Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Nie chcę się bawić w psychologa, bo się na tym kompletnie nie znam,ale tak sobie mysle,że sukę[b] po [/b]sterylce nalezy traktować identycznie ,jak [b]przed[/b]. Nigdy nie zastanawiałąm się, czy moja sunia jest "kompletna" po operacji, czy nie-cieszyłam się,że żyje !!!Bo operowana była z powodu ropomacicza a wtedy różnie bywa :( Może dlatego nie rozważałam tego w kategorii równowagi hormonalnej etc, tylko hamletowskiego "byc albo nie być ". I może dlatego Kocia pozostała wspaniała, zrównoważoną sunią ?? Bo o tej operacji to pamiętam tylko wtedy, jak mi ludzie mówia,że ich sucz jest tłusta-bo wysterylizowana :evil: Wtedy pokazuje Kokę i mówię,że moja tez wysterylizowana a szczupła :D
Stąd moja jedyna rada dla Wopjtka-zapomnij o tym zabiegu jak najszybciej się da i ciesz się sunia dokładnie tak, jak wcześniej !Sam piszesz,że to twóje słoneczko i perełka-dalej bez skazy i kompletnie kompletna :wink:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niedzwiedzica']Stąd moja jedyna rada dla Wopjtka-zapomnij o tym zabiegu jak najszybciej się da i ciesz się sunia dokładnie tak, jak wcześniej !Sam piszesz,że to twóje słoneczko i perełka-dalej bez skazy i kompletnie kompletna :wink:[/quote]Brawo. Dokładnie tak. :D

Posted

Ale miło zrobiło się na AT :lol:
[b]Wojtek[/b] doskonale Cie rozumiem bo pewnie na Twoim miejscu sama podchodziłabym tak do tej sprawy....ale wschłuchaj się w głosy koleżanek z dogo 8) bardzo mądre słowa prawią :lol:

Posted

[quote name='niedźwiedzica'] ...jak mi ludzie mówia,że ich sucz jest tłusta-bo wysterylizowana... [/quote]
Mojej perełce tak śrubke wkręciłem, że ... schudła i nabrała mięśni!!! :lol:
Acha... I nie róbcie ze mnie neurotycznego histeryka :wink: :lol:

Posted

[quote name='Nitencja']Wojtek kazdy facet nim jest :) albo swiadomie albo nie :lol:[/quote]
Ooojjjj, bo dostanę szału... :evilbat:
Osobiście uważam sie przynajmniej za psychopatę i to większego kalibru, a nie jakiegoś byle histeryka! To dobre dla bab! :evilbat:

Posted

[quote name='Nitencja']:lol: No prosze i juz widac przyklady :lol: powyzej - co nalezalo udowodnic :B-fly:[/quote]
:lol:
[quote name='Wojtek']Mojej perełce tak śrubke wkręciłem, że ... schudła i nabrała mięśni!!![/quote]
Z moją to samo :lol:
Miałam za punkt honoru jej sylwetkę. Bo do tego, że suka się roztyje po sterylce, najgoręcej przekonywała mnie znajoma, która ma otyłą sukę niesterylizowaną... :evilbat:
A Kreska już 10 miesięcy po sterylce i figurę ma jak modelka, nawet trochę ją tuczę ostatnio- bo jej żebra wyszły na wierzch ;)

Posted

[quote name='Nitencja']:lol: No prosze i juz widac przyklady :lol: powyzej - co nalezalo udowodnic :B-fly:[/quote]
Nitencja, to nie atak histerii, tylko agresja psy-chopaty. No nie daj sie tak podpuszczać... :wink:

Posted

[b]Wojtek[/b] wstawiłeś tu kiedyś fotkę Fu za kierownicą :roll: :lol:. To ja dla odmiany wstawię kotecka:

[img]http://img275.imageshack.us/img275/3494/kotecek8ri.gif[/img]

8) :roll: :lol: :wink:

Posted

a wiec wstawiam tę obiecaną niespodziankę można ją usłyszeć
[url=http://www.planetairedale.com/woof.htm=][u]tu[/u][/url]
mam nadzieje że wyszło :lol: Pozdrowienia 8)

Posted

bo u nmie po naciśnieciu na" tu" - wszystko jest jak należy- więc nie wiem w czym błąd :roll: oprócz tego że trzeba mieć głośniczki to co może coś ja musze zrobić.... :roll:

Posted

Obrazek widać jak najbardziej :roll: :lol:, ale w swim poście napisałaś:
[quote name='INA']a wiec wstawiam tę obiecaną niespodziankę można ją [u]usłyszeć[/u] [/quote]
:hmmmm: :o

Posted

Już wiem co jest grane :roll: :thinkerg:
Ja używam Firefoxa i tylko widzę obrazek :(. Kiedy zaś uruchomiłem IE nie tylko widzę erdelka, ale jeszcze go słyszę 8) :lol:

[quote name='coztego'][b]zadziorny[/b], a głośniki sobie włączyłeś? :evilbat: [/quote]
No co ty :question:. Masz mnie za blondynkę :hmmmm: :niewiem: :wink:

Posted

BRAWO[b]coztego[/b]
[b]zadziorny[/b] wiedziałam ze ty blondynka nie jesteś 8) wiec jak najbardziej byłam przekonana że to ja coś spaskudziłam
8)
szkoda Flaire że nie mozesz odtworzyć...
Vigo ten szczek doprowadza do szewskiej pasji 8) i gdy to usłyszy biegnie obszczekiwać głosniczki obojętnie co robi i obojętnie w której częsci domu się znajduje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...