Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

borsaf - o widzę że Ci synowe już do Regona w konkury przychodzą 8) ten to ma dobrze 8) :wink: czyli wychodzi że Vigo to mamisynek taki, :wink: --- ( [size=2]wyobrażam sobie Twoją minę 8)) [/size]

Ecleirs - ale Eklerek w Ciebie wpatrzony - na tej pierwszej focie -
świetnie wyglądacie - ach uwielbiam takie spojrzenie ten wiecznie radosny
pyszczol, który rozbawi człowieka nawet najbardziej paskudny, dzień :D
Gratulacje- sukcesu

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz oszaleję..... :evilbat: :evilbat: :evilbat:
mój ojciec nastawił wino :roll:
wino robi "pyk", a Elmiasty stoi przed butlą i na każde "pyk" wina zaczyna mu wtykac basem... :motz: jak zamkne drzwi do pokoju z winem - to stoi pod drzwiami i dalej wtyka i warczy, w nocy też dyskutował z winem mimo, ze spimy całkiem daleko :bigcry: czemu on taki ma dobry słuch i czemu on uważa, ze wino w nim dyskutuje :wallbash:

[b]Eclairsik [/b]wszystkiego naj NAJ :tort:

Posted

[b]Nitencja, Fuka[/b] nie wiem, czy z tym poczęstunkiem to dobry pomysł. On teraz gada do gąsiora, a potem będzie glosniej sie upominał o jeszcze :lol:

Posted

[b]Ina[/b] bys Ty ta "synowa" zobaczyła. Pożal sie Boże, czaprak nie trymowany, jakis taki matowy, lekko zatuczona i kędziorki na sierści.
Może to siostra tej suni, która w Poznaniu sie pokazała i jej państwo szukali dla niej kawalera. Ja tylko widziałam to cudo ale Niedzwiedzica chyba byla przy rozmowie.
Tacy ludzie sa przekonani, że mają najpiękniejszego psa ( i chwala im za to) tylko dlaczego chcą je kryć :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Fuka - uważam, że Elmiasty Ci nie odpuści ...dopóki mu nie dasz :drink_2: :wink: wszak AT to jedne z największych uparciuchów 8)
i opijców :wink: ja np. znalazłam sposób aby Vigo spokojnie stał przy męczeniu ( czyt skubaniu go 8) ) przez pańcie... stawiam przed nim szklaneczkę z piwkiem i jest spokój jak zacznie narzekać to łyczek i pies siedzi zadowolony, rozanielony :wink: 8) oczywiście starannie dbam o jego reputację i nigdy nie pozwalam przecholować. :HUT012: :evilgrin: :wink:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']
FUKA-duże brawa dla Elmiastego !!! Czyzby zaczęło mi sie na wystawach podobać ? :D[/quote]
Bardzo dziękuję, niestety z tym podobaniem się to tak raczej nie za bardzo :-? chociaz momenty były - zainteresował sie żarciem na ringu głównym, chciał wyjsc z klatki i w efekcie miałam chodząca klatkę :o a poza tym podobała mu sie sunia Ani Paczeny i sobie razem polatali chwile bez smyczy :D potem niestety na jej widok chcial wyjsc z ringu głownego 8)
Ehhh gdyby on zechcial chciec się pokazac :evilbat:

Posted

[quote name='Fuka']
Ehhh gdyby on zechcial chciec się pokazac :evilbat:[/quote]

Czyzby jakis dalszy krewny Malenstwa ? :wink: :lol:
BTW.Gratulujmy :lol:

Posted

FUKA - daj mu jeszcze troche czasu :wink: Tak długo w tym kojcu siedział,że ma prawo być zdezorientowny w nowym świecie :evilbat: Luzem biegał w Antoninku super :D może kiedys tak po ringach zacznie "poginac "..

Posted

Witajcie terierowcy :D

Na prośbę niedźwiedzicy wklejam fotki :lol:

Niedźwiedzica i Koka - pozycja zasadnicza 8)
[img]http://img492.imageshack.us/img492/4926/imgp51197zr.jpg[/img]

Noga!
[img]http://img492.imageshack.us/img492/9991/imgp51188xb.jpg[/img]

Aport!
[img]http://img492.imageshack.us/img492/3926/imgp51213ol.jpg[/img]

I jeszcze Hesia z krokodylem :)
[img]http://img49.imageshack.us/img49/927/imgp5134m3ek.jpg[/img]

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='borsaf']Tacy ludzie sa przekonani, że mają najpiękniejszego psa ( i chwala im za to) tylko dlaczego chcą je kryć :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote]

[b]Borsaf[/b] to wszystko przez perspektywe zarobienia tej wielkiej kasy jaką się zarabia na szczeniętach :lol: . Ja mam sąsiadów co kupili sobie Chow - chowa i chcieli ta suke juz pokryć w wieku 1 roku, tzn nawet do tego krycia doszło, tyle że nie było szczeniaków. Własciciel był bardzo zawiedziony, żalił się jednemu z moich znajomych że nici z 7000 :evilbat: (tak przy okazji suka bez rodowodu). Na szczęcie sukę w krótkim czasie po nieudanym kryciu oddali w bardzo fajne ręce, bo nie miał kto z nią chodzic na spacery, a mieszkają w bloku.

[b]Niedzwiedzica[/b] - Bondzik obejrzał zdjecia i jest dumny ze swojej rodzinki :)

Posted

[quote name='Flaire']Marysia i gończy. niedźwiedzica - SUPER SUPER zdjęcia! Takie właśnie lubię najbardziej! [/quote]

Dobre modelki łatwo się fotografuje :D :D :D :D :D

[quote name='Flaire']Kto pstrykał?[/quote]

Ja oczywiście :megagrin:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
I jeszcze Hesia z krokodylem :)[/quote]
No to jak? Aport czy krokodyl? 8)
Ekstra zdjęcia! I ta łapeczka w górze w siadzie :angel:
:D

Posted

[b]Niedzwiedzica[/b] Nawet nie umiem odpowiedzieć które zdjęcie mi sie najbardziej podoba? Chyba jednak to chodzenie przy nodze, gdzie Kocia tak pięknie wpatrzona w pancię. Ale wszystkie, wszystkie :klacz: :klacz:

Posted

:D Zdjęcia Marysi ( od gończego :wink: ) sa zawsze super !!! ma dziewczyna wyczucie i dar !!!
A uniesiona w góre łapka Koki to jej znak firmowy-ona zawsze tak czeka,az coś się zacznie dziać a po skonczonym cwiczeniu sępi o nagrodę. Ale tak naprawde, to bardzo przyjemnie z nia ćwiczyc-ona jest wręcz szczęśliwa, że może popracowac ,sama ze mna, bez tego paskudnego bachora ( czyt. Heksi :wink: ). Ciagle wierze,że mała tez kiedys zacznie tak pracować,ale najpierw to ja musze nad nia popracowac :evilbat:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']A uniesiona w góre łapka Koki to jej znak firmowy[/quote]To może być znak firmowy rasy - Misia to samo robi jak się skupia. :D

Posted

niedzwiedzica - super foty :D , jakość idealna , niesamowite wyczucie chwili, kurcze trudno się takie foty robi :roll:
Co to za szkolenie z Koką teraz robisz? A bachorek ( czyt Heksia) :wink: ---PT chyba mieliście ukończone.
Ja sie strasznie denerwuje - ([size=2]chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o [/size]

Posted

[quote name='INA']Ja sie strasznie denerwuje - ([size=2]chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o [/size][/quote]INA, Ty się nie denerwuj, tylko się ciesz! :D

Posted

[quote name='INA']
Ja sie strasznie denerwuje - ([size=2]chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o [/size][/quote]
I czym tu się denerwować? Sama radość! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...