INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Niedzwiedzica - GRATULACJE!!!! :drinking: :drinking: pięknie się obie dziewczyn prezentują :lol: Fuka - Twój Elmo też niczego sobie 8) :lol: :lol:
INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 następna cześć Trylogii "Atak na wściekłe drzewa" :wink: [img]http://img264.imageshack.us/img264/6449/pict0608dogoman1nj.jpg[/img]
INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 wróg prawie pokonany :wink: [img]http://img179.imageshack.us/img179/3236/pict0609dogom5xn.jpg[/img]
INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 i w całkowitej symbiozie.. 8) [img]http://img399.imageshack.us/img399/6489/pict0560dogom5al.jpg[/img]
INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Wojtek - on wcale nie wyrośnięty 8) te drzewa takie malutkie Uwaga - wszystkim miłośnikom przyrody oświadczam, że akcja do trylogii była pozorowana i żadne drzewo nie ucierpiało, drzewo na drugim zdjęciu zostało zniszczone przez chamskich turystów...którym zabrakło kijków na ognisko 0X
INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Wojtek - gdy mój chłop zrobi fotkę to Viguś nawet tak może wygladać - nóżki jak u jamniczka :wink: [img]http://img98.imageshack.us/img98/1481/pict0557dog2ug.jpg[/img]
INA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 I na koniec Miśka jak jesteś to wkleje jeszcze Vigusia z przed 2 tygodni - a teraz już powoli zarasta :( i trzeba się zabrać za skubanko [img]http://img383.imageshack.us/img383/491/pict0647niedzw6cs.jpg[/img] [img]http://img317.imageshack.us/img317/8877/pict0649dogni7zq.jpg[/img]
Jura Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Ina, Viguś jest boski. Wojtek, to chyba nie tutaj wklejałeś zdjęcie Fu, ale muszę przyznać, że zazdroszczę osiągnięć trymerskich. Fuka, chyba coś przegapiłam - kto to jest ten Elmo. Zach, to właśnie to - terrier potrafi (chciaż innym psom też to się zdarza). A ja myślałam, ze tylko ja mam diabełka (a teraz chwilowo nie mam i strasznie mi z tym źle).
Martini*** Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 [quote]Uwaga - wszystkim miłośnikom przyrody oświadczam, że akcja do trylogii była pozorowana i żadne drzewo nie ucierpiało, drzewo na drugim zdjęciu zostało[/quote] hihi a ja miałam właśnie zapytać co się stało z koronami większości tych drzew :evilbat: :evilbat: Jutro zamawiam trymer zza wielkiej wody :D nie mogę się już doczekać tego cacuszka :)
Flaire Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 niedźwiedzica, gratulacje! INA, Viguś piękny! :D Spójrz też na jego siostrzyczkę w galerii terierów! :D Uff, my jutro wyjeżdżamy do Dortmundu i już zaczynam się trochę denerwować... :roll:
INA Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Flaire - nie denerwuj się wszyscy trzymamy przecież kciuki :laola: :kciuki: :kciuki: :kciuki: jeśli wysyłamy tyle pozytywnych wibracji tu musi wszystko się udać!!! Martini - gadaj jaki nóż zamówiłaś!! 8) i ile Cię to kosztowało :question: :question: bo teraz to ja też muszę kupić coś co będzie wyciągało a nie cięło. Mam dwa wyjścia... jedno to chyba tę samą drogą co Ty jednak jest pewne ale... :roll:
Wojtek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='INA']Wojtek - gdy mój chłop zrobi fotkę to Viguś nawet tak może wygladać - nóżki jak u jamniczka [/quote] :o no to niezły z niego jamniczek! :lol: Ja bym powiedział raczej - wyżeł! :lol: Ile mierzy? [quote name='Jura']Wojtek, to chyba nie tutaj wklejałeś zdjęcie Fu, ale muszę przyznać, że zazdroszczę osiągnięć trymerskich[/quote] Eeee, dopiero się uczę - nie jestem zadowolony z efektów. Spójrz jak Vigo ładnie wystrugany jest :)
aga_ostaszewska Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [b]niedzwiedzica:[/b] Ogromne gratulacje! Na wystawie uśmiechnieta... bez migreny i kolejny sukces "w kieszeni"! Piekne psiska! [b]Ina:[/b] Ja proszę jeszcze! Cudne foty! I do pośmiania sie i do pdziwiania - jak świenie trymujesz! [quote name='Flaire']Uff, my jutro wyjeżdżamy do Dortmundu i już zaczynam się trochę denerwować... :roll:[/quote] Już teraz zaczynam trzymać kciuki! Będziesz maiła ze sobą telfonik, abyś mogła odczytać smska? [b]Misiu, daj z siebie wszystko [/b] :lol: [quote]Eeee, dopiero się uczę - nie jestem zadowolony z efektów. Spójrz jak Vigo ładnie wystrugany jest [/quote] Eh... Ci perfekcjoniści! 8)
INA Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wojtku, aga- ale tak jak już kiedyś pisałam - co tu będe ukrywać - taki wygląd Vigusia w dużej mierze zawdzięczam niedzwiedzicy :lol:... Wtedy u borsaf - to miało być takie spotkanie Erdelowe 8) ...i niedzwiedzica miała pokazać mi kilka kwestii i dobre noże; no ale ona jest perfekcjonistką....- szczególnie jak nie ma migreny 8) :wink: Wojtek wiec ja Ci GRATULUJĘ tego co zrobiłeś !!! no i zrobiłeś to sam !!!! Acha nie wiem ile teraz mierzy Vigo, ale jest średniak, trza go chyba zmierzyć:roll: a wagę ma akurat ( wymiarową :wink: ) 25 kg. :lol:
niedzwiedzica Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Witajcie ! INA-ostatnio na dogo to pojawiam się na 3-5 minut i znikam .Po prostu doba zrobiła się dla mnie za krótka i z czegos muszę czasami zrezygnować :cry: Stąd moje zaległosci w czytaniu i składaniu wszystkim zyczeń, gratulacji etc. Więc teraz zbiorczo-wszystkim dogomaniakom , któłrzy w czasie mojej szczątkowej obecności obchodzili urodziny-zyczę stu lat- :new-bday: niezaleznie od tego, czy chodza na 2 czy 4 łapach :wink: W zwycięzcom na wystawach składam serdeczne gratulacje !!! :beerchug: Tak trzymać ! Vigo wygląda jeszcze bardzo ładnie-zwłaszcza podoba mi się jego pysio-lubie takie piekne główki i taki wyraz głowy ( i pewnie dlatego tak staram się robic łepetyny wszystkim airedalom, jakie mi w rece wpadną :evilbat: ) a na tej fotce, gdzie stoi miedzy 2 drzewami, wyglada ślicznie wiesz, o której myslę ? Aga-gdybym na każdej wystawie miała takie migreny ,jak wtedy w Toruniu, to chyba zaczeła bym kaktusy hodować a wystawy omijałabym szerokim łukiem. Przyznam szczerze,że sama nie wiem, jakim cudem w tym Toruniu chodziłam, rozmawiałam ???? w Antoninku było super-to wymarzone miejsce na niedużą wystawę-zielono, duzo miejsca, ringi z kostki-suche juz 5 minut po deszczu. Rewelacja :D No.koniec czasu wolnego-trzeba brać się do pracy :evil: Może po Wrocławiu będę wolniejsza ???
Martini*** Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote]Martini - gadaj jaki nóż zamówiłaś!! i ile Cię to kosztowało bo teraz to ja też muszę kupić coś co będzie wyciągało a nie cięło. Mam dwa wyjścia... jedno to chyba tę samą drogą co Ty jednak jest pewne ale...[/quote] zamówię dopiero dziś :) , Macknyfe z żółtą rączką, fine, ten który polecała Flaire ale ciągle nie jestem pewna czy ten będzie dobry, może powinnam wybrać extra fine, Dakar był wcześniej robiony marsami i trochę podcinany maszynką, sama widzę, że jakość włosa jest nienajlepsza i jeszcze dochodzą te kilogramy podszerstka :-? zobaczymy co z tego będzie, trymer kosztuje 23$+6$ za przesyłkę
niedzwiedzica Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Martini-niebieski Macknyfe, czyli extra fine ma bardzo ,bardzo drobne ząbki...do robnienia głowy, uszu, wyciągania podszerstka. Myslę,że z zółtego będziesz bardziej zadowolona-pomysl jeszcze o czerwonym Muckracker II )-jest SUPER !!!
Minio Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Flaire'] Uff, my jutro wyjeżdżamy do Dortmundu i już zaczynam się trochę denerwować... :roll:[/quote] [b]Życzymy powodzenia![/b] Oby Misia wielu potomków doczekała
Martini*** Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='niedzwiedzica'] Myslę,że z zółtego będziesz bardziej zadowolona-pomysl jeszcze o czerwonym Muckracker II )-jest SUPER !!![/quote] acha :) więc z niebieskiego rezygnuję, Muckracker- czytałam, że to raczej nie dla początkujących :( chociaż.... ja planuję podskubywać cały czas w małych ilościach a nie kilka razy w roku na łyso więc mój plan zdaje się posować do zastosowania Muckrackera. Chyba nigdy się nie zdecyduję :roll: A czy sam MKM2 wystarczy na początek, czy muszę zamówić 2 jednocześnie? [quote name='Flaire']Uff, my jutro wyjeżdżamy do Dortmundu i już zaczynam się trochę denerwować... :roll: [/quote] Dorota i Dakar trzymają kciuksy aż im łapki puchną :D 8) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!
Flaire Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Martini***, na pewno na początek jeden nóż wystarczy. Ja do dzisiaj głównie używam jednego... Czy żółty, czy czerwony to pewnie najlepiej spróbować... Niestety, jak Ty będziesz teraz w Warszawie, to ja będę w Dortmundzie, bo inaczej to byłaby okazja do spróbowania. Chyba że przy następnej wizycie. Dziękujemy wszystkim za kciukasy! Hotel już zarezerwowany, właśnie nauczyłam się przeliczać poziom progesteronu z nmol/l na ngram/l, bo obawiam się, że Pani Weterynarz pomieszała jednostki :o . Ale spoko, jakoś to będzie. :roll: Teraz muszę się tylko spakować i upewnić, że wystarczy mi kasy :evil: .
Minio Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Jestem bardzo ciekawa całego przedsięwzięcia. Flaire wysłać Ci zdjęcia z wystawy? Jeśli tak to potrzebuję adres mailowy .
Flaire Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Minio']Flaire wysłać Ci zdjęcia z wystawy? Jeśli tak to potrzebuję adres mailowy .[/quote]Koniecznie!!! A adres mailowy już Ci ślę na priw. I z góry dziękuję! :D
zachraniarka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [b]Flaire, Miśka[/b] trzymajcie się dzielnie! Czekamy w Trójmieście na relacje z Dortmundu i ściskamy kciuko-łapy za owocne zapylenie! Ale fajnie, że tyle fotek się narobiło.. Na galerii podziwiałam Fu i Korę, a tutaj nie mogłam się napatrzeć na Elmo i Vigusia! Fajskie te Wasze teriery!
Recommended Posts