diabloti:[/quote]

jak można mówić tak na takie maleństwo --jak już to chyba siusiała - :razz: :p
i znowu wracamy do tematu;)

Posted

Witajcie,
Korystam, że mój komp jest wolny na chwilkę, wtrące swoje 3 grosze.
[B]Flaire[/B], moge sie mylić, bo pisze z głowy ale w liceum uczyłam sie łaciny i odmiany 1-szej deklinacji właśnie na słówku avia=babcia:diabloti: , więc moze małej tego avia narazie oszczędź?
Poza tym Lotka, Locia piekne, a przy okazji Coztego będzie matka chrzestną.
Zrobicie uroczyste nadanie imienia, wypijecie szampana, bo nie będziecie przecie tłuc butelki:evil_lol: no i formułka: "lataj po torach i ringach świata"
ładnie brzmi.
Czytam wszystko, ale na pisanie juz nie ma czasu bo mnie zaraz moja córuchna wygoni, bo ona na babskie forum, takich co to tuz przed terminem ,wchodzi i gadaja całymi dniami o porodach.
Uff, niedługo Ulka sie urodzi i może wtedy będzie babcia miała znowu komp dla siebie?, choc czrno to widze przez pierwsze 6 tygodni.
Byle do wiosny, bo zimy mam serdecznie dosyć.

Posted

[quote name='Mokka']Albo SZCZAŁA, ludzię błędów robić mniej będą :diabloti:[/quote]
[B]Mokka[/B], Szczała to bardziej do suki [B]coztego[/B] szpiluje...:p

Posted

[quote name='Wojtek'][B]Mokka[/B], Szczała to bardziej do suki [B]coztego[/B] szpiluje...:p[/QUOTE]
:evil_lol: Moja Szczała znowu piszczy na swojego pękniętego jeżyka... Muszę kupić "Kropelkę" i zakleić pęknięcie...
[quote name='Flaire']Tia... Ty już chcesz nagrodę skasować ;) [/QUOTE]
Dobre wychowanie nie pozwala mi odmówić przyjęcia nagrody ;)
[QUOTE]A Misia to co? :angryy: [/QUOTE]
Ja o Misi zawsze pamiętam, ale o misiny sen się nie martwię. Misi pewnie jest obojętne jak będziesz wołać na tego szczyla, który jej zawraca głowę :diabloti: więc śpi snem sprawiedliwego.

Posted

[quote name='coztego']
Dobre wychowanie nie pozwala mi odmówić przyjęcia nagrody ;) [/quote] Dooobre [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG]

Posted

[quote name='borsaf']Poza tym Lotka, Locia piekne, a przy okazji Coztego będzie matka chrzestną.[/quote]OK, a więc mamy

Moraine Flaire High Flyer, w domu Lotka. A właściwie to wolam na nią "Lotti", jakoś tak mi lepiej na języlu leży.

Dzięki, dogomaniacy, za pomoc! coztego, jako mamusi chrzestnej, należy się co najmniej piwko. ;)

Posted

[B]coztego[/B] - a Kreska nie będzię chciała sprawdzić jakości tego kleju? - -- Vigo kiedyś próbował wyżreć taki stwardniały klej - który był użyty do sklejenia zabawki... :angryy:

Posted

[quote name='INA']Flaire :cool2: no to mamy Lotti - Lottę- Lotkie- Lonie -Locia ...ile zdrobnień:crazyeye:[/QUOTE]
Nie zapominajmy o starym, dobrym "Papisiu" :evil_lol:
[quote name='Flaire']coztego, jako mamusi chrzestnej, należy się co najmniej piwko. ;) [/QUOTE]
Nie ma tak łatwo... :nono: ja niepijąca jestem :p

[quote name='INA']a Kreska nie będzię chciała sprawdzić jakości tego kleju?[/QUOTE]
Nie, bo ja tylko kropelkę wkraplam w pęknięcie i już. Nic nie wystaje z jeżyka, więc nie ma co sprawdzać :cool1:

Posted

[quote name='Flaire']Moraine Flaire High Flyer, w domu Lotka. A właściwie to wolam na nią "Lotti", jakoś tak mi lepiej na języlu leży.[/QUOTE]

Baaardzo mi się podoba :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Flaire']OK, a więc mamy

Moraine Flaire High Flyer, w domu Lotka.[/quote]A co jest imieniem, co przydomkiem? :hmmmm: Bo miało przecież być 11 liter :crazyeye: :lol: A Lotka - ślicznie :)

[SIZE=1]ps. [B]Flaire[/B], dziękuję raz jeszcze! Byłyśmy dziś, a już jutro idziemy się ciąć. Z samego rana, jak ja wstanę???[/SIZE] :eek2:

Posted

[quote name='asher']A co jest imieniem, co przydomkiem? :hmmmm: Bo miało przecież być 11 liter :crazyeye: :lol: A Lotka - ślicznie :) [/quote] Przydomek hodowczyni to Moraine. Potem idzie mój - Flaire. Taki jest zwyczaj, że jak jedna hodowla od drugiej ma szczeniaka, to często obydwa przydomki się używa. A reszta miała niby być 11 liter, chociaż potem okazało się, że może być bodaj 15, a nawet i więcej przepuszczą.

[SIZE=1][quote name='asher']ps. [B]Flaire[/B], dziękuję raz jeszcze! Byłyśmy dziś, a już jutro idziemy się ciąć. Z samego rana, jak ja wstanę???[/SIZE] :eek2:[/quote]A może coś więcej mi napiszesz? Albo jeszcze lepiej, daj nr. tel. to do Ciebie zadzwonię. (Jak masz TPSA, to po 20 mogę za darmo).

Posted

[quote name='Flaire']
[SIZE=1]A może coś więcej mi napiszesz? Albo jeszcze lepiej, daj nr. tel. to do Ciebie zadzwonię. (Jak masz TPSA, to po 20 mogę za darmo).[/QUOTE]
Żadnych telefonów, powiedziało się A trzeba powiedzieć i B. [B]asher[/B], proszę, jak na spowiedzi :mad:
A jak wcześnie musisz wstać? :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']Ja myślę raczej Lotka, Locia, cóś tak, ale to też chyba nie to. :niewiem:
To wszystko jest strasznie trudne. :-([/quote]
[COLOR=Blue]
To może PiLOTka?
[/COLOR]

Posted

[B]Flaire[/B], dopiero teraz weszłam znowu na DGM. Telefon wysłałam na PW.

[B]Coztego[/B], tak koło szóstej rano muszę wstać :eek2: Brrrr... :shake: (Sabina z sameg rana ma zabieg - usuwanie tego ostatniego guzka)

Posted

Dlugo nie zaglądałam na dogo. Po pierwsze życzę wszystkim aby rok 2006 był najlepszym w waszym życiu:)
[B]Flaire[/B], maluch cudowny, życzę wspaniałych wyników na wystawach

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]
To może PiLOTka?
[/COLOR][/QUOTE]
Ibolya, nie mieszaj już Flaire w głowie, decyzja zapadła :diabloti:
[quote name='asher']tak koło szóstej rano muszę wstać [/QUOTE]
Eeeee to jeszcze nie tak źle ;)
:kciuki:

Posted

[B]Swallow[/B], ostanio myślałam, że dawno Cię tu nie było i fajnie, że jesteś :lol:

[B]Flaire[/B], mówiąc szczerze myśłałam, że zostaniesz przy Papiszonie, ale Lotti/Lotka/Locia to też bardzo ładne imię, choć mnie łatwiej chyba wychodziłoby Lodzia (jak pierwsza milicjantka) albo Lotta (jak bohaterka opowiadania Astrid Lindgren "Lotta z ulicy awanturników").
Z imienienm jest zwykle tak, że musi się ułożyć np. Fredzia jest też Fredkiem Fredem, Fredą (to wersja używana przez właścicielkę jej ukochanego), no i także Małą, Myszą, Żabą i Cielęciną.

Komentarze siuśkowe super. [B]Coztego[/B], oby siuśki zostały dobrym tematem żartów
.
[B]Asher[/B], trzymamy kciuki

Wszystkim życzę dużo ciepła. U nas na razie tylko -16, ale jak dla mnie to już za dużo. Najgorzej, że rano pewnie nie będzie cieplej.

Posted

[quote name='coztego']Ibolya, nie mieszaj już Flaire w głowie, decyzja zapadła :diabloti:
[/quote]

[COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Garamond]Sorki. Napisałam to podczas czytania kolejnych postów, dopiero jak doszłam do końca zauważyłam, że decyzja już zapadła. Lottii to bardzo ładnie. [/FONT][/SIZE][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...