niedzwiedzica Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Może ja zle z tymi uszami trafiałam,ale zawsze było tak,że jak kupowałam, pachniało pięknie wędzonym mieskiem, potem psy zaczynały to memlac, i ta część grubsza zaczynała robić się biała, na dywanie latały tłuste paprochy i smród był okropny :evil: Więc nie kupuje i spokój mam . A ten "bykowiec" to dość intymna część ciała buhaja :wink: :wink:
bos Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Gosia&Luka'] 8) Albo takie pałki nazywane "bykowiec", chociaż nie wiem, cóż to za część ciała. :roll: :wink: [/quote] ........to bycza fujara................. :D :D podobno :D :o :wink: U mnie w pracy wisi taka na ścianie. Przywiozłem z wystawy koledze, bo nie wierzył że można takie cudo kupić. Najlepszy był numer ,jak Dyr będąc, przypadkiem w jego pokoju zapytał : co to jest ?................ - suszona soja panie Dyr............... :D :D : [quote name='Gosia&Luka']Ja kupuję uszy w sklepie mięsnym (ludzkim :D zresztą świetnym :wink: ) - mam pewność, że to jest świeże i wędzone tym samym sposobem, co mięsko dla ludzi. :D[/quote] No właśnie - te przeszły badania laryngologiczne i na pewno płukanie :D :wink:
niedzwiedzica Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Bos-jako zakąski do pifka jeszcze nie próbowałam tych uszek :evilbat: ale boję się,że chyba prędzej abstynentką ( uchowaj Boże ) zostanę, nim spróbuje :wink:
bos Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [b]Ucho[/b]waj Boże - niedźwiedzica...... :beerchug:
zadziorny Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 A moje piesy uszyska wprost uwielbiają :lol:. Niestety, rozprawiają się z nimi na amen w niecałe pół godziny :evil: :roll: :wink:
Ali26762 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Derylek w sklepie z mety wsadza kichawę w pudło z wędzonką, a w domu to tak już mniej zapału wykazuje. Lubi i dostaje wędzone uszy, ale w sklepie sprawia wrażenie, że uszy to podstawa jego egzystencji. Daje się stamtąd wywabić jedynie do kąta z piszczącymi zabawkami, a wtedy sprawia wrażenie, że piszczące zabawki to podstawa jego egzystencji :D
bos Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [b]Ali[/b] - jak bym Jazona opisywał, i dodam że nad wyraz interesują go króliczki myszki i inne puchate żywe stworzonka sklepowe 8) :lol:
Ali26762 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 My się na wszelki wypadek nie zapuszczamy w puchate rejony :D
zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Taa, mojej Gai to tylko pokazać jakiegoś futrzaka (pierzaka zresztą również) :lol: Pewnego dnia spędziła kilka godzin przed klatką z królikami i ani drgnęła wpatrując się w króliki i hipnotyzując je wzrokiem :roll: :lol: :wink:
czapla Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Moje, jesli sie im na to pozwoli, tez siedza i gapia sie godzinami w klatke, a do tego dysza strasznie z podniecenia z jezorem na wierzchu i zapominaja, ze trzeba sline przelykac - wiec po chwili mamy biednego chomika, krolika czy inna istote plywajaca w psiej slinie :o :lol: Lucysi po jakims czasie przestaje wystarczac gapienie sie i przystepuje do nastepnego punktu - czyli jak rozmontowac klatke...
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 To chyba wszystkie teriery tak maja ... nawet te calkiem malutkie 8) Maja na chomiki, swinki morskie i wiewiorki reaguje nalezycie, tzn. upiornym blyskiem w oku, lakomym sapaniem i usztywnieniem wszystkich czlonkow 8) Raz pognala nawet za lisem ... ale na szczescie dala sie odwolac, wiec i Maja i lis ocaleli ;) Instynkty lowieckie ma tak zakorzenione, ze poluje nawet na boa z pior :o Kiedys musialam dokonac takiego zakupu (sesja z piorami mi sie marzyla) i od tego czasu skrzetnie, przed polujacym Majutkiem chowam tego "ptaka" :lol: Jedynymi ofiarami mojego teriera sa dwie papugi nimfy, ktore dla ich bezpieczenstwa zmuszona bylam wyprowadzic do mamy :-)
Wojtek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Witamy Wszystkich :D Tu codzienny newsletter medyczny :wink: Stan Fu do przodu. Nie sądziłem, że kiedykolwiek to tu napiszę, ale... Po trzech dniach wyczekiwania Fu nareszcie uwaliła długo oczekiwaną ... KOPE. :lol: Dieta, kropeliki - na nic. Pomógł czopek z mydła i ... palec mojej nieocenionej żony :lol:, która z satysfakcją dodała, że w naszej rodzinie tylko ja jedyny nie poddałem się tej jej metodzie. :o :lol: Grzecznie podziękowałem, dodałem, że kupię młodszemu synowi chomika. :D Ze świata mody. Suki rekonwalescentki noszą się teraz tak: [URL=http://imageshack.us][img]http://img259.imageshack.us/img259/7964/31100514558vw.jpg[/img][/URL] Specjalne podziękowania dla niedźwiedzicy :D Kupiłem od niej patent T-Shirta noszonego od d... strony. Rewelka! :D
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [b]Wojtek [/b]cieszę się ,że sie odezwałeś i wszystko jest oki Pogmeraj Fu od nas wszystkich :D :D :D
zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Do twarzy (pyska?) jej w tym T-Shircie :roll: :lol: :wink:
aga_ostaszewska Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='bos']........to bycza fujara................. :D :D podobno :D :o :wink: U mnie w pracy wisi taka na ścianie. Przywiozłem z wystawy koledze, bo nie wierzył że można takie cudo kupić. Najlepszy był numer ,jak Dyr będąc, przypadkiem w jego pokoju zapytał : co to jest ?................ - suszona soja panie Dyr............... :D :D : [/quote] Oj uśmiałam się :lol: [b]Wojtek:[/b] Zdrówka dla Fu! Nie martw się... nie jsesteś jedyny, który nie poddałby się cudakom mydlanym :-?
borsaf Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [b]Wojtek[/b] dużo zdrówka dla FU! Pisz, jak apetyt, jak samopoczucie suni. Pantalony bardzo sexi na niej wyglądają. :wink:
Flaire Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Na zawodach agility w sobotę, Wind robiła zawodnikom prześliczne fotki, które wstawiła do topiku o tych zawodach. Tutaj pozwolę sobie wstawić fotki jedynego startującego Airedala, czyli Misi. (Była zgłoszona jeszcze jedna suczka, ale się nie stawiła. :( ) Uszy świadczą od kosmicznych prędkościach, które moja Błyskawica rozwijała :lol: : [img]http://img485.imageshack.us/img485/5089/img6595xy2go.jpg[/img] [img]http://img324.imageshack.us/img324/378/img6606xy7zl.jpg[/img] [img]http://img12.imageshack.us/img12/3246/img5868xy8ea.jpg[/img]
Nitencja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Flaire a mozesz podac link gdzie zobacze reszte "blyskawic" :)
zadziorny Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [b]Flaire[/b] - uszki prześliczne :wink: :lol:
Flaire Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Nitencja']Flaire a mozesz podac link gdzie zobacze reszte "blyskawic" :)[/quote]Nitencja, Błyskawica, vel Torpeda, to jest tylko jedna, niepowtarzalna, i wszystkie jej zdjęcia z tych zawodów już masz. :wink: Natomiast zdjęcia innych piesków na tych zawodach znajdziesz w topiku IAL # 4.2005 w dziale agility. [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27538&postdays=0&postorder=asc&start=409]Zaczynają się chyba tutaj. [/url] i Wind ciągle dokłada nowe! :D Niestety terierów baaardzo mało (oprócz Misi, narazie jeden foksik gładki - startowały dwa - oraz russelek dogomaniaczki Ludek). Ale są cudne zdjęcia rozwianych fafli boksia i inne kropek, bajgielków, itp. :D
pszym Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ale Misia ma uszyska!!! :lol: Prędkość musiała być ponaddźwiękowa... A ten foksik to Jumper - brat Rolka.
Nitencja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Jumper to tylko na agility ;-) e no niezle i kerak i soft byl ale fafle sa the best o i stafik i takie male sliczne Majutkowe :)
Flaire Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Nitencja']Jumper to tylko na agility ;-) e no niezle i kerak i soft byl ale fafle sa the best o i stafik i takie male sliczne Majutkowe :)[/quote]No rzeczywiście zapomniałam o tych innych terierowatych :oops: . Jak sierść nie szorstka to mi się nie kojarzy (gładkiego foksa zapamiętałam, bo kojarzy mi się z szorstkim).
Wind Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Flaire']Niestety terierów baaardzo mało (oprócz Misi, narazie jeden foksik gładki - startowały dwa - oraz russelek dogomaniaczki Ludek).[/quote] oooo wypraszam sobie! :evil: :wink: A moj Majutek to nie terier? I to we wszystkich swoich przebiegach na lokacie! 8) :D
INA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Uf znowu tyle do nadrobienia :-? Flaire - Gratulacje dla Misi sprtowca, ale ładne hopki :lol: No właśnie zaraz biegnę poogladac resztę.... na sportowym topicu:lol: Nam pozostają tylko parkowe ławki do ćwiczeń, różnej wielkości i szerokości 8) -- tu kłaniają się parkowi huligani - - co zrobicć potrzeba matką wynalazków 8) Fakt - Misia nieżle torpedowała przeszkody, ja mam kilka fotek Vigo z takimi uszkami - ale żeby jego uszka osiągnęły taki poziom musi nabrać nezłej prędkosci. :o :) Wojtek - widze same dobre wiesci :lol: , jeśli FU tak się dobrze czuje jak wygląda na tym zdjęciu to jest ok!Wdzanko fatktycznie pomysłowe Co do suszonych uszu to ja zgadzam sie z niedzwiedzicą - ja też nie kupuję bo po pierwsze Vigo jako odmienieniec :o nie przepada za nimi i jak trochę momemła albo rzuca takim uchem gdześ wysoko po ścianach - plama albo , ukryje 8) i takie śmierducha mogę znależć w najmniej oczekiwanym miejscu :-? ale ale muszę się przyznać że te uszka są równe i równiejsze :wink: bo to ostanie które Vigo dostał po seminarium nawet nie smierdziało . Vigo za to lubi żwacze i penisy - najgorsze śmierdzelstraw na świecie :o ale znikają jako jedne z niewielu rzeczy - w paszczy mojego psa dośc szybko. 8) borsaf - ta fota - przytulana - rozbrajająca i rozczulająca.
Recommended Posts