INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 borsaf - o widzę że Ci synowe już do Regona w konkury przychodzą 8) ten to ma dobrze 8) :wink: czyli wychodzi że Vigo to mamisynek taki, :wink: --- ( [size=2]wyobrażam sobie Twoją minę 8)) [/size] Ecleirs - ale Eklerek w Ciebie wpatrzony - na tej pierwszej focie - świetnie wyglądacie - ach uwielbiam takie spojrzenie ten wiecznie radosny pyszczol, który rozbawi człowieka nawet najbardziej paskudny, dzień :D Gratulacje- sukcesu
Fuka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zaraz oszaleję..... :evilbat: :evilbat: :evilbat: mój ojciec nastawił wino :roll: wino robi "pyk", a Elmiasty stoi przed butlą i na każde "pyk" wina zaczyna mu wtykac basem... :motz: jak zamkne drzwi do pokoju z winem - to stoi pod drzwiami i dalej wtyka i warczy, w nocy też dyskutował z winem mimo, ze spimy całkiem daleko :bigcry: czemu on taki ma dobry słuch i czemu on uważa, ze wino w nim dyskutuje :wallbash: [b]Eclairsik [/b]wszystkiego naj NAJ :tort:
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fuka ............ to daj mu sie napic..........
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Spóźnione gratulacje z kulawego kompa dla wszystkich jubilatów i zwycięzców! :D
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [b]Nitencja, Fuka[/b] nie wiem, czy z tym poczęstunkiem to dobry pomysł. On teraz gada do gąsiora, a potem będzie glosniej sie upominał o jeszcze :lol:
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [b]Ina[/b] bys Ty ta "synowa" zobaczyła. Pożal sie Boże, czaprak nie trymowany, jakis taki matowy, lekko zatuczona i kędziorki na sierści. Może to siostra tej suni, która w Poznaniu sie pokazała i jej państwo szukali dla niej kawalera. Ja tylko widziałam to cudo ale Niedzwiedzica chyba byla przy rozmowie. Tacy ludzie sa przekonani, że mają najpiękniejszego psa ( i chwala im za to) tylko dlaczego chcą je kryć :evilbat: :evilbat: :evilbat:
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fuka - uważam, że Elmiasty Ci nie odpuści ...dopóki mu nie dasz :drink_2: :wink: wszak AT to jedne z największych uparciuchów 8) i opijców :wink: ja np. znalazłam sposób aby Vigo spokojnie stał przy męczeniu ( czyt skubaniu go 8) ) przez pańcie... stawiam przed nim szklaneczkę z piwkiem i jest spokój jak zacznie narzekać to łyczek i pies siedzi zadowolony, rozanielony :wink: 8) oczywiście starannie dbam o jego reputację i nigdy nie pozwalam przecholować. :HUT012: :evilgrin: :wink:
niedzwiedzica Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 INA-a potem bedziesz psa do AA zapisywać :wink: jak polubi trymowanie ( i piwo :evilbat: ) FUKA-duże brawa dla Elmiastego !!! Czyzby zaczęło mi sie na wystawach podobać ? :D
Fuka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='niedzwiedzica'] FUKA-duże brawa dla Elmiastego !!! Czyzby zaczęło mi sie na wystawach podobać ? :D[/quote] Bardzo dziękuję, niestety z tym podobaniem się to tak raczej nie za bardzo :-? chociaz momenty były - zainteresował sie żarciem na ringu głównym, chciał wyjsc z klatki i w efekcie miałam chodząca klatkę :o a poza tym podobała mu sie sunia Ani Paczeny i sobie razem polatali chwile bez smyczy :D potem niestety na jej widok chcial wyjsc z ringu głownego 8) Ehhh gdyby on zechcial chciec się pokazac :evilbat:
tunio Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Fuka'] Ehhh gdyby on zechcial chciec się pokazac :evilbat:[/quote] Czyzby jakis dalszy krewny Malenstwa ? :wink: :lol: BTW.Gratulujmy :lol:
niedzwiedzica Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 FUKA - daj mu jeszcze troche czasu :wink: Tak długo w tym kojcu siedział,że ma prawo być zdezorientowny w nowym świecie :evilbat: Luzem biegał w Antoninku super :D może kiedys tak po ringach zacznie "poginac "..
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Witajcie terierowcy :D Na prośbę niedźwiedzicy wklejam fotki :lol: Niedźwiedzica i Koka - pozycja zasadnicza 8) [img]http://img492.imageshack.us/img492/4926/imgp51197zr.jpg[/img] Noga! [img]http://img492.imageshack.us/img492/9991/imgp51188xb.jpg[/img] Aport! [img]http://img492.imageshack.us/img492/3926/imgp51213ol.jpg[/img] I jeszcze Hesia z krokodylem :) [img]http://img49.imageshack.us/img49/927/imgp5134m3ek.jpg[/img] Pozdrawiam Marysia i Una
swallow Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='borsaf']Tacy ludzie sa przekonani, że mają najpiękniejszego psa ( i chwala im za to) tylko dlaczego chcą je kryć :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] [b]Borsaf[/b] to wszystko przez perspektywe zarobienia tej wielkiej kasy jaką się zarabia na szczeniętach :lol: . Ja mam sąsiadów co kupili sobie Chow - chowa i chcieli ta suke juz pokryć w wieku 1 roku, tzn nawet do tego krycia doszło, tyle że nie było szczeniaków. Własciciel był bardzo zawiedziony, żalił się jednemu z moich znajomych że nici z 7000 :evilbat: (tak przy okazji suka bez rodowodu). Na szczęcie sukę w krótkim czasie po nieudanym kryciu oddali w bardzo fajne ręce, bo nie miał kto z nią chodzic na spacery, a mieszkają w bloku. [b]Niedzwiedzica[/b] - Bondzik obejrzał zdjecia i jest dumny ze swojej rodzinki :)
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Marysia i gończy, niedźwiedzica - SUPER SUPER zdjęcia! Takie właśnie lubię najbardziej! Kto pstrykał?
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Flaire']Marysia i gończy. niedźwiedzica - SUPER SUPER zdjęcia! Takie właśnie lubię najbardziej! [/quote] Dobre modelki łatwo się fotografuje :D :D :D :D :D [quote name='Flaire']Kto pstrykał?[/quote] Ja oczywiście :megagrin: Pozdrawiam Marysia i Una
coztego Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy'] I jeszcze Hesia z krokodylem :)[/quote] No to jak? Aport czy krokodyl? 8) Ekstra zdjęcia! I ta łapeczka w górze w siadzie :angel: :D
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [b]Niedzwiedzica[/b] Nawet nie umiem odpowiedzieć które zdjęcie mi sie najbardziej podoba? Chyba jednak to chodzenie przy nodze, gdzie Kocia tak pięknie wpatrzona w pancię. Ale wszystkie, wszystkie :klacz: :klacz:
zachraniarka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Coś PIĘKNEGO! Takie teriery mi się podobają najbardziej! :D A ta łapka Koki przy pozycji zasadniczej :iloveyou:
niedzwiedzica Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 :D Zdjęcia Marysi ( od gończego :wink: ) sa zawsze super !!! ma dziewczyna wyczucie i dar !!! A uniesiona w góre łapka Koki to jej znak firmowy-ona zawsze tak czeka,az coś się zacznie dziać a po skonczonym cwiczeniu sępi o nagrodę. Ale tak naprawde, to bardzo przyjemnie z nia ćwiczyc-ona jest wręcz szczęśliwa, że może popracowac ,sama ze mna, bez tego paskudnego bachora ( czyt. Heksi :wink: ). Ciagle wierze,że mała tez kiedys zacznie tak pracować,ale najpierw to ja musze nad nia popracowac :evilbat:
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='niedzwiedzica']A uniesiona w góre łapka Koki to jej znak firmowy[/quote]To może być znak firmowy rasy - Misia to samo robi jak się skupia. :D
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 niedzwiedzica - super foty :D , jakość idealna , niesamowite wyczucie chwili, kurcze trudno się takie foty robi :roll: Co to za szkolenie z Koką teraz robisz? A bachorek ( czyt Heksia) :wink: ---PT chyba mieliście ukończone. Ja sie strasznie denerwuje - ([size=2]chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o [/size]
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='INA']Ja sie strasznie denerwuje - ([size=2]chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o [/size][/quote]INA, Ty się nie denerwuj, tylko się ciesz! :D
coztego Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='INA'] Ja sie strasznie denerwuje - ([size=2]chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o [/size][/quote] I czym tu się denerwować? Sama radość! :D
Recommended Posts